I Mielec har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Stal Mielec på egen banehalvdel.
    I Mielec slår Bartosz Nowak en corner fra venstre.
    Czestochowa avanserer forover og Lukasz Zwolinski kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    5'
    FKS Stal Mielec, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Stali Mielec.
    9'
    Bartosz Nowak
    Målsjanse på Stadion Stali Mielec! Bartosz Nowak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    14'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Czestochowa.
    14'
    Frispark Czestochowa.
    16'
    Gult kort til FKS Stal Mielec
    Maksymilian Pingot
    Maksymilian Pingot (Stal Mielec) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Stali Mielec.
    16'
    Stal Mielec tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Peter Barath
    Dommeren gir Peter Barath (Czestochowa) et gult kort.
    20'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    21'
    Lukasz Zwolinski (Czestochowa) kommer seg fri på Stadion Stali Mielec, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Koki Hinokio
    Stal Mielec angriper i Mielec. Koki Hinokio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Alvis Jaunzems (Stal Mielec) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    27'
    Krystian Getinger
    Stal Mielec avanserer forover i Mielec. Krystian Getinger avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    I Mielec får Lukasz Zwolinski (Czestochowa) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    35'
    35'
    Frispark til Czestochowa på halvdelen til Stal Mielec.
    36'
    Pawel Raczkowski tildeler Czestochowa en corner. Bartosz Nowak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Efstratios Svarnas
    Efstratios Svarnas (Czestochowa) pådrar seg et gult kort.
    38'
    Frispark for Stal Mielec på egen banehalvdel.
    38'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Czestochowa på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Koki Hinokio (Stal Mielec) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Vladyslav Kochergin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Vladyslav Kochergin er tilbake på banen igjen.
    43'
    Frispark til Stal Mielec på halvdelen til Czestochowa.
    44'
    45'
    Marco Ehmann
    Stal Mielec fosser forover og Marco Ehmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    I Mielec slår Maciej Domanski en corner fra venstre.
    45'+1
    Bartosz Nowak (Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Stali Mielec.
    45'+2
    Bogdan Racovitan
    Bogdan Racovitan (Czestochowa) header utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Gustav Berggren
    Ut: Zoran Arsenic
    Czestochowa gjør sitt første bytte. Zoran Arsenic erstattes av Gustav Berggren.
    46'
    I Mielec har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Kan Stal Mielec utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    52'
    Jean Carlos Silva Rocha vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    56'
    Jean Carlos Silva Rocha er tilbake i kampen igjen.
    56'
    58'
    Skudd utenfor mål, Rakow Czestochowa
    58'
    Sjanse til Czestochowa! Bogdan Racovitan er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Skade: FKS Stal Mielec
    60'
    Dawid Drachal
    Dawid Drachal (Czestochowa) avanserer forover på Stadion Stali Mielec. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    62'
    Tilbake fra skade: FKS Stal Mielec
    62'
    63'
    Spillerbytte - FKS Stal Mielec
    Inn: Igor Strzalek
    Ut: Koki Hinokio
    Bytte for Stal Mielec. Igor Strzalek kommer inn for Koki Hinokio på Stadion Stali Mielec.
    64'
    Inn: John Yeboah
    Ut: Lukasz Zwolinski
    Czestochowa bytter ut Lukasz Zwolinski med John Yeboah. Dette er det andre byttet som Dawid Szwarga gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Marcin Cebula
    Ut: Peter Barath
    Peter Barath (Czestochowa) erstattes av Marcin Cebula.
    66'
    Jean Carlos Silva Rocha
    Sjanse i Mielec! Jean Carlos Silva Rocha (Czestochowa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    John Yeboah
    Czestochowa angriper i Mielec. John Yeboah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Ante Crnac
    Czestochowa fosser forover og Ante Crnac fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    76'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bartosz Nowak (Czestochowa) vrir seg av smerte i gresset.
    78'
    Inn: Eric Ouma
    Ut: Dawid Drachal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Czestochowa. Inn kommer Eric Ouma, mens Dawid Drachal tar plass på benken.
    79'
    Piotr Wlazlo
    Piotr Wlazlo (Stal Mielec) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Bartosz Nowak er på beina igjen og fortsetter kampen.
    80'
    Pawel Raczkowski tildeler Czestochowa en corner. Marcin Cebula sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Målsjanse til Czestochowa! Bartosz Nowak treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Jakub Myszor
    Ut: Jean Carlos Silva Rocha
    Dawid Szwarga (Czestochowa) gjør sitt femte bytte for dagen. Jakub Myszor erstatter Jean Carlos Silva Rocha.
    84'
    Inn: Kai Meriluoto
    Ut: Ilia Shkurin
    Kamil Kieres gjør dagens andre bytte i Mielec, når han tar ut Ilia Shkurin og setter inn Kai Meriluoto.
    87'
    Ante Crnac
    Ante Crnac (Czestochowa) prøver å heade ballen i mål på Stadion Stali Mielec, men mislykkes.
    88'
    88'
    Marcin Cebula (Czestochowa) slår en corner fra venstre side på Stadion Stali Mielec.