0-1
1-1
Wlazlo90'+3
2-1
    Roman Yakuba (Puszcza Niepolomice) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    5'
    Jaroslaw Przybyl tildeler Puszcza Niepolomice en corner. Kacper Stoklosa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Skudd utenfor mål, FKS Stal Mielec
    7'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Stal Mielec på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Puszcza Niepolomice på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Puszcza Niepolomice.
    13'
    Alvis Jaunzems
    Stal Mielec angriper. Alvis Jaunzems får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Puszcza Niepolomice, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Puszcza Niepolomice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Puszcza Niepolomice på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for Puszcza Niepolomice!
    FKS Stal Mielec 0 - 1 Puszcza Niepolomice
    Mål: Mateusz Cholewiak
    Målgivende: Hubert Tomalski
    Mål! Mateusz Cholewiak gir Puszcza Niepolomice en 0-1 ledelse. Flott spill fra Hubert Tomalski før målet.
    23'+4
    28'
    I Mielec har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    I Mielec slår Krystian Getinger en corner fra høyre.
    30'
    Bert Esselink
    Målsjanse på Stadion Stali Mielec! Bert Esselink fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Ilia Shkurin
    Stal Mielec avanserer forover i Mielec. Ilia Shkurin avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Konrad Stepien
    Målsjanse til Puszcza Niepolomice! Konrad Stepien treffer mål, men keeper redder.
    39'
    FKS Stal Mielec, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Kacper Stoklosa (Puszcza Niepolomice) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Stali Mielec.
    39'
    Kacper Stoklosa
    Målsjanse! Kacper Stoklosa (Puszcza Niepolomice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Stal Mielec tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Maciej Domanski
    Maciej Domanski (Stal Mielec) kommer seg fri på Stadion Stali Mielec, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Stal Mielec.
    44'
    Krystian Getinger
    Sjanse i Mielec! Krystian Getinger (Stal Mielec) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    Frispark til Stal Mielec på halvdelen til Puszcza Niepolomice.
    47'
    Maciej Firlej ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    48'
    Jaroslaw Przybyl tildeler Stal Mielec en corner. Krystian Getinger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Maciej Firlej er tilbake i kampen igjen.
    50'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Puszcza Niepolomice.
    50'
    Frispark for Stal Mielec på egen banehalvdel.
    51'
    54'
    57'
    Spillerbytte - FKS Stal Mielec
    Inn: Igor Strzalek
    Ut: Rafa Santos
    Rafa Santos (Stal Mielec) erstattes av Igor Strzalek.
    58'
    Krystian Getinger (Stal Mielec) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    60'
    Skudd på mål, FKS Stal Mielec
    61'
    61'
    Stal Mielec angriper i Mielec. Krystian Getinger avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Krystian Getinger (Stal Mielec) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Stali Mielec.
    62'
    I Mielec slår Maciej Domanski en corner fra venstre.
    62'
    Spillerbytte - Puszcza Niepolomice
    Inn: Jakub Bartosz
    Ut: Mateusz Cholewiak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Puszcza Niepolomice. Inn kommer Jakub Bartosz, mens Mateusz Cholewiak tar plass på benken.
    63'
    Inn: Hubert Tomalski
    Ut: Maciej Firlej
    Puszcza Niepolomice gjør sitt andre bytte. Maciej Firlej erstattes av Hubert Tomalski.
    63'
    65'
    65'
    Igor Strzalek
    Stal Mielec avanserer forover i Mielec. Igor Strzalek avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Puszcza Niepolomice like utenfor Stal Mielec-området.
    66'
    Gult kort til FKS Stal Mielec
    Maksymilian Pingot
    Maksymilian Pingot (Stal Mielec) får et gult kort av dommer Jaroslaw Przybyl.
    67'
    Skudd utenfor mål, Puszcza Niepolomice
    68'
    68'
    Skudd på mål, Puszcza Niepolomice
    69'
    69'
    70'
    72'
    72'
    Gult kort til Puszcza Niepolomice
    Oliwier Zych
    Dommeren gir Oliwier Zych (Puszcza Niepolomice) et gult kort.
    73'
    73'
    Inn: Bartlomiej Poczobut
    Ut: Wojciech Hajda
    Bytte for Puszcza Niepolomice. Bartlomiej Poczobut kommer inn for Wojciech Hajda på Stadion Stali Mielec.
    74'
    Inn: Jakub Stec
    Ut: Jakub Serafin
    Puszcza Niepolomice bytter ut Jakub Serafin med Jakub Stec.
    76'
    Inn: Lukasz Gerstenstein
    Ut: Alvis Jaunzems
    Kamil Kieres (Stal Mielec) gjør sitt andre bytte for dagen. Lukasz Gerstenstein erstatter Alvis Jaunzems.
    78'
    Inn: Kai Meriluoto
    Ut: Koki Hinokio
    Kamil Kieres gjør dagens tredje bytte i Mielec, når han tar ut Koki Hinokio og setter inn Kai Meriluoto.
    78'
    79'
    80'
    83'
    Mål for FKS Stal Mielec!
    FKS Stal Mielec 1 - 1 Puszcza Niepolomice
    Mål: Ilia Shkurin
    Ilia Shkurin scorer og utligningen er et faktum på Stadion Stali Mielec. 1-1.
    83'
    85'
    86'
    86'
    Kacper Stoklosa (Puszcza Niepolomice) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    87'
    Kacper Stoklosa (Puszcza Niepolomice) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Stali Mielec.
    88'
    I Mielec slår Kacper Stoklosa en corner fra høyre.
    89'
    89'
    89'
    89'
    90'+2
    FKS Stal Mielec 2 - 1 Puszcza Niepolomice
    Mål: Piotr Wlazlo
    Målgivende: Ilia Shkurin
    Stal Mielec leder 2-1 etter en scoring av Piotr Wlazlo. Ilia Shkurin sto for den målgivende pasningen.
    90'+3
    Piotr Wlazlo
    Piotr Wlazlo (Stal Mielec) pådrar seg et gult kort.
    90'+4
    Roman Yakuba
    Roman Yakuba (Puszcza Niepolomice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.