Sporting Cristal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    Felipe Melo er på beina igjen og fortsetter kampen på Maracana.
    Mål for Fluminense RJ!
    Fluminense RJ 1 - 0 Sporting Cristal
    Mål: German Cano
    Målgivende: Keno
    Mål! Fluminense tar ledelsen 1-0 ved German Cano. Flott spill fra Keno før målet.
    22'
    Hjørnespark til Sporting Cristal
    25'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Fluminense på egen banehalvdel.
    25'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Fluminense.
    26'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Nilson Loyola
    Nilson Loyola (Sporting Cristal) mottar sitt første gule kort for dagen på Maracana.
    26'
    Frispark i en god posisjon for Fluminense!
    28'
    Jesus Abdallah Castillo Molina
    Jesus Abdallah Castillo Molina (Sporting Cristal) får et gult kort av dommer Piero Maza Gomez.
    28'
    Keno
    Målsjanse til Fluminense! Keno treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Sporting Cristal, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Piero Maza Gomez tildeler Sporting Cristal en corner. Alejandro Hohberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) slår en corner fra høyre side på Maracana.
    30'
    Carlos Jhilmar Lora Saavedra
    Målsjanse! Carlos Jhilmar Lora Saavedra (Sporting Cristal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    33'
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) løfter inn en corner fra høyre på Maracana.
    37'
    Mål for Sporting Cristal!
    Fluminense RJ 1 - 1 Sporting Cristal
    Mål: Brenner
    Målgivende: Alejandro Hohberg
    Brenner (Sporting Cristal) header ballen i mål og utligner til 1-1. Alejandro Hohberg sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Marcelo (Fluminense) slår en corner fra høyre side på Maracana.
    42'
    Jhon Arias
    Jhon Arias (Fluminense) kommer til avslutning på Maracana - i stolpen! Oi, oi, oi.
    42'
    Piero Maza Gomez tildeler Fluminense en corner. Marcelo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    43'
    Fluminense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    I Rio de Janeiro slår Ganso en corner fra høyre.
    45'+3
    Fluminense angriper i Rio de Janeiro, men blir avblåst for offside.
    46'
    Frispark for Fluminense på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Frispark til Sporting Cristal på halvdelen til Fluminense.
    52'
    Marcelo
    Sjanse! Fluminense avanserer forover, men Marcelo avslutter utenfor.
    54'
    56'
    Alejandro Hohberg
    Dommer Piero Maza Gomez gir Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) et gult kort.
    56'
    Marcelo (Fluminense) løfter inn en corner fra høyre på Maracana.
    58'
    59'
    Kan Sporting Cristal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Samuel Xavier
    Dommer Piero Maza Gomez viser Samuel Xavier (Fluminense) det gule kortet.
    60'
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Jhon Arias (Fluminense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Maracana.
    65'
    Fluminense slipper å klare seg uten Jhon Arias som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    German Cano
    German Cano (Fluminense) header ballen mot mål, men Sporting Cristal klarerer.
    68'
    68'
    Jhon Arias
    Jhon Arias (Fluminense) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Ut: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Sporting Cristal bytter ut Jesus Emanuel Pretell Panta med Gerald Martin Tavara Mogollon.
    72'
    Piero Maza Gomez tildeler Fluminense en corner. Ganso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Fluminense angriper, men Piero Maza Gomez blåser for offside.
    73'
    Fluminense fosser fremover, men Piero Maza Gomez blåser for offside på Maracana.
    74'
    German Cano
    Dommer Piero Maza Gomez gir German Cano (Fluminense) et gult kort.
    75'
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Matheus Martinelli
    Ut: Ganso
    Fluminense gjør sitt første bytte. Ganso erstattes av Matheus Martinelli.
    75'
    Yoshimar Yotun
    Dommer Piero Maza Gomez viser Yoshimar Yotun (Sporting Cristal) det gule kortet.
    75'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    76'
    Ikke rødt kort likevel
    77'
    78'
    79'
    Inn: Washington Corozo
    Ut: Alejandro Hohberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Cristal. Inn kommer Washington Corozo, mens Alejandro Hohberg tar plass på benken.
    79'
    Inn: Leonardo Diaz Laffore
    Ut: Rafael Julian Lutiger Vidalon
    Rafael Julian Lutiger Vidalon (Sporting Cristal) erstattes av Leonardo Diaz Laffore.
    79'
    Keno
    Målsjanse på Maracana! Keno fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    German Cano
    Fluminense angriper, men avslutningen til German Cano går utenfor.
    83'
    Inn: Gabriel Cordeiro Pirani
    Ut: Lima
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fluminense. Inn kommer Gabriel Cordeiro Pirani, mens Lima tar plass på benken.
    83'
    84'
    85'
    Inn: Irven Beybe Avila Acero
    Ut: Brenner
    Sporting Cristal bytter ut Brenner med Irven Beybe Avila Acero. Dette er det fjerde byttet som Tiago Retzlaff Nunes gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Leandro Sosa Toranza
    Ut: Nilson Loyola
    Sporting Cristal bytter ut Nilson Loyola med Leandro Sosa Toranza.
    88'
    Keno
    Keno (Fluminense) avanserer forover på Maracana. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    Leonardo Diaz Laffore
    Leonardo Diaz Laffore (Sporting Cristal) får et gult kort av dommer Piero Maza Gomez.