1-2
59
62

Michael Gregoritsch
    SC Freiburg fosser forover og Michael Gregoritsch fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Roland Sallai
    Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Roland Sallai avslutter utenfor.
    5'
    Skudd på mål, Freiburg
    9'
    9'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    10'
    Roland Sallai (SC Freiburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Christian Günter (SC Freiburg) slår en corner fra høyre side på Europa-Park-Stadion.
    12'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    13'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Skudd utenfor mål, Freiburg
    17'
    Målsjanse! Michael Gregoritsch (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    En av VfL Wolfsburgs spillere går i offside.
    20'
    Roland Sallai (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på Europa-Park-Stadion, men klarer ikke å score.
    20'
    Jonas Wind
    VfL Wolfsburg angriper i Freiburg im Breisgau. Jonas Wind fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Roland Sallai (SC Freiburg) header ballen mot mål, men VfL Wolfsburg klarerer.
    27'
    27'
    Skudd på mål, Wolfsburg
    28'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Tiago Tomas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    29'
    SC Freiburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    31'
    Tiago Tomas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Freiburg im Breisgau.
    31'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    35'
    35'
    En av SC Freiburgs spillere blir avblåst for offside.
    35'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    41'
    Wolfsburg scorer selvmål!
    Freiburg 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Sebastiaan Bornauw
    Sebastiaan Bornauw setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 1-0 på Europa-Park-Stadion.
    42'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    43'
    Frispark SC Freiburg.
    44'
    SC Freiburg avanserer forover i Freiburg im Breisgau. Roland Sallai avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Sjanse i Freiburg im Breisgau! Michael Gregoritsch (SC Freiburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Patrick Wimmer
    Ut: Tiago Tomas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Patrick Wimmer, mens Tiago Tomas tar plass på benken.
    46'
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Cedric Zesiger
    VfL Wolfsburg gjør sitt andre bytte. Cedric Zesiger erstattes av Kevin Paredes.
    46'
    Inn: Joakim Maehle
    Ut: Kilian Fischer
    Ralph Hasenhuttl (VfL Wolfsburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joakim Maehle erstatter Kilian Fischer.
    46'
    Aster Vranckx ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    46'
    Aster Vranckx kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Europa-Park-Stadion.
    47'
    Frank Willenborg tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    I Freiburg im Breisgau slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    50'
    Kevin Paredes
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Kevin Paredes går utenfor.
    50'
    Ritsu Doan
    SC Freiburg angriper i Freiburg im Breisgau. Ritsu Doan fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    53'
    Vincenzo Grifo
    Målsjanse! Vincenzo Grifo (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    54'
    Gult kort til Freiburg
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    55'
    Skade: Wolfsburg
    56'
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) slår en corner fra venstre side på Europa-Park-Stadion.
    57'
    Tilbake fra skade: Wolfsburg
    57'
    Hjørnespark til Freiburg
    58'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til SC Freiburg.
    59'
    SC Freiburg angriper i Freiburg im Breisgau. Vincenzo Grifo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    62'
    Gult kort til Wolfsburg
    Maximilian Arnold
    Dommer Frank Willenborg viser Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) det gule kortet.
    62'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Wolfsburg er nær straffområde.
    63'
    Rødt kort til Freiburg
    Kiliann Sildillia
    Kiliann Sildillia sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! SC Freiburg må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    64'
    Spillet på Europa-Park-Stadion er stoppet midlertidig fordi Kevin Paredes ligger nede.
    65'
    66'
    Kevin Paredes er tilbake i kampen igjen.
    66'
    67'
    Dommeren gir Roland Sallai (SC Freiburg) et gult kort.
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) vrir seg av smerte i gresset.
    68'
    Inn: Mattias Svanberg
    Ut: Aster Vranckx
    Ralph Hasenhuttl (VfL Wolfsburg) tar ut Aster Vranckx som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Mattias Svanberg.
    69'
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    70'
    Ridle Baku
    Sjanse til VfL Wolfsburg! Ridle Baku er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Jordy Makengo
    Ut: Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) erstattes av Jordy Makengo.
    72'
    Inn: Lucas Holer
    Ut: Michael Gregoritsch
    Bytte for SC Freiburg. Lucas Holer kommer inn for Michael Gregoritsch på Europa-Park-Stadion.
    72'
    73'
    Nicolas Höfler
    Nicolas Höfler må stå over en kamp for SC Freiburg etter å ha fått gult kort av dommer Frank Willenborg.
    73'
    Hjørnespark til Wolfsburg
    75'
    75'
    SC Freiburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Wolfsburg.
    77'
    Mattias Svanberg (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Europa-Park-Stadion.
    77'
    Skudd utenfor mål, Wolfsburg
    78'
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Mål for Wolfsburg!
    Freiburg 1 - 1 Wolfsburg
    Mål: Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold scorer og utligner dermed til 1-1.
    82'
    83'
    Koen Casteels ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Straffe til Freiburg
    85'
    Roland Sallai (SC Freiburg) misbruker sjansen fra straffemerket!
    87'
    VfL Wolfsburg slipper å klare seg uten Koen Casteels som kommer tilbake på banen igjen.
    87'
    Freiburg 1 - 2 Wolfsburg
    Mål: Maxence Lacroix
    Målgivende: Maximilian Arnold
    Maxence Lacroix dundrer ballen i mål og VfL Wolfsburg tar ledelsen 1-2 på Europa-Park-Stadion. Maximilian Arnold var nest sist på ballen.