Sjanse! Fortaleza CE avanserer forover, men Thiago Galhardo avslutter utenfor.
    Frispark for Deportivo Maldonado på egen banehalvdel.
    3'
    I Fortaleza slår Tomas Pochettino en corner fra venstre.
    5'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler Fortaleza CE en corner. Tomas Pochettino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fortaleza CE på egen banehalvdel.
    10'
    Thiago Galhardo (Fortaleza CE) kommer til en målsjanse på Estadio Castelao, men klarer ikke å score.
    11'
    Tomas Pochettino
    Fortaleza CE angriper, men avslutningen til Tomas Pochettino går utenfor.
    15'
    Fortaleza CE avanserer forover i Fortaleza. Tomas Pochettino avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Frispark til Deportivo Maldonado på halvdelen til Fortaleza CE.
    16'
    Tomas Pochettino (Fortaleza CE) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Castelao.
    18'
    Tomas Pochettino (Fortaleza CE) slår en corner fra høyre side på Estadio Castelao.
    19'
    Deportivo Maldonado tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Skudd utenfor mål, Fortaleza CE
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Guillermo Reyes (Deportivo Maldonado) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    I Fortaleza slår Tomas Pochettino en corner fra høyre.
    24'
    Guillermo Reyes ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Fortaleza.
    24'
    VAR sjekker om det er straffe til Fortaleza CE
    25'
    Ingen straffe til Fortaleza CE
    26'
    Hercules
    Sjanse til Fortaleza CE! Hercules er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Deportivo Maldonado, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Bruno Pacheco
    Fortaleza CE avanserer forover og Bruno Pacheco får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    28'
    Skudd på mål, Fortaleza CE
    32'
    32'
    En av Fortaleza CEs spillere blir avblåst for offside på Estadio Castelao.
    33'
    I Fortaleza header Tomas Pochettino (Fortaleza CE) mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Hjørnespark til Fortaleza CE
    36'
    Frispark for Fortaleza CE på egen banehalvdel.
    38'
    Deportivo Maldonado angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    Guillermo Gaston Cotugno Lima vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Skade: Fortaleza CE
    43'
    Guillermo Gaston Cotugno Lima kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Castelao.
    45'
    Tilbake fra skade: Fortaleza CE
    45'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Deportivo Maldonado på egen banehalvdel.
    45'+2
    Gult kort til Fortaleza CE
    Titi
    Titi (Fortaleza CE) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Claudio Spinelli ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+3
    Deportivo Maldonado slipper å klare seg uten Claudio Spinelli som kommer tilbake på banen i Fortaleza.
    45'+4
    Mål for Fortaleza CE!
    Fortaleza CE 1 - 0 Deportivo Maldonado
    Mål: Thiago Galhardo
    Målgivende: Hercules
    I Fortaleza tar Fortaleza CE ledelsen 1-0 etter et mål av Thiago Galhardo. Hercules sto for den målgivende pasningen.
    45'+5
    Spillerbytte - Deportivo Maldonado
    Inn: Aldo Tomas Lujan Fernandez
    Ut: Fernando Agustin Alfaro Bares
    Fabian Coito Machado gjør dagens første bytte i Fortaleza, når han tar ut Fernando Agustin Alfaro Bares og setter inn Aldo Tomas Lujan Fernandez.
    46'
    Målsjanse til Fortaleza CE! Thiago Galhardo treffer mål, men keeper redder.
    46'
    46'
    47'
    Fortaleza CE tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    50'
    Titi
    Titi (Fortaleza CE) header utenfor.
    50'
    Aldo Tomas Lujan Fernandez (Deportivo Maldonado) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Castelao.
    53'
    Målsjanse! Thiago Galhardo (Fortaleza CE) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Inn: Rodrigo Ariel Muniz Menosse
    Ut: Matias Tellechea
    Bytte for Deportivo Maldonado. Rodrigo Ariel Muniz Menosse kommer inn for Matias Tellechea på Estadio Castelao.
    56'
    Inn: Enzo Araciel Borges Couto
    Ut: Claudio Spinelli
    Claudio Spinelli (Deportivo Maldonado) erstattes av Enzo Araciel Borges Couto.
    56'
    Frispark Fortaleza CE.
    57'
    I Fortaleza har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Enzo Araciel Borges Couto
    Enzo Araciel Borges Couto (Deportivo Maldonado) kommer seg fri på Estadio Castelao, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Deportivo Maldonado fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Calebe
    Calebe (Fortaleza CE) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    62'
    En av Fortaleza CEs spillere går i offside.
    65'
    Spillerbytte - Fortaleza CE
    Inn: Guilherme Augusto Vieira dos Santos
    Ut: Calebe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortaleza CE. Inn kommer Guilherme Augusto Vieira dos Santos, mens Calebe tar plass på benken.
    65'
    69'
    Inn: Lucas Nunez
    Ut: Facundo Piriz
    Deportivo Maldonado gjør sitt femte bytte. Facundo Piriz erstattes av Lucas Nunez.
    72'
    Inn: Diego Romero
    Ut: Robert Herrera
    Fabian Coito Machado (Deportivo Maldonado) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Diego Romero erstatter Robert Herrera.
    73'
    74'
    Inn: Dudu
    Ut: Romarinho
    Fortaleza CE bytter ut Romarinho med Dudu.
    75'
    Inn: Juan Lucero
    Ut: Thiago Galhardo
    Fortaleza CE bytter ut Thiago Galhardo med Juan Lucero. Dette er det tredje byttet som Juan Pablo Vojvoda gjør i dagens kamp.
    75'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fortaleza CE.
    77'
    Gult kort til Deportivo Maldonado
    Aldo Tomas Lujan Fernandez
    Dommeren gir Aldo Tomas Lujan Fernandez (Deportivo Maldonado) et gult kort.
    77'
    78'
    Dommer Jesus Valenzuela Saez venter med å sette i gang spillet fordi Fernando Miguel ligger nede.
    80'
    Fernando Miguel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    En av Deportivo Maldonados spillere blir avblåst for offside.
    82'
    82'
    Fortaleza CE 2 - 0 Deportivo Maldonado
    Mål: Juan Lucero
    Målgivende: Dudu
    Fortaleza CE går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Juan Lucero. Det er en fin assist fra Dudu.
    83'
    Inn: Lucas Sasha
    Ut: Hercules
    Hercules (Fortaleza CE) erstattes av Lucas Sasha.
    85'
    Inn: Jose Welison
    Ut: Tomas Pochettino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortaleza CE. Inn kommer Jose Welison, mens Tomas Pochettino tar plass på benken.
    85'
    86'
    Fortaleza CE 3 - 0 Deportivo Maldonado
    Mål: Guilherme Augusto Vieira dos Santos
    Målgivende: Caio Alexandre
    Mål! Guilherme Augusto Vieira dos Santos øker ledelsen til 3-0. Caio Alexandre var nest sist på ballen.
    87'
    89'
    90'+1
    Marcelo Benevenuto
    Dommer Jesus Valenzuela Saez gir Marcelo Benevenuto (Fortaleza CE) et gult kort.
    90'+1
    Fortaleza CE 4 - 0 Deportivo Maldonado
    Målgivende: Guilherme Augusto Vieira dos Santos
    Juan Lucero øker Fortaleza CEs ledelse til 4-0! Flott spill fra Guilherme Augusto Vieira dos Santos før målet.