281
824

Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på Europa-Park-Stadion.
    1'
    Frispark West Ham United FC.
    3'
    I Freiburg im Breisgau slår James Ward Prowse en corner fra høyre.
    4'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    8'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    14'
    Jarrod Bowen
    Målsjanse på Europa-Park-Stadion! Jarrod Bowen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til West Ham United FC.
    18'
    Maximilian Eggestein
    Maximilian Eggestein (SC Freiburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Mohammed Kudus
    Mohammed Kudus (West Ham United FC) kommer til en målsjanse på Europa-Park-Stadion, men klarer ikke å score.
    22'
    Roland Sallai
    Roland Sallai (SC Freiburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Målsjanse! Roland Sallai (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Lucas Holer
    SC Freiburg angriper i Freiburg im Breisgau. Lucas Holer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Sjanse! West Ham United FC avanserer forover, men Jarrod Bowen avslutter utenfor.
    31'
    Christian Günter (SC Freiburg) slår en corner fra høyre side på Europa-Park-Stadion.
    33'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler SC Freiburg en corner. Christian Günter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    40'
    Gult kort til Freiburg
    Kiliann Sildillia
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez viser Kiliann Sildillia (SC Freiburg) det gule kortet.
    40'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    43'
    Sjanse i Freiburg im Breisgau! Mohammed Kudus (West Ham United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Målsjanse til SC Freiburg! Roland Sallai treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Roland Sallai mottar et gult kort i Freiburg im Breisgau, og må dermed stå over en kamp for SC Freiburg.
    50'
    James Ward Prowse (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på Europa-Park-Stadion.
    52'
    Vladimir Coufal
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Vladimir Coufal går utenfor.
    54'
    Gult kort til West Ham United
    Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta (West Ham United FC) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    58'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    59'
    Vincenzo Grifo
    SC Freiburg angriper i Freiburg im Breisgau. Vincenzo Grifo fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    I Freiburg im Breisgau slår Vincenzo Grifo en corner fra høyre.
    61'
    West Ham United FC avancerar på Europa-Park-Stadion och Lucas Paqueta får en nickmöjlighet – utanför!
    62'
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Jarrod Bowen går utenfor.
    65'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler West Ham United FC en corner. James Ward Prowse sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    65'
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez venter med å sette i gang spillet fordi Emerson ligger nede.
    67'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Aaron Cresswell
    Ut: Emerson
    David William Moyes (West Ham United FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Aaron Cresswell erstatter Emerson som sannsynligvis er skadet.
    68'
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    James Ward Prowse
    Målsjanse! James Ward Prowse (West Ham United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Vincenzo Grifo
    SC Freiburg gjør sitt første bytte. Vincenzo Grifo erstattes av Noah Weisshaupt.
    70'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Lucas Holer
    Lucas Holer (SC Freiburg) erstattes av Michael Gregoritsch.
    70'
    Michael Gregoritsch
    I Freiburg im Breisgau får Michael Gregoritsch (SC Freiburg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    72'
    72'
    West Ham United FC fosser forover og James Ward Prowse fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    Mål for Freiburg!
    Freiburg 1 - 0 West Ham United
    Mål: Michael Gregoritsch
    Målgivende: Roland Sallai
    I Freiburg im Breisgau tar SC Freiburg ledelsen 1-0 etter et mål av Michael Gregoritsch. Flott spill fra Roland Sallai før målet.
    81'
    Inn: Lukas Kubler
    Ut: Kiliann Sildillia
    Christian Streich gjør dagens tredje bytte i Freiburg im Breisgau, når han tar ut Kiliann Sildillia og setter inn Lukas Kubler.
    82'
    Inn: Kalvin Phillips
    Ut: James Ward Prowse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Kalvin Phillips, mens James Ward Prowse tar plass på benken.
    82'
    Inn: Florent Muslija
    Ut: Ritsu Doan
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Florent Muslija erstatter Ritsu Doan.
    83'
    SC Freiburg avanserer forover i Freiburg im Breisgau. Maximilian Eggestein avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    85'
    87'
    Inn: Merlin Rohl
    Ut: Roland Sallai
    Bytte for SC Freiburg. Merlin Rohl kommer inn for Roland Sallai på Europa-Park-Stadion.
    88'
    Inn: Michail Antonio
    Ut: Lucas Paqueta
    West Ham United FC bytter ut Lucas Paqueta med Michail Antonio.
    90'+1
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.