Frispark for Stal Mielec på egen banehalvdel.
    3'
    Krystian Getinger (Stal Mielec) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    7'
    Maciej Domanski (Stal Mielec) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Stali Mielec.
    7'
    Bert Esselink
    I Mielec header Bert Esselink (Stal Mielec) mot mål, men ballen går utenfor.
    8'
    I Mielec slår Joel Vieira Pereira en corner fra venstre.
    12'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til Stal Mielec på egen banehalvdel.
    12'
    Stal Mielec tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Koki Hinokio
    Stal Mielec fosser forover og Koki Hinokio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    KKS Lech Poznan, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Daniel Stefanski tildeler Stal Mielec en corner. Krystian Getinger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    18'
    Frispark Stal Mielec.
    20'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til Stal Mielec.
    20'
    Daniel Stefanski tildeler Stal Mielec en corner. Maciej Domanski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Maciej Domanski (Stal Mielec) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Stali Mielec.
    23'
    Mateusz Matras
    Sjanse! Stal Mielec avanserer forover, men Mateusz Matras avslutter utenfor.
    23'
    I Mielec har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    31'
    33'
    Frispark til Stal Mielec på halvdelen til KKS Lech Poznan.
    34'
    Frispark KKS Lech Poznan.
    39'
    Filip Marchwinski
    Målsjanse på Stadion Stali Mielec! Filip Marchwinski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    FKS Stal Mielec, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    41'
    VAR sjekker om det er straffe til KKS Lech Poznan
    43'
    Ingen straffe til KKS Lech Poznan
    44'
    Joel Vieira Pereira (KKS Lech Poznan) slår en corner fra høyre side på Stadion Stali Mielec.
    45'
    Filip Marchwinski (KKS Lech Poznan) avanserer forover på Stadion Stali Mielec. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Filip Szymczak
    KKS Lech Poznan angriper i Mielec. Filip Szymczak fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Kristoffer Velde
    Sjanse til KKS Lech Poznan! Kristoffer Velde er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Sjanse i Mielec! Filip Marchwinski (KKS Lech Poznan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    Mateusz Matras (Stal Mielec) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    48'
    52'
    KKS Lech Poznan avanserer forover i Mielec. Filip Marchwinski avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    53'
    54'
    KKS Lech Poznan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    59'
    Koki Hinokio (Stal Mielec) avanserer forover på Stadion Stali Mielec. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    66'
    Spillerbytte - FKS Stal Mielec
    Inn: Marco Ehmann
    Ut: Kamil Pajnowski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stal Mielec. Inn kommer Marco Ehmann, mens Kamil Pajnowski tar plass på benken.
    66'
    Inn: Krzysztof Wolkowicz
    Ut: Koki Hinokio
    Koki Hinokio (Stal Mielec) erstattes av Krzysztof Wolkowicz.
    66'
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Mikael Ishak
    Ut: Filip Szymczak
    Mariusz Rumak gjør dagens første bytte i Mielec, når han tar ut Filip Szymczak og setter inn Mikael Ishak.
    70'
    73'
    Krystian Getinger (Stal Mielec) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Stali Mielec.
    74'
    Inn: Nika Kvekveskiri
    Ut: Filip Marchwinski
    KKS Lech Poznan bytter ut Filip Marchwinski med Nika Kvekveskiri.
    77'
    Nika Kvekveskiri
    Sjanse i Mielec! Nika Kvekveskiri (KKS Lech Poznan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Kai Meriluoto
    Ut: Ilia Shkurin
    Kamil Kieres (Stal Mielec) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kai Meriluoto erstatter Ilia Shkurin.
    80'
    Maciej Domanski
    Maciej Domanski (Stal Mielec) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    82'
    87'
    Gult kort til FKS Stal Mielec
    Bert Esselink (Stal Mielec) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Inn: Alan Czerwinski
    Ut: Adriel D'Avila Ba Loua
    KKS Lech Poznan gjør sitt tredje bytte. Adriel D'Avila Ba Loua erstattes av Alan Czerwinski.
    87'
    I Mielec slår Nika Kvekveskiri en corner fra venstre.
    89'
    Inn: Ion Gheorghe
    Ut: Matthew Guillaumier
    Stal Mielec bytter ut Matthew Guillaumier med Ion Gheorghe. Dette er det fjerde byttet som Kamil Kieres gjør i dagens kamp.
    90'
    Inn: Mateusz Stepien
    Ut: Maciej Domanski
    Bytte for Stal Mielec. Mateusz Stepien kommer inn for Maciej Domanski på Stadion Stali Mielec.
    90'
    Ion Gheorghe
    Dommeren gir Ion Gheorghe (Stal Mielec) et gult kort.
    90'+3
    Hjørnespark til KKS Lech Poznan
    90'+5
    90'+6
    Nika Kvekveskiri (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Stali Mielec.