Frispark til Ruch Chorzow på halvdelen til Stal Mielec.
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    Frispark for Stal Mielec på egen banehalvdel.
    Målsjanse til Stal Mielec! Krystian Getinger treffer mål, men keeper redder.
    21'
    21'
    23'
    Wojciech Myc tildeler Ruch Chorzow en corner. Filip Starzynski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Frispark Ruch Chorzow.
    26'
    Lukasz Moneta vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Lukasz Moneta kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Stali Mielec.
    27'
    Krystian Getinger (Stal Mielec) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Stali Mielec.
    29'
    FKS Stal Mielec 2 - 0 Ruch Chorzow
    Mål: Matthew Guillaumier
    Målgivende: Maciej Domanski
    Mål! Stal Mielec øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Matthew Guillaumier på Stadion Stali Mielec. Det er en fin assist fra Maciej Domanski.
    29'
    Målet til FKS Stal Mielec sjekkes av VAR
    31'
    Målet til FKS Stal Mielec blir stående
    31'
    33'
    Frispark i en god posisjon for Ruch Chorzow!
    33'
    Filip Starzynski
    Sjanse i Mielec! Filip Starzynski (Ruch Chorzow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    FKS Stal Mielec, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    En av Stal Mielecs spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Maciej Domanski (Stal Mielec) slår en corner fra venstre side på Stadion Stali Mielec.
    36'
    I Mielec slår Lukasz Moneta en corner fra høyre.
    42'
    Lukasz Moneta
    Målsjanse! Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    45'+3
    Gult kort til FKS Stal Mielec
    Mateusz Matras
    Mateusz Matras (Stal Mielec) pådrar seg et gult kort.
    48'
    48'
    Filip Starzynski (Ruch Chorzow) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Stali Mielec.
    49'
    Koki Hinokio
    Stal Mielec fosser forover og Koki Hinokio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Stal Mielec.
    54'
    Spillerbytte - Ruch Chorzow
    Inn: Bartlomiej Baranski
    Ut: Filip Wilak
    Ruch Chorzow gjør sitt første bytte. Filip Wilak erstattes av Bartlomiej Baranski.
    55'
    I Mielec slår Maciej Domanski en corner fra venstre.
    58'
    FKS Stal Mielec 3 - 0 Ruch Chorzow
    Målgivende: Piotr Wlazlo
    Matthew Guillaumier setter ballen i mål og øker Stal Mielecs ledelse til 3-0 i Mielec. Piotr Wlazlo sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) fyrer av et skudd på Stadion Stali Mielec – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    60'
    Gult kort til Ruch Chorzow
    Przemyslaw Szur
    Przemyslaw Szur (Ruch Chorzow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    61'
    Stal Mielec fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    64'
    Mål for Ruch Chorzow!
    FKS Stal Mielec 3 - 1 Ruch Chorzow
    Mål: Josema
    Målgivende: Lukasz Moneta
    Josema (Ruch Chorzow) header ballen i mål og reduserer til 3-1 på Stadion Stali Mielec. Flott spill fra Lukasz Moneta før målet.
    64'
    Spillerbytte - FKS Stal Mielec
    Inn: Mateusz Stepien
    Ut: Koki Hinokio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stal Mielec. Inn kommer Mateusz Stepien, mens Koki Hinokio tar plass på benken.
    67'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Stal Mielec på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Soma Novothny
    Ut: Tomasz Foszmanczyk
    Ruch Chorzow bytter ut Tomasz Foszmanczyk med Soma Novothny.
    70'
    71'
    71'
    72'
    Wojciech Myc tildeler Stal Mielec en corner. Krystian Getinger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Juliusz Letniowski
    Ruch Chorzow angriper i Mielec. Juliusz Letniowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Ilia Shkurin
    Ilia Shkurin (Stal Mielec) avanserer forover på Stadion Stali Mielec. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Skudd utenfor mål, Ruch Chorzow
    77'
    Inn: Wiktor Dlugosz
    Ut: Kacper Michalski
    Ruch Chorzow bytter ut Kacper Michalski med Wiktor Dlugosz. Dette er det tredje byttet som Janusz Niedzwiedz gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Mateusz Bartolewski
    Ut: Josema
    Janusz Niedzwiedz (Ruch Chorzow) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mateusz Bartolewski erstatter Josema.
    80'
    Inn: Mike Huras
    Ut: Lukasz Moneta
    Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) erstattes av Mike Huras.
    80'
    Mike Huras
    Sjanse til Ruch Chorzow! Mike Huras er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Frispark til Stal Mielec på halvdelen til Ruch Chorzow.
    84'
    87'
    Mike Huras
    Ruch Chorzow angriper i Mielec. Mike Huras avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Sjanse! Ruch Chorzow avanserer forover, men Juliusz Letniowski avslutter utenfor.
    88'
    Daniel Szczepan
    Ruch Chorzow angriper. Daniel Szczepan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Filip Starzynski (Ruch Chorzow) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    90'
    Inn: Lukasz Wolsztynski
    Ut: Ilia Shkurin
    Bytte for Stal Mielec. Lukasz Wolsztynski kommer inn for Ilia Shkurin på Stadion Stali Mielec.
    90'+1
    Inn: Krzysztof Wolkowicz
    Ut: Maciej Domanski
    Kamil Kieres gjør dagens tredje bytte i Mielec, når han tar ut Maciej Domanski og setter inn Krzysztof Wolkowicz.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Rafa Santos
    Ut: Matthew Guillaumier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stal Mielec. Inn kommer Rafa Santos, mens Matthew Guillaumier tar plass på benken.
    90'+3
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Ruch Chorzow like utenfor Stal Mielec-området.