Bruno Henrique (Flamengo RJ) kommer til en målsjanse på Maracana, men klarer ikke å score.
    Frispark for SD Aucas på egen banehalvdel.
    Mål! Flamengo RJ tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Pedro på Maracana.
    9'
    En av Flamengo RJs spillere blir avblåst for offside på Maracana.
    11'
    Andres Jose Rojas Noguera tildeler Flamengo RJ en corner. Everton Ribeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Giorgian de Arrascaeta
    Sjanse til Flamengo RJ! Giorgian de Arrascaeta er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    SD Aucas, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Flamengo RJ angriper i Rio de Janeiro. Giorgian de Arrascaeta fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Thiago Maia
    Målsjanse! Thiago Maia (Flamengo RJ) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Wilker Angel
    Wilker Angel (SD Aucas) kommer seg fri på Maracana, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til SD Aucas på egen banehalvdel.
    21'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Romulo Otero (SD Aucas) slår en corner fra venstre side på Maracana.
    25'
    Målsjanse til Flamengo RJ! Bruno Henrique treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Hjørnespark til Flamengo RJ
    27'
    Sjanse! Flamengo RJ avanserer forover, men Bruno Henrique avslutter utenfor.
    28'
    30'
    Flamengo RJ 2 - 0 SD Aucas
    Mål: Leo Pereira
    Målgivende: Giorgian de Arrascaeta
    Mål! Flamengo RJ øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Leo Pereira. Flott spill fra Giorgian de Arrascaeta før målet.
    30'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til Flamengo RJ.
    31'
    David Luiz
    David Luiz (Flamengo RJ) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Victor Hugo
    Flamengo RJ avanserer forover i Rio de Janeiro. Victor Hugo avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Frispark til SD Aucas på halvdelen til Flamengo RJ.
    33'
    35'
    SD Aucas angriper, men Andres Jose Rojas Noguera blåser for offside.
    36'
    Kan SD Aucas utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Romulo Otero
    SD Aucas angriper, men avslutningen til Romulo Otero går utenfor.
    38'
    Frispark SD Aucas.
    38'
    Everton Ribeiro
    Everton Ribeiro (Flamengo RJ) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    SD Aucas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark til Flamengo RJ på halvdelen til SD Aucas.
    41'
    Flamengo RJ 3 - 0 SD Aucas
    Mål: Bruno Henrique
    Målgivende: Everton Ribeiro
    Mål! Bruno Henrique øker ledelsen til 3-0. Everton Ribeiro var nest sist på ballen.
    42'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til SD Aucas.
    44'
    Sjanse! Flamengo RJ avanserer forover, men Everton Ribeiro avslutter utenfor.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - SD Aucas
    Inn: Jeison Daniel Chala Vasquez
    Ut: Sergio Quintero
    Santiago Escobar (SD Aucas) gjør sitt første bytte for dagen. Jeison Daniel Chala Vasquez erstatter Sergio Quintero.
    46'
    Inn: Diego Armando Corozo Castillo
    Ut: Ronald Elain Briones Legarda
    Ronald Elain Briones Legarda (SD Aucas) erstattes av Diego Armando Corozo Castillo.
    46'
    Gult kort til Flamengo RJ
    Everton Ribeiro (Flamengo RJ) får et gult kort av dommer Andres Jose Rojas Noguera.
    48'
    SD Aucas angriper i Rio de Janeiro, men blir avblåst for offside.
    52'
    Flamengo RJ 4 - 0 SD Aucas
    Mål: Victor Hugo
    Målgivende: Pedro
    Mål! Flamengo RJ øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Victor Hugo på Maracana. Det er en fin assist fra Pedro.
    55'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til Flamengo RJ like utenfor SD Aucas-området.
    59'
    Frispark Flamengo RJ.
    60'
    Dommeren gir Giorgian de Arrascaeta (Flamengo RJ) et gult kort.
    60'
    Giorgian de Arrascaeta (Flamengo RJ) slår en corner fra venstre side på Maracana.
    62'
    I Rio de Janeiro får Bruno Henrique (Flamengo RJ) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    62'
    62'
    Pedro
    Pedro (Flamengo RJ) kommer seg fri på Maracana, men avslutningen går utenfor.
    62'
    65'
    Spillerbytte - Flamengo RJ
    Inn: Gabriel Barbosa
    Ut: Pedro
    Flamengo RJ gjør sitt første bytte. Pedro erstattes av Gabriel Barbosa.
    65'
    Inn: Fabricio Bruno
    Ut: Wesley Franca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Flamengo RJ. Inn kommer Fabricio Bruno, mens Wesley Franca tar plass på benken.
    65'
    Inn: Everton
    Ut: Everton Ribeiro
    Flamengo RJ bytter ut Everton Ribeiro med Everton.
    65'
    Inn: Erick Pulgar
    Ut: Thiago Maia
    Bytte for Flamengo RJ. Erick Pulgar kommer inn for Thiago Maia på Maracana.
    66'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    66'
    69'
    Inn: Jefferson Montero
    Ut: Luis Angel Cano Quintana
    Santiago Escobar gjør dagens tredje bytte i Rio de Janeiro, når han tar ut Luis Angel Cano Quintana og setter inn Jefferson Montero.
    70'
    Inn: Jhon Jairo Cifuentes Vergara
    Ut: Erick Castillo
    Erick Castillo (SD Aucas) erstattes av Jhon Jairo Cifuentes Vergara.
    70'
    I Rio de Janeiro slår Giorgian de Arrascaeta en corner fra høyre.
    70'
    Giorgian de Arrascaeta (Flamengo RJ) løfter inn en corner fra høyre på Maracana.
    72'
    Frispark for Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Matheus Goncalves
    Ut: Bruno Henrique
    Flamengo RJ bytter ut Bruno Henrique med Matheus Goncalves. Dette er det femte byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Michael Carcelen
    Ut: Edison Fernando Vega Obando
    SD Aucas bytter ut Edison Fernando Vega Obando med Michael Carcelen. Dette er det femte byttet som Santiago Escobar gjør i dagens kamp.
    77'
    Everton
    Flamengo RJ fosser forover og Everton fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    81'
    82'
    Jefferson Montero (SD Aucas) slår en corner fra venstre side på Maracana.
    83'
    Andres Jose Rojas Noguera tildeler SD Aucas en corner. Jefferson Montero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    I Rio de Janeiro slår Jefferson Montero en corner fra venstre.
    86'
    89'
    Gult kort til SD Aucas
    Diego Armando Corozo Castillo
    Diego Armando Corozo Castillo (SD Aucas) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Flamengo RJ er nær straffområde.
    90'
    90'+2
    Andres Jose Rojas Noguera tildeler SD Aucas en corner. Jefferson Montero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.