Brasil, prøver et skudd, men det reddes
    Leticia
    5'
    Sandie Toletti
    Frankrike fosser forover og Sandie Toletti fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    5'
    Brasil tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Eve Perisset
    Eve Perisset (Frankrike) kommer til en målsjanse på Suncorp Stadium, men klarer ikke å score.
    8'
    Frispark for Brasil på egen banehalvdel.
    8'
    Katherine Margaret Jacewicz signaliserer et frispark til Brasil på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Frankrike på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Brasil.
    11'
    Gult kort til Frankrike
    Kenza Dali
    Kenza Dali (Frankrike) får et gult kort av dommer Katherine Margaret Jacewicz.
    11'
    Leticia
    13'
    Eugénie Le Sommer
    Frankrike avanserer forover på Suncorp Stadium og Eugenie Le Sommer kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Brasil.
    13'
    13'
    Frispark til Brasil på halvdelen til Frankrike.
    15'
    Adriana Leal da Silva
    Adriana Leal da Silva (Brasil) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frankrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Leticia
    17'
    Mål for Frankrike!
    Frankrike 1 - 0 Brasil
    Mål: Eugénie Le Sommer
    Målgivende: Kadidiatou Diani
    Frankrike leder 1-0 etter en scoring av Eugenie Le Sommer. Kadidiatou Diani var nest sist på ballen.
    17'
    Katherine Margaret Jacewicz signaliserer et frispark til Brasil.
    22'
    Brasil avanserer forover i Brisbane. Adriana Leal da Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Kenza Dali (Frankrike) løfter inn en corner fra venstre på Suncorp Stadium.
    26'
    Katherine Margaret Jacewicz signaliserer et frispark til Frankrike.
    27'
    29'
    Dommer Katherine Margaret Jacewicz gir Sandie Toletti (Frankrike) et gult kort.
    29'
    Frankrike fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    Katherine Margaret Jacewicz tildeler Brasil en corner. Ary Borges sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Selma Bacha (Frankrike) slår en corner fra venstre side på Suncorp Stadium.
    36'
    Katherine Margaret Jacewicz signaliserer et frispark til Frankrike på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark til Frankrike på halvdelen til Brasil.
    42'
    Kenza Dali
    Kenza Dali (Frankrike) avanserer forover på Suncorp Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Frankrike, prøver et skudd, men det reddes
    Pauline Peyraud-Magnin
    43'
    Antonia
    Målsjanse til Brasil! Antonia treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    44'
    Gult kort til Brasil
    Luana
    Dommeren gir Luana (Brasil) et gult kort.
    44'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Brisbane fordi Sandie Toletti får behandling for en skade på banen.
    45'
    Sandie Toletti ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brisbane.
    45'+1
    Frankrike angriper, men avslutningen til Sandie Toletti går utenfor.
    49'
    49'
    I Brisbane slår Selma Bacha en corner fra venstre.
    51'
    56'
    58'
    Mål for Brasil!
    Frankrike 1 - 1 Brasil
    Mål: Debinha
    Målgivende: Kerolin Nicoli Israel Ferraz
    Utligning! Debinha setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Kerolin Nicoli Israel Ferraz før målet.
    58'
    60'
    Spillerbytte - Brasil
    Inn: Andressa Alves
    Ut: Geyse
    Bytte for Brasil. Andressa Alves kommer inn for Geyse på Suncorp Stadium.
    61'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Vicki Becho
    Ut: Eugénie Le Sommer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Frankrike. Inn kommer Vicki Becho, mens Eugenie Le Sommer tar plass på benken.
    65'
    Leticia
    66'
    Grace Geyoro
    Frankrike angriper. Grace Geyoro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Katherine Margaret Jacewicz tildeler Frankrike en corner. Selma Bacha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    69'
    Sakina Karchaoui
    Dommer Katherine Margaret Jacewicz viser Sakina Karchaoui (Frankrike) det gule kortet.
    69'
    70'
    Lauren Leal Costa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Brasil slipper å klare seg uten Lauren Leal Costa som kommer tilbake på banen i Brisbane.
    73'
    73'
    Kerolin Nicoli Israel Ferraz
    Kerolin Nicoli Israel Ferraz (Brasil) kommer seg fri på Suncorp Stadium, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Selma Bacha
    Frankrike angriper i Brisbane. Selma Bacha fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Beatriz
    Ut: Adriana Leal da Silva
    Brasil bytter ut Adriana Leal da Silva med Beatriz.
    80'
    Andressa Alves (Brasil) løfter inn en corner fra venstre på Suncorp Stadium.
    80'
    81'
    Selma Bacha (Frankrike) slår en corner fra høyre side på Suncorp Stadium.
    83'
    Frankrike 2 - 1 Brasil
    Mål: Wendie Renard
    Målgivende: Selma Bacha
    Frankrike tar ledelsen 2-1 i Brisbane etter en heading av Wendie Renard! Det er en fin assist fra Selma Bacha.