Mål for Fluminense RJ!
    Fluminense RJ 1 - 0 Colo Colo
    Mål: Marcus Vinicius
    Målgivende: Jhon Arias
    I Rio de Janeiro tar Fluminense ledelsen 1-0 etter et mål av Marcus Vinicius. Jhon Arias var nest sist på ballen.
    5'
    Målet til Fluminense RJ sjekkes av VAR
    6'
    Målet til Fluminense RJ blir stående
    6'
    Colo Colo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fluminense på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Colo Colo
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal (Colo Colo) mottar sitt første gule kort for dagen på Maracana.
    10'
    Frispark for Colo Colo på egen banehalvdel.
    17'
    I Rio de Janeiro slår Leonardo Gil en corner fra venstre.
    18'
    Mål for Colo Colo!
    Fluminense RJ 1 - 1 Colo Colo
    Mål: Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Målgivende: Leonardo Gil
    Guillermo Miguel Paiva Ayala header ballen i mål og utligner til 1-1. Leonardo Gil sto for den målgivende pasningen.
    19'
    German Cano (Fluminense) slår en corner fra høyre side på Maracana.
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til Fluminense RJ
    30'
    Ingen straffe til Fluminense RJ
    30'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler Fluminense en corner. German Cano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    German Cano (Fluminense) løfter inn en corner fra høyre på Maracana.
    32'
    Fluminense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Esteban Pavez
    Sjanse! Colo Colo avanserer forover, men Esteban Pavez avslutter utenfor.
    34'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Lima
    Fluminense angriper, men avslutningen til Lima går utenfor.
    38'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Felipe Melo
    Felipe Melo (Fluminense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Frispark Colo Colo.
    40'
    Erick Wiemberg
    Dommeren gir Erick Wiemberg (Colo Colo) et gult kort.
    41'
    Frispark til Fluminense på halvdelen til Colo Colo.
    42'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fluminense like utenfor Colo Colo-området.
    42'
    Frispark for Fluminense på egen banehalvdel.
    45'+1
    Dommer Jesus Valenzuela Saez ser at linjemannen løfter flagget, og Fluminenses German Cano blåses av for offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Lele
    Ut: Felipe Melo
    Fernando Diniz (Fluminense) gjør sitt første bytte for dagen. Lele erstatter Felipe Melo.
    46'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fluminense.
    46'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Colo Colo på egen banehalvdel.
    46'
    Lele
    Lele (Fluminense) header ballen mot mål, men Colo Colo klarerer.
    52'
    Colo Colo, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Målsjanse til Colo Colo! Guillermo Miguel Paiva Ayala treffer mål, men keeper redder.
    52'
    Fluminense RJ, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Fluminense RJ 2 - 1 Colo Colo
    Mål: German Cano
    Målgivende: Marcus Vinicius
    Mål! German Cano gir Fluminense ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Marcus Vinicius.
    52'
    53'
    54'
    Fluminense fosser fremover, men German Cano går rett i offsidefella.
    54'
    57'
    I Rio de Janeiro slår Leonardo Gil en corner fra høyre.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Fluminense!
    65'
    Spillerbytte - Colo Colo
    Inn: Cristian Zavala
    Ut: Marcos Nikolas Bolados Hidalgo
    Jorge Almiron gjør dagens første bytte i Rio de Janeiro, når han tar ut Marcos Nikolas Bolados Hidalgo og setter inn Cristian Zavala.
    66'
    67'
    Leonardo Gil (Colo Colo) slår en corner fra høyre side på Maracana.
    68'
    70'
    Colo Colo angriper i Rio de Janeiro. Arturo Vidal avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Colo Colo angriper, men Jesus Valenzuela Saez blåser for offside.
    74'
    Målet til Colo Colo sjekkes av VAR
    76'
    Målet til Colo Colo blir annullert
    79'
    Guillermo Miguel Paiva Ayala (Colo Colo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Inn: Felipe De Andrade Vieira
    Ut: Ganso
    Fluminense gjør sitt andre bytte. Ganso erstattes av Felipe De Andrade Vieira.
    80'
    Inn: David Terans
    Ut: German Cano
    Fluminense bytter ut German Cano med David Terans.
    80'
    Colo Colo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fluminense.
    82'
    Andre gule kort til Colo Colo
    Utvisning! Colo Colo må klare seg resten av kampen uten Erick Wiemberg etter at han får sitt andre gule.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Fluminense er nær straffområde.
    83'
    David Terans
    Fluminense avanserer forover i Rio de Janeiro. David Terans avslutter, men treffer ikke mål.