1-0
Kennedy90'+7
2-0
Montiel90'+9
    Alexis Adrian Herrera Hernandez tildeler Argentinos Juniors en corner. Santiago Montiel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    I Rio de Janeiro slår Franco David Moyano en corner fra høyre.
    10'
    Argentinos Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Marcelo Javier Cabrera Rivero (Argentinos Juniors) løfter inn en corner fra høyre på Maracana.
    14'
    Hjørnespark til Argentinos Juniors
    15'
    Frispark for Fluminense på egen banehalvdel.
    16'
    Kan Fluminense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Alexis Adrian Herrera Hernandez signaliserer et frispark til Fluminense.
    21'
    Alexis Adrian Herrera Hernandez signaliserer et frispark til Fluminense på egen banehalvdel.
    25'
    Alexis Adrian Herrera Hernandez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    26'
    Skudd på mål, Argentinos Juniors
    29'
    Fluminense RJ, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Det blir farlig! Frispark for Fluminense er nær straffområde.
    31'
    Alexis Adrian Herrera Hernandez tildeler Fluminense en corner. Jhon Arias sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Frispark i en god posisjon for Argentinos Juniors!
    36'
    Frispark til Fluminense på halvdelen til Argentinos Juniors.
    40'
    42'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Gult kort til Argentinos Juniors
    Pablo Minissale
    Dommeren gir Pablo Minissale (Argentinos Juniors) et gult kort.
    44'
    Frispark Fluminense.
    45'
    Luciano Emilio Gondou Zanelli
    Sjanse! Argentinos Juniors avanserer forover, men Luciano Emilio Gondou Zanelli avslutter utenfor.
    45'+1
    48'
    49'
    49'
    Luciano Emilio Gondou Zanelli (Argentinos Juniors) mottar sitt første gule kort for dagen på Maracana.
    49'
    51'
    Ganso (Fluminense) slår en corner fra høyre side på Maracana.
    52'
    German Cano
    German Cano (Fluminense) kommer til avslutning på Maracana, men headingen blir reddet.
    53'
    Argentinos Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Argentinos Juniors fosser fremover, men Luciano Emilio Gondou Zanelli går rett i offsidefella.
    54'
    Marco Di Cesare
    Marco Di Cesare (Argentinos Juniors) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Spillerbytte - Argentinos Juniors
    Inn: Thiago Nuss
    Ut: Luciano Emilio Gondou Zanelli
    Argentinos Juniors bytter ut Luciano Emilio Gondou Zanelli med Thiago Nuss.
    56'
    Santiago Montiel (Argentinos Juniors) løfter inn en corner fra venstre på Maracana.
    58'
    59'
    60'
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Matheus Martinelli
    Ut: Felipe Melo
    Felipe Melo (Fluminense) erstattes av Matheus Martinelli.
    61'
    62'
    Frispark for Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    65'
    Alan Rodriguez
    Målsjanse! Alan Rodriguez (Argentinos Juniors) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    67'
    68'
    Alexis Adrian Herrera Hernandez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors.
    70'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Nino
    Dommer Alexis Adrian Herrera Hernandez gir Nino (Fluminense) et gult kort.
    71'
    72'
    Inn: John Kennedy
    Ut: Keno
    Fernando Diniz (Fluminense) gjør sitt andre bytte for dagen. John Kennedy erstatter Keno.
    72'
    Inn: Daniel
    Ut: Lima
    Fernando Diniz gjør dagens tredje bytte i Rio de Janeiro, når han tar ut Lima og setter inn Daniel.
    72'
    74'
    Andre
    Andre (Fluminense) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Daniel (Fluminense) løfter inn en corner fra høyre på Maracana.
    75'
    Skudd utenfor mål, Fluminense RJ
    75'
    Federico Redondo Solari
    Federico Redondo Solari (Argentinos Juniors) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    76'
    81'
    82'
    John Kennedy
    John Kennedy (Fluminense) får et gult kort av dommer Alexis Adrian Herrera Hernandez.
    83'
    83'
    Inn: Fabricio Dominguez Huertas
    Ut: Francisco Gonzalez Metilli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Argentinos Juniors. Inn kommer Fabricio Dominguez Huertas, mens Francisco Gonzalez Metilli tar plass på benken.
    83'
    84'
    85'
    Mål for Fluminense RJ!
    Fluminense RJ 1 - 0 Argentinos Juniors
    Mål: Samuel Xavier
    Målgivende: John Kennedy
    Mål! Fluminense tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Samuel Xavier på Maracana. John Kennedy sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Samuel Xavier
    Dommer Alexis Adrian Herrera Hernandez viser Samuel Xavier (Fluminense) det gule kortet.
    90'+1
    Inn: Leonardo Heredia
    Ut: Pablo Minissale
    Argentinos Juniors gjør sitt tredje bytte. Pablo Minissale erstattes av Leonardo Heredia.
    90'+2
    Inn: Rodrigo Federico Cabral
    Ut: Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Argentinos Juniors bytter ut Marcelo Javier Cabrera Rivero med Rodrigo Federico Cabral.
    90'+2
    Inn: Gaston Nicolas Veron
    Ut: Alan Rodriguez
    Argentinos Juniors bytter ut Alan Rodriguez med Gaston Nicolas Veron. Dette er det femte byttet som Gabriel Milito gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Inn: Marlon
    Ut: German Cano
    Fluminense gjør sitt fjerde bytte. German Cano erstattes av Marlon.
    90'+2
    Frispark til Argentinos Juniors på halvdelen til Fluminense.
    90'+5
    Fluminense RJ 2 - 0 Argentinos Juniors
    Mål: John Kennedy
    Målgivende: Daniel
    Mål! John Kennedy gir Fluminense en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Daniel.
    90'+7
    Santiago Montiel
    Santiago Montiel (Argentinos Juniors) pådrar seg et gult kort.
    90'+9
    Andre gule kort til Argentinos Juniors
    Santiago Montiel (Argentinos Juniors) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.