Dommeren blåser i gang dagens kamp i Saint-Denis.
    Frispark til Nederland på halvdelen til Frankrike.
    1'
    Kylian Mbappe
    Sjanse i Saint-Denis! Kylian Mbappe (Frankrike) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    2'
    Nederland, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Alberto Undiano Mallenco tildeler Frankrike en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Raphael Varane
    Raphael Varane (Frankrike) header utenfor.
    2'
    Quincy Promes
    Målsjanse! Quincy Promes (Nederland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Alberto Undiano Mallenco signaliserer et frispark til Nederland på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Frankrike.
    7'
    Alberto Undiano Mallenco signaliserer et frispark til Frankrike.
    10'
    11'
    Frankrike fosser forover og Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    Lucas Hernandez
    Målsjanse til Frankrike! Lucas Hernandez treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Nederland angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    I Saint-Denis har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Mål for Frankrike!
    Frankrike 1 - 0 Nederland
    Mål: Kylian Mbappe
    Målgivende: Blaise Matuidi
    Mål! Kylian Mbappe gir Frankrike ledelsen 1-0 i Saint-Denis. Det er en fin assist fra Blaise Matuidi.
    14'
    I Saint-Denis slår Memphis Depay en corner fra høyre.
    16'
    Lucas Hernandez (Frankrike) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    25'
    26'
    Kylian Mbappe (Frankrike) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    26'
    27'
    Antoine Griezmann (Frankrike) slår en corner fra venstre side på Stade de France.
    28'
    Frispark for Nederland på egen banehalvdel.
    28'
    31'
    Frankrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    En av Frankrikes spillere blir avblåst for offside.
    32'
    34'
    Samuel Umtiti
    Samuel Umtiti (Frankrike) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    35'
    35'
    Frispark for Frankrike på egen banehalvdel.
    36'
    39'
    Antoine Griezmann (Frankrike) løfter inn en corner fra venstre på Stade de France.
    41'
    Olivier Giroud
    Olivier Giroud (Frankrike) header ballen mot mål, men Nederland klarerer.
    42'
    42'
    Frispark til Frankrike på halvdelen til Nederland.
    43'
    Frankrike fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    Frankrike avanserer forover i Saint-Denis. Kylian Mbappe avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    52'
    Alberto Undiano Mallenco tildeler Nederland en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    56'
    Gult kort til Frankrike
    Antoine Griezmann
    Antoine Griezmann (Frankrike) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Sjanse! Frankrike avanserer forover, men Antoine Griezmann avslutter utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Benjamin Mendy
    Ut: Lucas Hernandez
    Lucas Hernandez (Frankrike) erstattes av Benjamin Mendy.
    62'
    I Saint-Denis har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Georginio Wijnaldum
    Nederland angriper, men avslutningen til Georginio Wijnaldum går utenfor.
    66'
    Mål for Nederland!
    Frankrike 1 - 1 Nederland
    Mål: Ryan Babel
    Målgivende: Kenny Tete
    Mål! Ryan Babel utligner til 1-1. Kenny Tete sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Memphis Depay
    Målsjanse! Memphis Depay (Nederland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Nederland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    I Saint-Denis slår Antoine Griezmann en corner fra høyre.
    74'
    Frankrike 2 - 1 Nederland
    Mål: Olivier Giroud
    Målgivende: Benjamin Mendy
    Olivier Giroud dundrer ballen i mål og Frankriketar ledelsen 2-1 på Stade de France. Flott spill fra Benjamin Mendy før målet.
    75'
    Spillerbytte - Nederland
    Inn: Ruud Vormer
    Ut: Quincy Promes
    Ronald Koeman (Nederland) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ruud Vormer erstatter Quincy Promes.
    76'
    Memphis Depay (Nederland) kommer til en målsjanse på Stade de France, men klarer ikke å score.
    78'
    Benjamin Pavard
    Dommer Alberto Undiano Mallenco gir Benjamin Pavard (Frankrike) et gult kort.
    80'
    Inn: Steven Nzonzi
    Ut: Antoine Griezmann
    Bytte for Frankrike. Steven Nzonzi kommer inn for Antoine Griezmann på Stade de France.
    81'
    Inn: Daryl Janmaat
    Ut: Kenny Tete
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nederland. Inn kommer Daryl Janmaat, mens Kenny Tete tar plass på benken.