2 337
7 881

Ble dekket av Jonas Bucher

Hei og velkommen til livedekningen av andre oppgjør i ligacup-semifinalen mellom Fulham og Liverpool!
    Liverpool leder 2-1 fra det første oppgjøret på Anfield. Lagoppstillingene er rett rundt hjørnet.
    Slik stiller Fulham fra start (4-2-3-1): Leno - Castagne, Tosin, Diop, Robinson - Palhinha, Cairney - De Cordova-Reid, Andres Pereira, Willian - Raúl.
    Dette er Liverpools ellever (4-3-3): Kelleher - Bradley, van Dijk, Quansah, Gomez - Elliott, MacAllister, Gravenberch - Diaz, Gakpo, Nunez.
    Venstreback Andy Robertson er på benken for Liverpool og i kamptropp for første gang siden oktober i fjor. Skotten har slitt med en skulderskade denne sesongen. Dette er resten av gjestenes benk: Alisson, Konate, Jones, Jota, Clark, Mcconnell, Beck, Nyoni. Foto: Pa Photos
    Her er Fulham-benken: Rodák, Tete, Ream, Reed, Lukic, Francios, Wilson, Muniz, Vinivius.
    Liverpool har vunnet den engelske ligacupen flest ganger og jakter sin tiende tittel i turneringen. Sammenlagtvinneren i kveldens semifinale møter Chelsea i finalen 25. februar.
    Hvem tror du kommer seg til finalen?
    Fulham!
    18%
    Liverpool!
    82%
    Antall stemmer: 2396
    Lagene har entret matta på Craven Cottage. Det nærmer seg avspark!
    Kampen er i gang! Liverpool med avspark.
    1'
    Gracenberch skaffer et frispark i fin innleggsposisjon for gjestene. Foto: Reuters
    1'
    Elliott slår inn.
    1'
    Diaz vinner duellen i feltet, men header utenfor stolpen.
    2'
    VG Live svarer
    VG Live Bruker
    Telles bortemål dersom det skulle bli uavgjort sammenlagt?
    Nei.
    Gomez kommer seg til et innlegg fra venstre og finner Elliott med pasningen. Midtbanespilleren får ikke kontroll og mister.
    3'
    Quansah bommer med en langpasning. Innkast til Fulham på egen halvdel.
    4'
    Er det fortsatt ikke VAR i kampen? Var vel ikke det forrige kamp
    Ikke VAR i denne kampen heller, nei.
    Bradley slår inn fra høyre, men innlegget får forbi alt og alle.
    5'
    Liverpool mønstrer en fin overgang og Nunez drar seg inn fra venstre, før han får avsluttet i feltet. Går via et Fulham-bein før Leno redder og holder.
    6'
    Castagne og Fulham er på sitt første angrep for kvelden, og backens innlegg må klareres til hjørnespark.
    7'
    Kjempesjanse for Palhinha! Midtbanemannen løper seg fri i feltet og får stå helt alene idet han avslutter på volley. Skuddet går over! Enorm mulighet for vertene.
    8'
    Fulham er farlig frempå igjen! Hjemmelaget setter i gang et godt angrep før Robinson slår et godt innlegg fra venstre. Kelleher slår ut til innkast.
    10'
    Mål for Liverpool!
    Fulham 0 - 1 Liverpool
    Mål: Luis Diaz
    Målgivende: Jarell Quansah
    TAR LEDELSEN! Quansah slår en fin langpasning som Diaz får med seg videre. Vingen drar seg inn til høyrebeinet og avslutter i nærmeste forbi Leno! Foto: Reuters
    11'
    Det tar noen minutter før kampen kommer i gang igjen etter at det ble kastet en røykbombe inn på banen. Foto: Reuters
    13'
    Liverpool spiller seg fint ut av Fulhams press og er over på vertenes halvdel.
    16'
    Ender med et lavt innlegg fra Elliott, men Fulham får ryddet unna.
    17'
    Frispark til Cairney etter en duell med Gakpo.
    17'
    Diaz utfordrer på venstrekanten, men slurver med touchet og mister.
    20'
    Nære på for Nunez og Gravenberch. Igjen slår Quansah en nydelig langpasning som Nunez header mot Gravenberch i feltet. Nederlenderen når akkurat ikke frem, og Fulham får 5-meter.
    20'
    Nunez i offside.
    22'
    Gakpo feller Robinson som får frispark.
    23'
    Fulham sliter med å finne rytmen nå. Gjestene har foreløpig god kontroll.
