0-3
225
226

Ble dekket av NTB

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Frigg og KFUM Oslo i den andre runden av NM-cupen.
    Dagens hjemmelag Frigg tok seg til den andre runden da de slo 2. divisjonslaget Grorud i den forrige runden, takket være scoringer av Noah Risberg og Stian Barane i ekstraomgangene.
    Eliteserielaget KFUM tok seg komfortabelt videre da de slo Arvåll på bortebanene i forrige runde. Johannes Hummelvold Nunez og Teodor Haltvik sto for scoringene den gang.
    KFUM-trener Johannes Moesgaard gjør hele 10 endringer fra laget som slo Sarpsborg 08 i helgen. Kun keeper Emil Ødegaard er med fra start, men Sverre Sandal, Robin Rasch, Håkon Helland Hoseth og Johannes Hummelvold Nunez er alle på benken dersom det skulle bli behov for scoringer.
    Lagene er allerede godt i gang med oppvarmingen, når det kun gjenstår 25 minutter til kampstart.
    Lagene har entret banen, og vi er straks klare for avspark.
    0'
    Haltvik tar avspark for bortelaget, og vi er i gang på Tørteberg.
    0'
    Frispark
    0'
    Hjørnespark til KFUM Oslo
    4'
    Mål for KFUM Oslo!
    Frigg Oslo FK 0 - 1 KFUM Oslo
    Mål: David Hickson
    Målgivende: Haitam Aleesami
    Og så er det scoring til Kåffa! Hickson får muligheten på volley etter at Aleesami vinner den første duellen i boksen, og tar virkelig vare på muligheten når han hamrer bortelaget i føringen.
    4'
    Frispark
    5'
    Tar corneren kort, men klarer ikke skape det helt store ut av det.
    8'
    Hjemmelaget ligger dypt og forsvarer seg i åpningsminuttene, mens gjestene fra øverste nivå ikke uventet har styrt banespillet.
    10'
    Frigg skal ha kred for at de forsøker å spille seg ut langs bakken, men har ikke hatt den største suksessen med det så langt.
    13'
    Frispark
    13'
    Frispark til Kåffa i meget god posisjon, og Alesaami pisker den inn i feltet. Det første forsøket blir headet i tverrliggeren, før Evensen redder det spektakulære brasseforsøket på returen.
    15'
    Svindland svinger ballen inn mot bakre stolpe. Aleesami vinner den første duellen, men Frigg får klarert andreballen.
    19'
    Saldana klemmer til fra 25 meter, men forsøket går langt over.
    21'
    Den tidligere landslagsspilleren Haitam Aleesami har nærmest tatt på seg en quarterback-rolle her, og står i midtbanesirkelen og strør pasninger venstre og høyre.
    23'
    Frispark
    23'
    Frispark
    23'
    Gult kort til Frigg Oslo FK
    Benjamin Rio-Moe
    Rio-Moe får fortjent dagens første gule kort når han feller Njie på vei fremover.
    23'
    Bortelaget er nære ved å tråkle seg gjennom Frigg-forsvaret, men blir stoppet i siste liten.
    25'
    Frispark
    25'
    Kåffa kommer stadig nærmere 2-0-scoringen. Det virker å være et spørsmål om når - og ikke hvis – de dobler ledelsen.
    27'
    Abbas danser seg forbi to Frig-forsvarere på høyresiden og spiller inn foran mål. Ballen kommer litt for raskt på Haltvik, som ikke får ordentlig klem i avslutningen.
    29'
    Frispark
    30'
    Frispark
    32'
    KFUM fortsetter å dominere banespillet, men uten å skape de helt store målsjansene. Dagens hjemmelaget har fortsatt til gode å true gjestenes keeper.
    35'
    Bortelaget kontrer etter en stygg feilpasing fra Heia. Ndiaye kommer til avslutning ute på venstresiden, men forsøket havner rett på keeper.
    38'
    Slås inn på bakre stolpe. Bortelaget vinner duellen, men Njie står i offside når han plukker opp andreballen.
    39'
    Offside for KFUM Oslo
    39'
    Forsøker en kort variant, men det bunner ut i ingenting.
    40'
    Frispark
    41'
    Stor sjanse til hjemmelaget! Ferrer havner plutselig alene med Ødegaard etter at Kåffa-forsvaret slår sprekker, men keeperen redder mesterlig.
    42'
    Slår mot Heia på bakre. Midtstopperen vinner duellen sin, men får ikke nok klem på headingen.
    42'
    Frispark
    43'
    Haltvik drar seg fri på høyrekanten og klemmer til med venstrefoten, men avslutningen blir alt for svak og trøbler ikke keeperen.
    45'
    Frispark
    45'
    Stian Barane
    Får det gule kortet etter at han er alt for sent inne i en duell med Harrison.
