Frispark til Frosinone på halvdelen til Reggina 1914.
    2'
    Zan Majer (Reggina 1914) slår en corner fra høyre side på Stadio Benito Stirpe.
    4'
    Zan Majer (Reggina 1914) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.
    5'
    Alessandro Prontera signaliserer et frispark til Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    6'
    Frosinone angriper, men Gennaro Borrelli vinkes av for offside.
    7'
    Reggina 1914 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Alessandro Prontera signaliserer et frispark til Frosinone.
    14'
    Offside! Gennaro Borrelli blir vinket av og Frosinone må dermed bygge opp et nytt angrep.
    15'
    Frispark for Frosinone på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Reggina 1914
    Zan Majer
    Zan Majer (Reggina 1914) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Frispark Frosinone.
    19'
    Devid Eugene Bouah
    Devid Eugene Bouah (Reggina 1914) kommer til en målsjanse på Stadio Benito Stirpe, men klarer ikke å score.
    21'
    Alessandro Prontera signaliserer et frispark til Frosinone på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Frosinone
    Matteo Cotali
    Matteo Cotali (Frosinone) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Mål for Frosinone!
    Frosinone 1 - 0 Reggina 1914
    Mål: Gennaro Borrelli
    Målgivende: Matteo Cotali
    Frosinone tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Gennaro Borrelli. Matteo Cotali var nest sist på ballen.
    31'
    Frosinone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    Alessandro Prontera tildeler Frosinone en corner. Roberto Insigne sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Målsjanse til Frosinone! Matteo Cotali treffer mål, men keeper redder.
    38'
    Reggina 1914, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Spillet på Stadio Benito Stirpe er stoppet midlertidig fordi Giuseppe Caso ligger nede.
    38'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    39'
    Straffe til Frosinone
    40'
    Ikke rødt kort likevel
    40'
    Rødt kort til Reggina 1914
    Thiago Cionek
    Rødt kort! Thiago Cionek (Reggina 1914) blir utvist.
    41'
    Frosinone scorer på straffe!
    Frosinone 2 - 0 Reggina 1914
    Mål: Roberto Insigne
    Roberto Insigne scorer på straffe og Frosinone øker ledelsen til 2-0.
    42'
    Giuseppe Caso ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Frosinone.
    44'
    Frosinone, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Giovanni Fabbian
    Reggina 1914 avanserer forover og Giovanni Fabbian kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+1
    Mario Sampirisi
    Mario Sampirisi (Frosinone) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Gianluca Frabotta
    Ut: Matteo Cotali
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Frosinone. Inn kommer Gianluca Frabotta, mens Matteo Cotali tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Reggina 1914
    Inn: Hernani
    Ut: Zan Majer
    Reggina 1914 gjør sitt andre bytte. Zan Majer erstattes av Hernani.
    46'
    Inn: Emanuele Terranova
    Ut: Michele Camporese
    Reggina 1914 bytter ut Michele Camporese med Emanuele Terranova. Dette er det første byttet som Filippo Inzaghi gjør i dagens kamp.
    46'
    Mål for Reggina 1914!
    Frosinone 2 - 1 Reggina 1914
    Mål: Hernani
    Målgivende: David Strelec
    Mål! Hernani reduserer til 2-1 på Stadio Benito Stirpe i Frosinone. Det er en fin assist fra David Strelec.
    51'
    Målet til Reggina 1914 sjekkes av VAR
    52'
    Målet til Reggina 1914 blir stående
    52'
    Hjørnespark til Frosinone
    53'
    Frispark til Reggina 1914 på halvdelen til Frosinone.
    54'
    56'
    Frosinone 3 - 1 Reggina 1914
    Mål: Giuseppe Caso
    Målgivende: Luca Mazzitelli
    I Frosinone øker Frosinone ledelsen til 3-1 takket være et mål av Giuseppe Caso. Luca Mazzitelli sto for den målgivende pasningen.
    57'
    59'
    Alessandro Prontera tildeler Reggina 1914 en corner. Gianluca Di Chiara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Frosinone fordi Luca Ravanelli får behandling for en skade på banen.
    64'
    Giuseppe Caso
    Målsjanse! Giuseppe Caso (Frosinone) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Luca Ravanelli er tilbake på banen igjen.
    65'
    Gianluca Di Chiara (Reggina 1914) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Benito Stirpe.
    67'
    Gennaro Borrelli
    Frosinone angriper i Frosinone. Gennaro Borrelli fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Jeremy Menez
    Ut: David Strelec
    Filippo Inzaghi gjør dagens tredje bytte i Frosinone, når han tar ut David Strelec og setter inn Jeremy Menez.
    71'
    Inn: Rigoberto Rivas
    Ut: Luigi Canotto
    Reggina 1914 bytter ut Luigi Canotto med Rigoberto Rivas.
    71'
    Inn: Luca Garritano
    Ut: Giuseppe Caso
    Giuseppe Caso (Frosinone) erstattes av Luca Garritano.
    74'
    Inn: Jaime Baez
    Ut: Roberto Insigne
    Bytte for Frosinone. Jaime Baez kommer inn for Roberto Insigne på Stadio Benito Stirpe.
    74'
    I Frosinone slår Gianluca Frabotta en corner fra venstre.
    77'
    Frosinone avanserer forover i Frosinone. Mario Sampirisi avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Gianluca Di Chiara (Reggina 1914) slår en corner fra venstre side på Stadio Benito Stirpe.
    78'
    Inn: Marcus Rohden
    Ut: Luca Mazzitelli
    Frosinone gjør sitt fjerde bytte. Luca Mazzitelli erstattes av Marcus Rohden.
    81'
    Alessandro Prontera tildeler Frosinone en corner. Gianluca Frabotta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Frispark Reggina 1914.
    82'
    Inn: Luca Moro
    Ut: Gennaro Borrelli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Frosinone. Inn kommer Luca Moro, mens Gennaro Borrelli tar plass på benken.
    84'
    Jeremy Menez
    Reggina 1914 fosser forover og Jeremy Menez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Frispark i en god posisjon for Reggina 1914!
    90'+1
    Inn: Daniele Liotti
    Ut: Gianluca Di Chiara
    Reggina 1914 bytter ut Gianluca Di Chiara med Daniele Liotti.
    90'+1
    Jeremy Menez (Reggina 1914) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.