Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Fortaleza CE.
    VAR sjekker om det er straffe til Cerro Porteno
    Fortaleza CE tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Fortaleza har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    10'
    Diego Churín
    Cerro Porteno angriper, men avslutningen til Diego Churín går utenfor.
    12'
    Frispark for Fortaleza CE på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Fortaleza CE
    Thiago Galhardo
    Dommer Facundo Tello Figueroa viser Thiago Galhardo (Fortaleza CE) det gule kortet.
    13'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    14'
    I Fortaleza slår Tomas Pochettino en corner fra høyre.
    14'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Fortaleza CE på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Wilder Viera
    Wilder Viera (Cerro Porteno) får et gult kort av dommer Facundo Tello Figueroa.
    16'
    Straffe til Fortaleza CE
    20'
    Thiago Galhardo (Fortaleza CE) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    22'
    Hjørnespark til Fortaleza CE
    23'
    Skudd utenfor mål, Fortaleza CE
    23'
    Dommer Facundo Tello Figueroa venter med å sette i gang spillet fordi Jean ligger nede.
    24'
    Jean er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    En av Cerro Portenos spillere blir avblåst for offside på Estadio Castelao.
    27'
    Målet til Cerro Porteno sjekkes av VAR
    28'
    Målet til Cerro Porteno blir annullert
    29'
    30'
    31'
    Tomas Pochettino
    Fortaleza CE angriper i Fortaleza. Tomas Pochettino avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Jean ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    33'
    Cerro Porteno slipper å klare seg uten Jean som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Mål for Cerro Porteno!
    Fortaleza CE 0 - 1 Cerro Porteno
    Mål: Diego Churín
    Målgivende: Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno tar ledelsen 0-1 i Fortaleza etter en heading av Diego Churín! Det er en fin assist fra Federico Gaston Carrizo.
    34'
    37'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    37'
    38'
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Castelao.
    40'
    41'
    Spillet på Estadio Castelao er stoppet midlertidig fordi Angel Rodrigo Cardozo Lucena ligger nede.
    44'
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena er tilbake på banen igjen.
    45'
    45'+1
    45'+4
    Tinga
    Sjanse til Fortaleza CE! Tinga er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+6
    45'+6
    Spillerbytte - Fortaleza CE
    Inn: Lucas Crispim
    Ut: Bruno Pacheco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortaleza CE. Inn kommer Lucas Crispim, mens Bruno Pacheco tar plass på benken.
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lucas Crispim (Fortaleza CE) vrir seg av smerte i gresset.
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Fortaleza fordi Diego Churín får behandling for en skade på banen.
    48'
    Lucas Crispim kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Castelao.
    48'
    Diego Churín er tilbake i kampen igjen.
    48'
    48'
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) slår en corner fra venstre side på Estadio Castelao.
    50'
    51'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Cerro Porteno like utenfor Fortaleza CE-området.
    52'
    Jean
    Jean (Cerro Porteno) prøver å heade ballen i mål på Estadio Castelao, men mislykkes.
    53'
    Fortaleza CE, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    54'
    Skudd på mål, Fortaleza CE
    55'
    55'
    55'
    Marcelo Benevenuto ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Rødt kort!
    Spilleren på Cerro Porteno får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    60'
    Rødt kort til Cerro Porteno
    Leonardo Daniel Rivas
    Leonardo Daniel Rivas (Cerro Porteno) må forlate banen etter at dommer Facundo Tello Figueroa trekker fram det røde kortet!
    60'
    Marcelo Benevenuto er tilbake i kampen igjen.
    60'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Ut: Robert Morales
    Francisco Javier Arce Rolon (Cerro Porteno) gjør sitt første bytte for dagen. Enzo Daniel Gimenez Rojas erstatter Robert Morales.
    62'
    Calebe
    Calebe (Fortaleza CE) avanserer forover på Estadio Castelao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    64'
    64'
    Thiago Galhardo (Fortaleza CE) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Castelao.
    66'
    Titi
    Titi (Fortaleza CE) kommer til avslutning på Estadio Castelao, men headingen blir reddet.
    67'
    67'
    67'
    Inn: Guilherme Augusto Vieira dos Santos
    Ut: Romarinho
    Bytte for Fortaleza CE. Guilherme Augusto Vieira dos Santos kommer inn for Romarinho på Estadio Castelao.
    68'
    Inn: Yago Pikachu
    Ut: Hercules
    Fortaleza CE gjør sitt tredje bytte. Hercules erstattes av Yago Pikachu.
    68'
    Inn: Juan Lucero
    Ut: Thiago Galhardo
    Fortaleza CE bytter ut Thiago Galhardo med Juan Lucero.
    68'
    Lucas Crispim
    Lucas Crispim (Fortaleza CE) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Jean
    Jean (Cerro Porteno) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Castelao.
    71'
    Cerro Porteno fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    73'
    Tinga
    Målsjanse til Fortaleza CE! Tinga treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Frispark Fortaleza CE.
    75'
    Tinga
    Tinga (Fortaleza CE) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    I Fortaleza slår Claudio Ezequiel Aquino en corner fra venstre.
    77'
    Inn: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Ut: Claudio Ezequiel Aquino
    Francisco Javier Arce Rolon gjør dagens andre bytte i Fortaleza, når han tar ut Claudio Ezequiel Aquino og setter inn Damian Josue Bobadilla Benitez.
    78'
    Inn: Braian Samudio
    Ut: Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena (Cerro Porteno) erstattes av Braian Samudio.
    79'
    Facundo Tello Figueroa tildeler Fortaleza CE en corner. Guilherme Augusto Vieira dos Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.