    45'
    45'
    Da er det pause på Tørteberg, og det står 1-0 til bortelaget i det lagene går inn i garderobene. Hickson ga gjestene en drømmeåpning på kampen da han hamret de i føringen etter kun fire minutter spilt, men forhåndsfavorittene har ikke klart å skape de helt store sjansene etter det. Hjemmelaget har klart å spille seg til én målsjanse, men KFUM-keeper Ødegaard vartet opp med en strålende redning på Ferrers avslutning. Vertene vil nok være svært fornøyd med den første omgangen, og henger fortsatt med i kampen i det det gjenstår 45 minutter.
    45'
    Frispark
    46'
    Frispark
    46'
    Gult kort til KFUM Oslo
    Adam Saldaña
    Får det gule kortet får å hindre Frigg i å ta frisparket hurtig.
    46'
    Hjemmelaget ligger med samtlige elleve spillere innen 30 meter fra eget mål nå. Det gjør de godt, og KFUM sliter med å spille seg gjennom.
    50'
    Frispark
    50'
    Ndiaye får tilsnakk etter at han er alt for sent inne i duell med keeper.
    50'
    Hjemmelaget med en lekker kontring, men Aleesami klarerer innlegsforsøket enkelt.
    51'
    Frigg Oslo FK 0 - 2 KFUM Oslo
    Mål: Mame Mor Ndiaye
    Målgivende: Teodor Berg Haltvik
    Ndiaye er noe heldig når han plutselig mottar ballen fem meter fra mål etter et sleivtreff fra Haltvik, men er iskald når han runder keeperen og doblet gjestenes ledelse.
    52'
    Høylytt barnejubel runger utover Tørteberg i det frisparket fra Sawaneh synger i nettmaskene, men ballen gikk på feil side av stolpen. Lovende takter fra hjemmelaget nå!
    56'
    Adnan Hadzic
    Hele stadion roper på rødt kort til Hadzic i det han feller Barane på vei gjennom alene mot keeper etter å ha slått tunell på Aleesami. Det er høstfarge på den der!
    56'
    60'
    Abbas får skutt etter klabb og babb i feltet. Skuddet går via et Frigg-bein og ut til nok en corner.
    61'
    Prøver en kort variant, men det ebber ut i ingenting.
    62'
    Nok en kjempesjanse til Frigg! Barane har sett ut som Lionel Messi i denne andreomgangen, og serverer Ferrer alene med keeper med en nydelig pasning. Nok en gang redder Ødegaard spissens forsøk på mesterlig vis.
    65'
    Ødegaard plukker enkelt.
    66'
    Frispark
    67'
    Spillerbytte - KFUM Oslo
    Inn: Momodou Lion Njie
    Ut: Haitam Aleesami
    67'
    Inn: Sverre Sandal
    Ut: Moussa Njie
    67'
    Inn: Niclas Schjøth Semmen
    Ut: Remi Andre Svindland
    Trippelbytte fra Moesgaard.
    67'
    70'
    Saldana klemmer til fra 20 meter, men forsøket suser over mål.
    74'
    Frispark
    75'
    Inn: Håkon Hoseth
    Ut: Mohammed Hopsdal Abbas
    Norsk fotballs råeste hårsveis entrer kunstgressmatta.
    76'
    Frigg Oslo FK 0 - 3 KFUM Oslo
    Målgivende: Niclas Schjøth Semmen
    Frigg mister ballen i farlig posisjon på midtbanen, og Semmen flikker videre til Hickson på vei fremover. Vingbacken drar seg elegant forbi Løberg og hamrer inn sitt andre for dagen.
    77'
    Frispark
    79'
    Inn: Joachim Prent-Eckbo
    Ut: Kristoffer Lassen Harrison
    Bortelaget gjør sitt siste bytte for dagen.
    80'
    Hjemmelaget spiller med større offensiv frihet nå. Har de en scoring i seg?
    82'
    Frispark
    82'
    Semmen får et hav av rom på venstresiden og er plutselig helt alene med keeper, men avslutningen går midt på Evensen som redder enkelt.
    84'
    Spillerbytte - Frigg Oslo FK
    Inn: Adonai Kidane
    Ut: Ebrima Sawaneh
    85'
    Inn: Jakob Jørgensen
    Ut: Øyvind Wilmann Heia
    85'
    Inn: Filip Mardal
    Ut: Stian Barane
    88'
    Inn: Peder Nomell
    Ut: Ulrik Ferrer
    88'
    Inn: Ola Johan Antonsen-Meløy
    Ut: Joakim Holmedahl
    88'
    Haltvik dribler seg forbi tre Frigg-spillere og kommer til skudd, men Evensen redder mesterlig.