Fløyta har gått for å starte kampen.
    Lukas Stagge
    Lukas Stagge (FSV Union Furstenwalde) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FSV Union Furstenwalde får straffe av Robert Schroder på Friesenstadion.
    8'
    FSV Union Furstenwalde scorer på straffe!
    FSV Union Furstenwalde 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Darryl Geurts
    Mål! FSV Union Furstenwalde tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Darryl Geurts.
    9'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Furstenwalde fordi Vojtech Mares får behandling for en skade på banen.
    11'
    FSV Union Furstenwalde slipper å klare seg uten Vojtech Mares som kommer tilbake på banen igjen.
    11'
    I Furstenwalde slår Maximilian Arnold en corner fra venstre.
    17'
    Yannick Gerhardt
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Yannick Gerhardt går utenfor.
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Felix Klaus (VfL Wolfsburg) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Felix Klaus er tilbake på banen igjen.
    21'
    Joao Victor
    Joao Victor (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Friesenstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    FSV Union Furstenwalde, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mål for Wolfsburg!
    FSV Union Furstenwalde 1 - 1 Wolfsburg
    Mål: Joao Victor
    Utligning! Joao Victor setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    23'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    25'
    Joao Victor
    VfL Wolfsburg fosser forover og Joao Victor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Renato Steffen
    Målsjanse! Renato Steffen (VfL Wolfsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    28'
    FSV Union Furstenwalde 1 - 2 Wolfsburg
    Målgivende: Admir Mehmedi
    Joao Victor dundrer ballen i mål og VfL Wolfsburg tar ledelsen 1-2 på Friesenstadion. Det er en fin assist fra Admir Mehmedi.
    29'
    Wout Weghorst
    Målsjanse til VfL Wolfsburg! Wout Weghorst treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FSV Union Furstenwalde på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    35'
    En av VfL Wolfsburgs spillere går i offside.
    35'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    37'
    39'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FSV Union Furstenwalde.
    43'
    45'
    Robert Schroder tildeler VfL Wolfsburg en corner. Admir Mehmedi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Spillerbytte - FSV Union Furstenwalde
    Inn: Johann Martynets
    Ut: Anton Kanther
    Bytte for FSV Union Furstenwalde. Johann Martynets kommer inn for Anton Kanther på Friesenstadion.
    46'
    Inn: Tony Hempel
    Ut: Ingo Wunderlich
    FSV Union Furstenwalde bytter ut Ingo Wunderlich med Tony Hempel. Dette er det andre byttet som Matthias Maucksch gjør i dagens kamp.
    46'
    Joao Victor (VfL Wolfsburg) vinkes av for offside i Furstenwalde.
    47'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Friesenstadion.
    49'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Friesenstadion.
    49'
    50'
    51'
    Målsjanse på Friesenstadion! Yannick Gerhardt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Offside! Renato Steffen blir vinket av og VfL Wolfsburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    53'
    54'
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Joshua Putze (FSV Union Furstenwalde) slår en corner fra høyre side på Friesenstadion.
    57'
    57'
    Sjanse i Furstenwalde! Lukas Stagge (FSV Union Furstenwalde) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    FSV Union Furstenwalde 1 - 3 Wolfsburg
    Mål: Yannick Gerhardt
    Målgivende: Paulo Otavio
    Mål! Yannick Gerhardt øker ledelsen til 1-3. Paulo Otavio var nest sist på ballen.
    60'
    FSV Union Furstenwalde tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Xaver Schlager
    Ut: Maximilian Arnold
    VfL Wolfsburg bytter ut Maximilian Arnold med Xaver Schlager.
    62'
    Inn: Daniel Ginczek
    Ut: Wout Weghorst
    VfL Wolfsburg gjør sitt andre bytte. Wout Weghorst erstattes av Daniel Ginczek.
    63'
    Inn: Omar Marmoush
    Ut: Renato Steffen
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) erstattes av Omar Marmoush.
    63'
    63'
    Frispark for FSV Union Furstenwalde på egen banehalvdel.
    63'
    Inn: Kemal Atici
    Ut: Lukas Stagge
    FSV Union Furstenwalde bytter ut Lukas Stagge med Kemal Atici.
    64'
    Inn: Lucas Henrique Turci
    Ut: Mateusz Ciapa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Union Furstenwalde. Inn kommer Lucas Henrique Turci, mens Mateusz Ciapa tar plass på benken.
    64'
    65'
    66'
    67'
    68'
    Frispark til FSV Union Furstenwalde på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    68'
    70'
    Darryl Geurts
    Darryl Geurts treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for FSV Union Furstenwalde i Furstenwalde.
    70'
    70'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    71'
    Joao Victor
    VfL Wolfsburg angriper i Furstenwalde. Joao Victor avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Spillet på Friesenstadion er stoppet midlertidig fordi Omar Marmoush ligger nede.
    73'
    Inn: Bartosz Bialek
    Ut: Admir Mehmedi
    Oliver Glasner gjør dagens fjerde bytte i Furstenwalde, når han tar ut Admir Mehmedi og setter inn Bartosz Bialek.
    74'
    VfL Wolfsburg slipper å klare seg uten Omar Marmoush som kommer tilbake på banen i Furstenwalde.
    74'
    Kan FSV Union Furstenwalde utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Gult kort til Wolfsburg
    Paulo Otavio
    Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    FSV Union Furstenwalde angriper i Furstenwalde, men blir avblåst for offside.
    76'
    Offside! Omar Marmoush (VfL Wolfsburg) er alene igjennom, men dommer Robert Schroder ser at linjemannen er oppe med flagget.
    76'
    Bartosz Bialek
    Sjanse i Furstenwalde! Bartosz Bialek (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    I Furstenwalde slår Yannick Gerhardt en corner fra venstre.
    77'
    FSV Union Furstenwalde 1 - 4 Wolfsburg
    Mål: Josuha Guilavogui
    Målgivende: Yannick Gerhardt
    Mål! Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg) header inn 1-4 på Friesenstadion. Yannick Gerhardt sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Omar Marmoush
    Sjanse! VfL Wolfsburg avanserer forover, men Omar Marmoush avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Luca Horn
    Ut: Paulo Otavio
    Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) erstattes av Luca Horn.
    79'
    Inn: Noah Thamke
    Ut: Arlind Shoshi
    Matthias Maucksch (FSV Union Furstenwalde) gjør sitt femte bytte for dagen. Noah Thamke erstatter Arlind Shoshi.
    81'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til FSV Union Furstenwalde.
    82'
    Daniel Ginczek
    VfL Wolfsburg angriper i Furstenwalde. Daniel Ginczek avslutter på mål, men greier ikke å score.