RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Ritsu Doan (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på Europa-Park-Stadion.
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    Frispark til RC Lens på halvdelen til SC Freiburg.
    20'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til RC Lens.
    22'
    Przemyslaw Frankowski (RC Lens) slår en corner fra høyre side på Europa-Park-Stadion.
    23'
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Mål for Lens!
    Freiburg 0 - 1 Lens
    Mål: David Pereira Da Costa
    Mål! RC Lens tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av David Pereira Da Costa på Europa-Park-Stadion.
    28'
    Frispark SC Freiburg.
    30'
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Ritsu Doan
    SC Freiburg avanserer forover og Ritsu Doan får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    33'
    I Freiburg im Breisgau slår Przemyslaw Frankowski en corner fra venstre.
    36'
    Rade Obrenovic tildeler RC Lens en corner. Przemyslaw Frankowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    I Freiburg im Breisgau slår Ritsu Doan en corner fra høyre.
    40'
    43'
    Gult kort til Freiburg
    Lucas Holer
    Dommeren gir Lucas Holer (SC Freiburg) et gult kort.
    43'
    Neil El Aynaoui (RC Lens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Europa-Park-Stadion.
    44'+1
    45'
    RC Lens slipper å klare seg uten Neil El Aynaoui som kommer tilbake på banen i Freiburg im Breisgau.
    45'+1
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    45'+1
    Freiburg 0 - 2 Lens
    Mål: Sepe Elye Wahi
    Mål! Sepe Elye Wahi øker RC Lenss ledelse til 0-2 på Europa-Park-Stadion.
    45'+2
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Jordy Makengo
    SC Freiburg bytter ut Jordy Makengo med Michael Gregoritsch.
    46'
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Kiliann Sildillia
    SC Freiburg bytter ut Kiliann Sildillia med Noah Weisshaupt. Dette er det andre byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Lukas Kubler
    SC Freiburg angriper, men avslutningen til Lukas Kubler går utenfor.
    51'
    52'
    Målsjanse til SC Freiburg! Roland Sallai treffer mål, men keeper redder.
    52'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Przemyslaw Frankowski (RC Lens) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    55'
    Skudd på mål, Lens
    57'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Roland Sallai (SC Freiburg) header ballen mot mål, men RC Lens klarerer.
    60'
    60'
    Lukas Kubler (SC Freiburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til SC Freiburg like utenfor RC Lens-området.
    65'
    Gult kort til Lens
    Przemyslaw Frankowski
    Dommer Rade Obrenovic viser Przemyslaw Frankowski (RC Lens) det gule kortet.
    65'
    Florian Sotoca
    Dommer Rade Obrenovic gir Florian Sotoca (RC Lens) et gult kort.
    67'
    Mål for Freiburg!
    Freiburg 1 - 2 Lens
    Mål: Roland Sallai
    Mål! SC Freiburg reduserer til 1-2 etter et mål av Roland Sallai på Europa-Park-Stadion.
    67'
    Roland Sallai (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på Europa-Park-Stadion.
    69'
    Rade Obrenovic tildeler SC Freiburg en corner. Ritsu Doan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    SC Freiburg fosser forover og Lukas Kubler fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Hjørnespark til Freiburg
    73'
    Skudd utenfor mål, Freiburg
    73'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Ruben Aguilar
    Ut: Przemyslaw Frankowski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Ruben Aguilar, mens Przemyslaw Frankowski tar plass på benken.
    74'
    Inn: Morgan Guilavogui
    Ut: Sepe Elye Wahi
    RC Lens gjør sitt andre bytte. Sepe Elye Wahi erstattes av Morgan Guilavogui.
    74'
    Roland Sallai (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    76'
    Michael Gregoritsch
    SC Freiburg angriper på Europa-Park-Stadion, men Michael Gregoritsch header utenfor.
    76'
    77'
    78'
    Frisparket tildelt SC Freiburg er farlig nær RC Lenss målområde.
    79'
    Inn: Massadio Haidara
    Ut: Jhoanner Stalin Chavez Quintero
    Jhoanner Stalin Chavez Quintero (RC Lens) erstattes av Massadio Haidara.
    81'
    Inn: Angelo Fulgini
    Ut: David Pereira Da Costa
    David Pereira Da Costa (RC Lens) erstattes av Angelo Fulgini.
    81'
    Angelo Fulgini
    Målsjanse! Angelo Fulgini (RC Lens) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Merlin Rohl
    Merlin Rohl (SC Freiburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Inn: Vincenzo Grifo
    Ut: Merlin Rohl
    Bytte for SC Freiburg. Vincenzo Grifo kommer inn for Merlin Rohl på Europa-Park-Stadion.
    86'
    Inn: Matthias Ginter
    Ut: Manuel Gulde
    SC Freiburg bytter ut Manuel Gulde med Matthias Ginter.
    86'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til RC Lens.
    87'
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'
    90'
    Rade Obrenovic tildeler SC Freiburg en corner. Roland Sallai sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Ruben Aguilar
    Sjanse i Freiburg im Breisgau! Ruben Aguilar (RC Lens) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    I Freiburg im Breisgau slår Angelo Fulgini en corner fra venstre.
    90'+1
    Freiburg 2 - 2 Lens
    Mål! Roland Sallai utligner for SC Freiburg. Stillingen er dermed 2-2 i Freiburg im Breisgau.
    90'+2
    I Freiburg im Breisgau slår Vincenzo Grifo en corner fra høyre.
    90'+5
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på Europa-Park-Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+6
    1. ekstraomgang
    93'
    94'
    94'
    95'
    Angelo Fulgini (RC Lens) mottar sitt første gule kort for dagen på Europa-Park-Stadion.
    95'
    Angelo Fulgini (RC Lens) slår en corner fra høyre side på Europa-Park-Stadion.
    97'
    Freiburg 3 - 2 Lens
    Mål: Michael Gregoritsch
    SC Freiburg leder 3-2 etter en scoring av Michael Gregoritsch.
    99'
    Inn: Christian Günter
    Ut: Lukas Kubler
    Christian Streich gjør dagens femte bytte i Freiburg im Breisgau, når han tar ut Lukas Kubler og setter inn Christian Günter.
    101'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    102'
    Inn: Andy Diouf
    Ut: Jonathan Gradit
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Andy Diouf, mens Jonathan Gradit tar plass på benken.
    103'
    Inn: Wesley Said
    Ut: Salis Abdul Samed
    RC Lens gjør sitt sjette bytte. Salis Abdul Samed erstattes av Wesley Said.
    103'
    Andy Diouf
    RC Lens angriper. Andy Diouf får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    104'
    104'
    Rade Obrenovic tildeler RC Lens en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    104'
    Frispark RC Lens.
    104'
    105'+2
    Facundo Medina
    Facundo Medina (RC Lens) får et gult kort av dommer Rade Obrenovic.
    105'+2
    2. ekstraomgang
    Inn: Florent Muslija
    Ut: Roland Sallai
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt sjette bytte for dagen. Florent Muslija erstatter Roland Sallai.
    106'
    Målsjanse til RC Lens! Florian Sotoca treffer mål, men keeper redder.
    111'
    111'
    112'
    114'
    115'
    115'
    RC Lens angriper. Florian Sotoca får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.