    25'
    Elliott slår en lur ball i bakrom mot Gakpo, men angriperen er i offside.
    25'
    Castagne holder igjen Diaz. Sistnevnte får frispark på egen halvdel.
    27'
    Diaz setter ballen i stanga og i mål, men det blåses offside på Nunez i forkant.
    27'
    Jimenez også i offside for vertene.
    29'
    Jimenez er litt heldig når han får ballen på hjørnet av 16-meteren. Slår et lavt innlegg, men Liverpool klarerer.
    30'
    ... og kontrer. Gakpo finner Diaz i feltet, som avslutter på første touch. Bredsider på mål, men Leno holder. Foto: Pa Photos
    31'
    Liverpool kontrer igjen. Nunez jakter en bakromsball, men Tosin takler mesterlig.
    33'
    Frispark til Fulham i innleggsposisjon.
    33'
    Pereira slår inn. Heades unna.
    35'
    Fulham roper på straffe når Jimenez er i duell med Gravenberch, men får ingenting. Willian avslutter angrepet, men skuddet går rett på Kelleher. Foto: AFP
    35'
    Vertene mønstrer et fint angrep og slår inn fra venstrekanten, men van Dijk er våken og får klarert.
    37'
    Willian bommer med en pasning. Innkast til Liverpool midt i banen.
    39'
    Gomez skyter via hodet til Tosin. Corner til Liverpool.
    39'
    Fulham får klarert til slutt.
    42'
    Gult kort til Fulham
    Tom Cairney
    Dundrer inn i en takling på Mac Allister.
    42'
    Ser ut til at Cairney treffer argentineren i kneet. Mac Allister ligger nede.
    43'
    Midtbanespilleren er oppe på beina igjen.
    43'
    Bradley kombinerer på høyrekanten og kommer seg til innlegg. Ser etter Nunez, men Tosin er først på den med en viktig involvering foran mål.
    45'
    Jimenez jobber seg frem til et innlegg fra venstre, men Liverpool-forsvaret får klarert.
    45'
    Det legges til fem minutter.
    45'+1
    Mac Allister er for sent inne i en takliung på Castagne. Frispark til vertene i fin innleggsposisjon.
    45'+1
    Pereira skal slå inn igjen.
    45'+2
    Heades til et hjørnespark.
    45'+2
    Liverpool får klarert.
    45'+2
    Elliott slår et godt innlegg på bakerste mot Gravenberch og Nunez. Førstnevnte når ballen, men får ikke kontroll på den.
    45'+2
    Frispark til Pereira.
    45'+4
    Pause! Liverpool går i garderoben med 1-0-ledelse og 3-1 sammenlagt. Gjestene gikk relativt tidlig opp i føringen og har holdt unna siden. Fulham var nære å ta ledelsen like før bortelagets ledermål.
    Kampen er i gang igjen!
    46'
    Liverpool går rett i angrep, før tidligere Fulham-spiller Harvey Elliott får avsluttet. Skrur feil vei, og går langt til side for mål.
    46'
    Gomez avslutter fra distanse, men skuddet går noen meter over tverrliggeren.
    49'
    Diaz slår til corner etter en Fulham-overgang. Hjørnespark til vertene!
    50'
    51'
    Eskil
    Når er finalen?
    Søndag 25. februar.
    Nesten for Gakpo! Diaz utfordrer på venstresiden og slår inn. Går via et Fulham-bein, men Gakpo når ballen like etter. Får avsluttet, men skuddet går over mål fra kort hold!
    51'
    Frispark til Cairney på Liverpools halvdel.
    52'
    Kjempesjanse for Fulham! Tosin vinner den første duellen i feltet når Kelleher er ute og fumler. Midtstopperen finner Pereira med headingen, som når ballen fra skrått hold. Brasilianeren treffer stolpen! Enorm mulighet!
    53'
    Liverpool kontrer like etter stolpetreffet, og Elliott avslutter angrepet i 16-meteren. Leno redder! Foto: AFP
    53'
    Sandra
    vist Liverpool vinner hvem skal vi spiller mot i finalen ?
    Kveldens sammenlagtvinner møter Chelsea i finalen.
    Nunez avslutter nok en Liverpool-kontring, og Leno redder til corner!
    58'
    Mac Allister slår inn fra høyre.
    58'
    Heades unna på første stolpe.
    58'
    Mac Allister kriger til seg ballen på høyrekanten. Liverpool opprettholder trykket.
    59'
    Fulham får klarert til innkast.
    59'
    Frispark til Diaz og Liverpool midt på banen.
