Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Fluminense RJ på egen banehalvdel.
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Gult kort til Cerro Porteno
    Alberto Espinola Gimenez
    Alberto Espinola (Cerro Porteno) får et gult kort av dommer Wilmar Roldan.
    17'
    Straffe! Dommer Wilmar Roldan plasserer ballen på krittmerket for Fluminense RJ...
    21'
    Fluminense RJ scorer på straffe!
    Fluminense RJ 1 - 0 Cerro Porteno
    Mål: Fred
    Mål! Fred gir Fluminense RJ ledelsen 1-0 på Maracana. Målet kom på et straffespark.
    24'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    25'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Luiz Henrique
    Luiz Henrique (Fluminense RJ) pådrar seg et gult kort.
    26'
    Claudio Ezequiel Aquino
    Dommer Wilmar Roldan viser Claudio Aquino (Cerro Porteno) det gule kortet.
    26'
    Frispark Cerro Porteno.
    26'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Fluminense RJ.
    28'
    Claudio Aquino (Cerro Porteno) slår en corner fra venstre side på Maracana.
    29'
    Mathias Villasanti
    Målsjanse på Maracana! Mathias Villasanti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Fluminense RJ, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Claudio Aquino (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra venstre på Maracana.
    30'
    Mauro Boselli
    Cerro Porteno angriper på Maracana. Mauro Boselli header utenfor.
    30'
    Wilmar Roldan tildeler Cerro Porteno en corner. Claudio Aquino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Sjanse til Cerro Porteno! Mauro Boselli er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Fred
    Fluminense RJ fosser forover og Fred fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Frispark for Fluminense RJ på egen banehalvdel.
    47'
    Wilmar Roldan tildeler Cerro Porteno en corner. Claudio Aquino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Mathias Villasanti (Cerro Porteno) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    I Rio de Janeiro slår Nene en corner fra høyre.
    50'
    Samuel Xavier
    Fluminense RJ angriper. Samuel Xavier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    Nene (Fluminense RJ) løfter inn en corner fra venstre på Maracana.
    51'
    Nene (Fluminense RJ) slår en corner fra venstre side på Maracana.
    51'
    Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno angriper i Rio de Janeiro. Federico Carrizo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Fluminense RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    I Rio de Janeiro slår Claudio Aquino en corner fra høyre.
    55'
    55'
    Juan Patino
    Juan Patino (Cerro Porteno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Fluminense RJ.
    56'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Ikke rødt kort likevel
    59'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Alan Rodriguez
    Ut: Pablo Adorno
    Pablo Adorno (Cerro Porteno) erstattes av Alan Rodriguez.
    59'
    Frispark i en god posisjon for Cerro Porteno!
    63'
    Dommer Wilmar Roldan gir Samuel Xavier (Fluminense RJ) et gult kort.
    63'
    Fluminense RJ må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cerro Porteno.
    63'
    Inn: Adrian Martinez
    Ut: Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno bytter ut Federico Carrizo med Adrian Martinez.
    64'
    Inn: Robert Morales
    Ut: Claudio Ezequiel Aquino
    Cerro Porteno bytter ut Claudio Aquino med Robert Morales. Dette er det tredje byttet som Francisco Arce gjør i dagens kamp.
    65'
    Luiz Henrique (Fluminense RJ) avanserer forover på Maracana. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Nene (Fluminense RJ) løfter inn en corner fra høyre på Maracana.
    66'
    68'
    Gabriel Teixeira
    Dommeren gir Gabriel Teixeira (Fluminense RJ) et gult kort.
    68'
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Kayky
    Ut: Luiz Henrique
    Roger Machado (Fluminense RJ) gjør sitt første bytte for dagen. Kayky erstatter Luiz Henrique.
    69'
    I Rio de Janeiro slår Alan Rodriguez en corner fra høyre.
    70'
    72'
    Inn: Lucca
    Ut: Gabriel Teixeira
    Roger Machado gjør dagens andre bytte i Rio de Janeiro, når han tar ut Gabriel Teixeira og setter inn Lucca.
    72'
    73'
    Mateus
    Sjanse i Rio de Janeiro! Mateus (Cerro Porteno) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    Inn: Luis Abelardo Vargas Zorrilla
    Ut: Mauro Boselli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Luis Vargas, mens Mauro Boselli tar plass på benken.
    76'
    77'
    Mathias Villasanti (Cerro Porteno) mottar sitt første gule kort for dagen på Maracana.
    77'
    Mathias Villasanti (Cerro Porteno) kommer seg fri på Maracana, men avslutningen går utenfor.
    80'
    En av Cerro Portenos spillere går i offside.
    80'
    Inn: Andre
    Ut: Matheus Martinelli
    Bytte for Fluminense RJ. Andre kommer inn for Matheus Martinelli på Maracana.
    80'
    Inn: Abel Hernandez
    Ut: Fred
    Fluminense RJ gjør sitt fjerde bytte. Fred erstattes av Abel Hernandez.
    81'
    Inn: Ganso
    Ut: Nene
    Fluminense RJ bytter ut Nene med Ganso. Dette er det femte byttet som Roger Machado gjør i dagens kamp.
    81'
    Alan Rodriguez (Cerro Porteno) slår en corner fra høyre side på Maracana.
    84'
    Kayky
    Målsjanse til Fluminense RJ! Kayky treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    88'
    Adrian Martinez
    Adrian Martinez (Cerro Porteno) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Ganso
    Ganso (Fluminense RJ) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    89'
    Cerro Porteno angriper og Adrian Martinez får avsluttet. Headingen treffer ikke Fluminense RJ-målet.