4'
    Frankrike fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Lee Youngjun
    Lee Youngjun (Sør-Korea) avanserer forover på Estadio Malvinas Argentinas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Frankrike, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Jordan Semedo Varela
    Frankrike angriper i Mendoza. Jordan Semedo Varela avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Sør-Korea, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Florent Da Silva (Frankrike) slår en corner fra høyre side på Estadio Malvinas Argentinas.
    14'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Sør-Korea like utenfor Frankrike-området.
    15'
    Frankrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Mendoza slår Florent Da Silva en corner fra høyre.
    22'
    Florent Da Silva (Frankrike) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Malvinas Argentinas.
    22'
    Mål for Sør-Korea!
    Frankrike 0 - 1 Sør-Korea
    Mål: Seung-won Lee
    Målgivende: Yonghak Kim
    Sør-Korea leder 0-1 etter en scoring av Seung-won Lee. Yonghak Kim var nest sist på ballen.
    22'
    Frispark for Frankrike på egen banehalvdel.
    27'
    Wilson Odobert
    Wilson Odobert (Frankrike) kommer seg fri på Estadio Malvinas Argentinas, men avslutningen går utenfor.
    29'
    31'
    Jhon Alexander Ospina Londono tildeler Frankrike en corner. Florent Da Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Cheick Keita
    Cheick Keita (Frankrike) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Sør-Korea er nær straffområde.
    38'
    Hjørnespark til Sør-Korea
    39'
    43'
    Alan Virginius
    Frankrike angriper i Mendoza. Alan Virginius fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Frispark Sør-Korea.
    45'+2
    Frispark til Sør-Korea på halvdelen til Frankrike.
    45'+2
    Seong-jin Kang
    Målsjanse! Seong-jin Kang (Sør-Korea) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Spillerbytte - Sør-Korea
    Inn: Hyeon-bin Park
    Ut: Lee Chan-wook
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sør-Korea. Inn kommer Hyeon-bin Park, mens Lee Chan-wook tar plass på benken.
    46'
    En av Frankrikes spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Florent Da Silva (Frankrike) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Malvinas Argentinas.
    49'
    Yonghak Kim
    Målsjanse på Estadio Malvinas Argentinas! Yonghak Kim fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    51'
    Skudd på mål, Frankrike
    51'
    51'
    Sjanse til Frankrike! Alan Virginius er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Frankrike avanserer forover i Mendoza. Wilson Odobert avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Frankrike angriper i Mendoza. Wilson Odobert fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Sør-Korea på egen banehalvdel.
    58'
    Inn: In-taek Hwang
    Ut: Bae Seo-joon
    Bae Seo-joon (Sør-Korea) erstattes av In-taek Hwang.
    59'
    Inn: Ji-han Lee
    Ut: Yonghak Kim
    Kim Eun-Jung gjør dagens tredje bytte i Mendoza, når han tar ut Yonghak Kim og setter inn Ji-han Lee.
    59'
    60'
    Tanguy Zoukrou
    Tanguy Zoukrou (Frankrike) kommer til en målsjanse på Estadio Malvinas Argentinas, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    Frisparket tildelt Sør-Korea er farlig nær Frankrikes målområde.
    63'
    Frankrike 0 - 2 Sør-Korea
    Mål: Lee Youngjun
    Målgivende: Seung-won Lee
    Lee Youngjun header inn 0-2 og Sør-Korea øker ledelsen på Estadio Malvinas Argentinas. Det er en fin assist fra Seung-won Lee.
    64'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Soungoutou Magassa
    Ut: Warren Bondo
    Frankrike gjør sitt første bytte. Warren Bondo erstattes av Soungoutou Magassa.
    65'
    Inn: Malamine Efekele
    Ut: Antoine Joujou
    Frankrike bytter ut Antoine Joujou med Malamine Efekele. Dette er det andre byttet som Landry Chauvin gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Alexis Tibidi
    Ut: Martin Adeline
    Frankrike bytter ut Martin Adeline med Alexis Tibidi.
    65'
    Straffe til Frankrike
    67'
    Gult kort til Sør-Korea
    Joonhong Kim
    Dommer Jhon Alexander Ospina Londono gir Joonhong Kim (Sør-Korea) et gult kort.
    69'
    Frankrike scorer på straffe!
    Frankrike 1 - 2 Sør-Korea
    Mål: Alan Virginius
    Alan Virginius setter et straffespark i mål og Frankrike reduserer dermed til 1-2.
    70'
    Spillet på Estadio Malvinas Argentinas er stoppet midlertidig fordi Joonhong Kim ligger nede.
    72'
    Sør-Korea slipper å klare seg uten Joonhong Kim som kommer tilbake på banen i Mendoza.
    73'
    Inn: Ye-hoon Choi
    Ut: Seong-jin Kang
    Sør-Korea bytter ut Seong-jin Kang med Ye-hoon Choi.
    74'
    Soungoutou Magassa
    Sjanse! Frankrike avanserer forover, men Soungoutou Magassa avslutter utenfor.
    76'
    Frispark for Sør-Korea på egen banehalvdel.
    78'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Frankrike.
    83'
    Kan Frankrike utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    Inn: Sekou Lega
    Ut: Alan Virginius
    Alan Virginius (Frankrike) erstattes av Sekou Lega.
    85'
    Alexis Tibidi
    Alexis Tibidi (Frankrike) avanserer forover på Estadio Malvinas Argentinas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.