    59'
    Nunez tar med seg ballen i 16-meteren og havner i en duell med Castagne. Dømmes deretter frispark imot Liverpool-angriperen.
    62'
    Nesten for Nunez! Bradley kriger til seg ballen høyt i banen og finner uruguayaneren. Nunez vender opp og sikter på krysset, men curler ballen like utenfor stolpen!
    63'
    Gakpo i offside.
    63'
    Pereira slår bort ballen med en fryktelig pasning. 5-meter til Liverpool.
    66'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Harry Wilson
    Ut: Bobby Reid
    66'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Alexis MacAllister
    67'
    Inn: Diogo Jota
    Ut: Darwin Nunez
    67'
    Harry Wilson er på et godt løp i bakrom, men får akkurat ikke med seg ballen. 5-meter til Liverpool.
    69'
    Gravenberch tester skuddfoten. Går så vidt utenfor stolpen.
    70'
    Liverpool triller og triller for øyeblikket.
    74'
    Gomez felles og får frispark på vertenes halvdel.
    74'
    Liverpool header ut av feltet.
    76'
    Mål for Fulham!
    Fulham 1 - 1 Liverpool
    Mål: Issa Diop
    Målgivende: Harry Wilson
    Så kommer utligningen! Fulham opprettholder trykket etter frisparket. Wilson finter seg forbi Bradley, før han slår inn i boksen. Der er Diop først fremme og styrer inn 1-1!
    76'
    Fulham kjører på for scoring nummer to!
    77'
    Issa Diop
    Tøff takling på Jota på egen banehalvdel.
    78'
    Frisparket er cirka 30 meter fra mål.
    79'
    Fulham får klarerert ut av boksen. Der får Elliott til slutt ballen. Han går på skudd, men får dårlig klem på den.
    79'
    Farlig av Fulham! Det er Wilson som banker til. Kelleher slår ut til corner. Ved første øyekast så det ut til at waliseren skulle slippe den forbi seg.
    80'
    Bendik
    Med det 1-1 målet til Fulham er det da ikke 2-3 sammenlagt?
    Stemmer!
    Det blir ikke noe farlig ut av corneren.
    80'
    Farlig innlegg av Pereira mellom forsvar og keeper, men ingen Fulham-spillere lukter den!
    82'
    Inn: Kenny Tete
    Ut: Timothy Castagne
    82'
    Inn: Rodrigo Muniz Cavalho
    Ut: Andreas Pereira
    83'
    Inn: Harrison Reed
    Ut: Tom Cairney
    83'
    Trippelbytte av Silva på tampen her.
    83'
    Inn: Ibrahima Konate
    Ut: Cody Gakpo
    83'
    Inn: Bobby Clark
    Ut: Ryan Gravenberch
    83'
    Til info så vil lagene gå til ekstraomganger dersom Fulham skulle vinne med ett mål. Liverpool vant 2-1 på Anfield.
    84'
    Bradley med en viktig involvering når han bryter en diagonal pasning fra Fulham.
    84'
    Jota sendes på løp. Tete takler ut til innkast.
    86'
    Jota stjeler ballen fra Adarabioyo, men sistnevnte får frispark. Kunne blitt en farlig situasjon.
    86'
    Enorm sjanse for Jota til å sette 2-1, men portugiseren får en svak touch og da får Leno kastet seg over ballen.
    88'
    JK
    Går det direkte til straffer om det blir uavgjort sammenlagt?
    Nei, ekstraomganger!
    Konate stanger unna et innlegg.
    89'
    Fulham får en skuddmulighet, men Liverpool blokkerer!
    90'
    Minimum fire minutter legges til.
    90'
    Bradley får et frispark etter å ha blitt revet i bakken av Robinson.
    90'+1
    Fulham har et innkast helt nede ved eget hjørneflagg. Liverpool prøver å stenge av alle pasningsalternativer.
    90'+1
    Fulham sliter med å komme ut av egen banehalvdel.
    90'+2
    Fulham skyter ballen ut til utspark for Kelleher.
    90'+3
    Gult kort til Liverpool
    Caoimhin Kelleher
    Får det gule for drøying.
    90'+3
    Ett minutt igjen å gjøre det på for Fulham.
    90'+4
    Wilson blåses av for offside. Waliseren er langt fra enig, men dømt er dømt.
    90'+4
    Der er det slutt! Liverpool er klare for ligacupfinale etter 3-2 sammenlagt mot Fulham. I finalen venter Chelsea. Finalen spilles 25. februar!