I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Jhojan Julio (LDU Quito) kommer til en målsjanse på Estadio do Maracana, men klarer ikke å score.
    Gerson (Flamengo RJ) kommer til avslutning på Estadio do Maracana - i stolpen! Oi, oi, oi.
    5'
    Frispark LDU Quito.
    6'
    Alexis Herrera tildeler Flamengo RJ en corner. Vitinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Frispark for LDU Quito på egen banehalvdel.
    9'
    I Rio de Janeiro slår Jhojan Julio en corner fra venstre.
    11'
    Frispark til Flamengo RJ på halvdelen til LDU Quito.
    12'
    Rødt kort til Flamengo RJ
    Willian Arao
    Rødt kort! Willian Arao (Flamengo RJ) sendes i dusjen av dommer Alexis Herrera.
    15'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til LDU Quito.
    15'
    Gult kort til LDU Quito
    Christian Geovanny Cruz Tapia
    Christian Cruz (LDU Quito) pådrar seg et gult kort.
    18'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    19'
    19'
    Gabriel Barbosa
    Målsjanse! Gabriel Barbosa (Flamengo RJ) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Spillerbytte - Flamengo RJ
    Inn: Joao Gomes
    Ut: Everton Ribeiro
    Rogerio Ceni (Flamengo RJ) gjør sitt første bytte for dagen. Joao Gomes erstatter Everton Ribeiro.
    26'
    Frispark Flamengo RJ.
    28'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Mål for Flamengo RJ!
    Flamengo RJ 1 - 0 LDU Quito
    Mål: Pedro
    Mål! Flamengo RJ tar ledelsen 1-0 ved Pedro.
    32'
    Jhojan Julio (LDU Quito) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Maracana.
    35'
    Mål for LDU Quito!
    Flamengo RJ 1 - 1 LDU Quito
    Mål: Franklin Joshua Guerra Cedeno
    Målgivende: Jordy Alcivar
    Franklin Guerra header ballen i mål og utligner til 1-1. Jordy Alcivar sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Frispark til LDU Quito på halvdelen til Flamengo RJ.
    37'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til Flamengo RJ.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Flamengo RJ er nær straffområde.
    41'
    43'
    Frispark for Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    44'
    45'+4
    Inn: Bruno Henrique
    Ut: Leo Pereira
    Bytte for Flamengo RJ. Bruno Henrique kommer inn for Leo Pereira på Estadio do Maracana.
    46'
    Inn: Ramon
    Ut: Gabriel Barbosa
    Flamengo RJ gjør sitt tredje bytte. Gabriel Barbosa erstattes av Ramon.
    46'
    I Rio de Janeiro slår Vitinho en corner fra høyre.
    49'
    Vitinho (Flamengo RJ) slår en corner fra venstre side på Estadio do Maracana.
    49'
    51'
    53'
    53'
    Gult kort til Flamengo RJ
    Gerson
    Dommeren gir Gerson (Flamengo RJ) et gult kort.
    53'
    54'
    55'
    Vitinho (Flamengo RJ) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Maracana.
    56'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til LDU Quito på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    Spillerbytte - LDU Quito
    Inn: Adolfo Munoz
    Ut: Paul Matias Zunino Escudero
    Pablo Repetto gjør dagens første bytte i Rio de Janeiro, når han tar ut Matias Zunino og setter inn Adolfo Munoz.
    58'
    Inn: Cristian Martinez Borja
    Ut: Billy Arce
    LDU Quito bytter ut Billy Arce med Cristian Martinez. Dette er det andre byttet som Pablo Repetto gjør i dagens kamp.
    58'
    Flamengo RJ 1 - 2 LDU Quito
    Mål: Jhojan Esmaides Julio Palacios
    Målgivende: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Jhojan Julio dundrer ballen i mål og LDU Quito tar ledelsen 1-2 på Estadio do Maracana. Flott spill fra Luis Amarilla før målet.
    60'
    62'
    Inn: Giorgian de Arrascaeta
    Ut: Vitinho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Flamengo RJ. Inn kommer Giorgian de Arrascaeta, mens Vitinho tar plass på benken.
    62'
    Inn: Diego
    Ut: Gerson
    Flamengo RJ bytter ut Gerson med Diego. Dette er det femte byttet som Rogerio Ceni gjør i dagens kamp.
    62'
    65'
    67'
    I Rio de Janeiro slår Diego en corner fra høyre.
    69'
    Pedro
    Målsjanse til Flamengo RJ! Pedro treffer mål, men keeper redder.
    70'
    LDU Quito, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Bruno Henrique
    Bruno Henrique (Flamengo RJ) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    Flamengo RJ fosser fremover, men Bruno Henrique går rett i offsidefella.
    72'
    75'
    77'
    Jose Quinteros
    Jose Quinteros (LDU Quito) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Maracana.
    79'
    Spillet på Estadio do Maracana er stoppet midlertidig fordi Christian Cruz ligger nede.
    81'
    Inn: Luis Miguel Ayala Brucil
    Ut: Christian Geovanny Cruz Tapia
    Pablo Repetto (LDU Quito) gjør sitt tredje bytte for dagen. Luis Ayala erstatter Christian Cruz.
    82'
    83'
    Kan Flamengo RJ utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Flamengo RJ 2 - 2 LDU Quito
    Mål: Gustavo Henrique
    Mål! Flamengo RJ utligner til 2-2 etter en heading av Gustavo Henrique i Rio de Janeiro.
    88'
    Flamengo RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Diego (Flamengo RJ) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Maracana.
    90'
    Bruno Henrique (Flamengo RJ) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'
    90'
    90'+2
    Inn: Pedro Pablo Perlaza Caicedo
    Ut: Jose Quinteros
    LDU Quito bytter ut Jose Quinteros med Pedro Perlaza.
    90'+2
    Inn: Joseph Alejandro Espinoza Montenegro
    Ut: Lucas Villarruel
    Lucas Villarruel (LDU Quito) erstattes av Joseph Espinoza.
    90'+2
    Dommer Alexis Herrera venter med å sette i gang spillet fordi Gabriel Batista ligger nede.