I Cluj Napoca slår Maxence Caqueret en corner fra høyre.
    Amine Gouiri (Frankrike) løfter inn en corner fra venstre på Cluj Arena.
    4'
    Amine Gouiri (Frankrike) slår en corner fra venstre side på Cluj Arena.
    5'
    Offside! Pietro Pellegri (Italia) er alene igjennom, men dommer Allard Lindhout ser at linjemannen er oppe med flagget.
    6'
    Italia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Allard Lindhout tildeler Frankrike en corner. Maxence Caqueret sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Italia.
    9'
    Kan Italia utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    13'
    Sandro Tonali
    Sandro Tonali (Italia) kommer til en målsjanse på Cluj Arena, men klarer ikke å score.
    14'
    Gult kort til Frankrike
    Niels Nkounkou
    Niels Nkounkou (Frankrike) får et gult kort av dommer Allard Lindhout.
    15'
    Gult kort til Italia
    Giorgio Scalvini
    Giorgio Scalvini (Italia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    16'
    Frispark til Italia på halvdelen til Frankrike.
    16'
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Frankrike) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Iyenoma Destiny Udogie
    Sjanse! Italia avanserer forover, men Iyenoma Destiny Udogie avslutter utenfor.
    20'
    Allard Lindhout tildeler Italia en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Giorgio Scalvini (Italia) header ballen mot mål, men Frankrike klarerer.
    21'
    Frankrike, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Sandro Tonali (Italia) slår en corner fra høyre side på Cluj Arena.
    21'
    Mål for Frankrike!
    Frankrike 1 - 0 Italia
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Målgivende: Pierre Kalulu
    Arnaud Kalimuendo setter ballen i nettet og Frankrike leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Pierre Kalulu.
    22'
    Frispark for Italia på egen banehalvdel.
    26'
    Amine Gouiri (Frankrike) kommer seg fri på Cluj Arena, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Dommer Allard Lindhout ser at linjemannen løfter flagget, og Italias Pietro Pellegri blåses av for offside.
    29'
    35'
    Mål for Italia!
    Frankrike 1 - 1 Italia
    Mål: Pietro Pellegri
    Målgivende: Sandro Tonali
    Pietro Pellegri (Italia) utligner med en heading på Cluj Arena. Stillingen er nå 1-1. Sandro Tonali var nest sist på ballen.
    36'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Italia like utenfor Frankrike-området.
    41'
    Nicolo Rovella
    Målsjanse! Nicolo Rovella (Italia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Raoul Bellanova vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Frankrike på egen banehalvdel.
    44'
    Raoul Bellanova er tilbake på banen igjen.
    44'
    Kouadio Kone
    Frankrike fosser forover og Kouadio Kone fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    Italia, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    I Cluj Napoca slår Amine Gouiri en corner fra venstre.
    45'
    Frispark til Frankrike på halvdelen til Italia.
    45'+1
    Skudd på mål, Frankrike
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Italia angriper, men avslutningen til Iyenoma Destiny Udogie går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Degnand Wilfried Gnonto
    Ut: Nicolo Cambiaghi
    Bytte for Italia. Degnand Wilfried Gnonto kommer inn for Nicolo Cambiaghi på Cluj Arena.
    46'
    48'
    50'
    I Cluj Napoca slår Sandro Tonali en corner fra høyre.
    51'
    53'
    Frankrike fosser fremover, men Allard Lindhout blåser for offside på Cluj Arena.
    54'
    55'
    Sandro Tonali (Italia) løfter inn en corner fra høyre på Cluj Arena.
    58'
    Frankrike 2 - 1 Italia
    Mål: Bradley Barcola
    Mål! Bradley Barcola gir Frankrike en 2-1 ledelse.
    62'
    Skade: Italia
    63'
    Matteo Lovato
    Matteo Lovato fra Italia er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    64'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Michael Olise
    Ut: Bradley Barcola
    Sylvain Ripoll (Frankrike) gjør sitt første bytte for dagen. Michael Olise erstatter Bradley Barcola.
    64'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Frankrike gjør sitt andre bytte. Kephren Thuram Ulien erstattes av Rayan Cherki.
    65'
    Tilbake fra skade: Italia
    65'
    65'
    68'
    Loic Bade
    Frankrike angriper i Cluj Napoca. Loic Bade avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Frispark for Frankrike på egen banehalvdel.
    69'
    73'
    Inn: Fabio Miretti
    Ut: Nicolo Rovella
    Nicolo Rovella (Italia) erstattes av Fabio Miretti.
    75'
    Inn: Matteo Cancellieri
    Ut: Lorenzo Pirola
    Paolo Nicolato gjør dagens tredje bytte i Cluj Napoca, når han tar ut Lorenzo Pirola og setter inn Matteo Cancellieri.
    75'
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Frankrike bytter ut Arnaud Kalimuendo med Sepe Elye Wahi. Dette er det tredje byttet som Sylvain Ripoll gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Amine Adli
    Ut: Amine Gouiri
    Sylvain Ripoll (Frankrike) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Amine Adli erstatter Amine Gouiri.
    79'
    Fabio Miretti
    Målsjanse på Cluj Arena! Fabio Miretti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Skudd på mål, Italia
    82'
    82'
    Matteo Cancellieri
    Målsjanse til Italia! Matteo Cancellieri treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Rødt kort til Frankrike
    Loic Bade
    Utvisning! Frankrikes Loic Bade får rødt kort og sendes av banen.
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Italia er nær straffområde.
    84'
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Kouadio Kone
    Frankrike bytter ut Kouadio Kone med Mohamed Simakan. Dette er det femte byttet som Sylvain Ripoll gjør i dagens kamp.
    84'
    Italia avanserer forover i Cluj Napoca. Fabio Miretti avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Amine Adli
    Dommeren gir Amine Adli (Frankrike) et gult kort.
    86'
    Degnand Wilfried Gnonto
    Sjanse til Italia! Degnand Wilfried Gnonto er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Sjanse! Italia avanserer forover, men Matteo Cancellieri avslutter utenfor.
    88'
    Inn: Fabiano Parisi
    Ut: Iyenoma Destiny Udogie
    Paolo Nicolato gjør dagens fjerde bytte i Cluj Napoca, når han tar ut Iyenoma Destiny Udogie og setter inn Fabiano Parisi.
    88'
    Inn: Lorenzo Colombo
    Ut: Samuele Ricci
    Bytte for Italia. Lorenzo Colombo kommer inn for Samuele Ricci på Cluj Arena.
    88'
    I Cluj Napoca slår Sandro Tonali en corner fra venstre.
    89'
    90'+1
    90'+1
    Raoul Bellanova
    Italia fosser forover og Raoul Bellanova fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Fabiano Parisi
    Fabiano Parisi (Italia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.