SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    SC Freiburg fosser fremover, men Sven Jablonski blåser for offside på Europa-Park-Stadion.
    6'
    En av SC Freiburgs spillere blir avblåst for offside på Europa-Park-Stadion.
    10'
    Roland Sallai
    I Freiburg im Breisgau får Roland Sallai (SC Freiburg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    12'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Roland Sallai avslutter utenfor.
    12'
    Mål for Freiburg!
    Freiburg 1 - 0 Bayern München
    Mål: Christian Günter
    Målgivende: Nicolas Höfler
    I Freiburg im Breisgau tar SC Freiburg ledelsen 1-0 etter et mål av Christian Günter. Det er en fin assist fra Nicolas Höfler.
    12'
    Målet til Freiburg sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Freiburg blir stående
    13'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    15'
    Christian Günter
    SC Freiburg angriper. Christian Günter får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Hjørnespark til Freiburg
    16'
    Leon Goretzka
    I Freiburg im Breisgau header Leon Goretzka (Bayern München) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    SC Freiburg angriper, men avslutningen til Roland Sallai går utenfor.
    21'
    Målsjanse! Vincenzo Grifo (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til SC Freiburg.
    29'
    Hjørnespark til Bayern München
    35'
    Mål for Bayern München!
    Freiburg 1 - 1 Bayern München
    Mål: Mathys Tel
    Mål! Mathys Tel utligner for Bayern München. Stillingen er dermed 1-1 i Freiburg im Breisgau.
    35'
    36'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    38'
    Bayern München angriper i Freiburg im Breisgau. Leon Goretzka avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    SC Freiburg angriper i Freiburg im Breisgau, men blir avblåst for offside.
    41'
    Maximilian Eggestein
    SC Freiburg avanserer forover i Freiburg im Breisgau. Maximilian Eggestein avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Raphael Guerreiro
    Bayern München angriper i Freiburg im Breisgau. Raphael Guerreiro fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    44'
    Jamal Musiala
    Målsjanse til Bayern München! Jamal Musiala treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Frispark Bayern München.
    45'+1
    Eric Dier
    Bayern München fosser forover og Eric Dier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Harry Kane
    Målsjanse! Harry Kane (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Maximilian Eggestein (SC Freiburg) kommer seg fri på Europa-Park-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    49'
    I Freiburg im Breisgau slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    51'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    58'
    Maximilian Eggestein (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på Europa-Park-Stadion, men klarer ikke å score.
    58'
    Noah Atubolu (SC Freiburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Europa-Park-Stadion.
    59'
    Noah Atubolu er tilbake på banen igjen.
    60'
    61'
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Harry Kane
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Harry Kane avslutter utenfor.
    63'
    Harry Kane
    Harry Kane (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Joshua Kimmich
    Joshua Kimmich (Bayern München) erstattes av Konrad Laimer.
    64'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Merlin Rohl
    Ut: Vincenzo Grifo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Merlin Rohl, mens Vincenzo Grifo tar plass på benken.
    65'
    Inn: Alphonso Davies
    Ut: Raphael Guerreiro
    Bytte for Bayern München. Alphonso Davies kommer inn for Raphael Guerreiro på Europa-Park-Stadion.
    65'
    Sven Jablonski tildeler SC Freiburg en corner. Christian Günter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    I Freiburg im Breisgau slår Eric Dier en corner fra venstre.
    67'
    70'
    Bayern München angriper. Jamal Musiala får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    72'
    Gult kort til Bayern München
    Mathys Tel
    Mathys Tel (Bayern München) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    73'
    75'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Bayern München.
    75'
    Freiburg 1 - 2 Bayern München
    Mål: Jamal Musiala
    Målgivende: Kim Min-jae
    Mål! Bayern München tar ledelsen 1-2 ved Jamal Musiala. Kim Min-jae var nest sist på ballen.
    75'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Thomas Müller
    Bayern München bytter ut Thomas Müller med Eric Maxim Choupo-Moting. Dette er det tredje byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Ritsu Doan
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Noah Weisshaupt erstatter Ritsu Doan.
    77'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Roland Sallai
    SC Freiburg bytter ut Roland Sallai med Michael Gregoritsch.
    77'
    77'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til Bayern München.
    79'
    Aleksandar Pavlovic
    Dommeren gir Aleksandar Pavlovic (Bayern München) et gult kort.
    79'
    Bayern München angriper, men avslutningen til Aleksandar Pavlovic går utenfor.
    80'
    Skudd på mål, Freiburg
    81'
    81'
    Inn: Dayot Upamecano
    Ut: Jamal Musiala
    Bayern München gjør sitt fjerde bytte. Jamal Musiala erstattes av Dayot Upamecano.
    83'
    SC Freiburg angriper på Europa-Park-Stadion, men Maximilian Eggestein header utenfor.
    84'
    85'
    Inn: Maximilian Philipp
    Ut: Maximilian Eggestein
    SC Freiburg gjør sitt fjerde bytte. Maximilian Eggestein erstattes av Maximilian Philipp.
    85'
    Freiburg 2 - 2 Bayern München
    Mål: Lucas Holer
    Målgivende: Michael Gregoritsch
    Lucas Holer utligner til 2-2 på Europa-Park-Stadion. Michael Gregoritsch sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Mathys Tel
    Målsjanse på Europa-Park-Stadion! Mathys Tel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.