Dagens dommer, Sebastian Krasny, blåser i gang kampen.
    Frispark for KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    4'
    Sebastian Krasny tildeler KGHM Zaglebie Lubin en corner. Filip Starzynski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Filip Starzynski
    Sjanse til KGHM Zaglebie Lubin! Filip Starzynski er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    FKS Stal Mielec, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    7'
    FKS Stal Mielec tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Krystian Getinger (FKS Stal Mielec) slår en corner fra venstre side på Stadion Stali Mielec.
    10'
    Jonathan De Amo Perez
    Jonathan De Amo (FKS Stal Mielec) kommer seg fri på Stadion Stali Mielec, men avslutningen går utenfor.
    10'
    11'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til FKS Stal Mielec på egen banehalvdel.
    12'
    Maksymilian Sitek
    FKS Stal Mielec fosser forover og Maksymilian Sitek fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    KGHM Zaglebie Lubin, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Krystian Getinger (FKS Stal Mielec) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Stali Mielec.
    14'
    Mål for FKS Stal Mielec!
    FKS Stal Mielec 1 - 0 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Mateusz Mak
    Målgivende: Grzegorz Tomasiewicz
    FKS Stal Mielec tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Mateusz Mak. Grzegorz Tomasiewicz sto for den målgivende pasningen.
    14'
    I Mielec har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    KGHM Zaglebie Lubin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    18'
    20'
    Mål for KGHM Zaglebie Lubin!
    FKS Stal Mielec 1 - 1 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Erik Daniel
    Målgivende: Tomas Zajic
    Erik Daniel scorer og utligningen er et faktum på Stadion Stali Mielec. 1-1. Flott spill fra Tomas Zajic før målet.
    22'
    Frispark for FKS Stal Mielec på egen banehalvdel.
    23'
    Grzegorz Tomasiewicz
    Grzegorz Tomasiewicz (FKS Stal Mielec) kommer til en målsjanse på Stadion Stali Mielec, men klarer ikke å score.
    23'
    Offside! Fabian Piasecki (FKS Stal Mielec) er alene igjennom, men dommer Sebastian Krasny ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    Mateusz Mak
    Mateusz Mak header i stolpen! Veldig nære på for FKS Stal Mielec.
    26'
    Patryk Szysz
    Patryk Szysz (KGHM Zaglebie Lubin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    I Mielec slår Dawid Kort en corner fra høyre.
    30'
    Sjanse! KGHM Zaglebie Lubin avanserer forover, men Patryk Szysz avslutter utenfor.
    32'
    Frispark til FKS Stal Mielec på halvdelen til KGHM Zaglebie Lubin.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Erik Daniel (KGHM Zaglebie Lubin) vrir seg av smerte i gresset.
    37'
    Erik Daniel kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Stali Mielec.
    38'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin.
    38'
    Erik Daniel
    Målsjanse på Stadion Stali Mielec! Erik Daniel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    FKS Stal Mielec scorer selvmål!
    FKS Stal Mielec 1 - 2 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Krystian Getinger
    Selvmål! Krystian Getinger er dagens uheldigste i Mielec, der stillingen nå er 1-2.
    41'
    44'
    Dommer Sebastian Krasny ser at linjemannen løfter flagget, og FKS Stal Mielecs Fabian Piasecki blåses av for offside.
    44'
    47'
    En av KGHM Zaglebie Lubins spillere blir avblåst for offside.
    49'
    49'
    Straffe! Dommer Sebastian Krasny plasserer ballen på krittmerket for FKS Stal Mielec...
    50'
    FKS Stal Mielec scorer på straffe!
    FKS Stal Mielec 2 - 2 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Grzegorz Tomasiewicz
    Mål! FKS Stal Mielec får et straffespark i Mielec. Grzegorz Tomasiewicz tar vare på sjansen og utligner til 2-2.
    52'
    Kacper Chodyna
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Mielec. Kacper Chodyna fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Frispark KGHM Zaglebie Lubin.
    54'
    Erik Daniel
    KGHM Zaglebie Lubin angriper. Erik Daniel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    56'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin like utenfor FKS Stal Mielec-området.
    57'
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) avanserer forover på Stadion Stali Mielec. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til FKS Stal Mielec.
    59'
    Gult kort til KGHM Zaglebie Lubin
    Kacper Chodyna (KGHM Zaglebie Lubin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Spillerbytte - FKS Stal Mielec
    Inn: Maciej Urbanczyk
    Ut: Dawid Kort
    Bytte for FKS Stal Mielec. Maciej Urbanczyk kommer inn for Dawid Kort på Stadion Stali Mielec.
    60'
    FKS Stal Mielec angriper, men Fabian Piasecki vinkes av for offside.
    61'
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Stali Mielec.
    62'
    62'
    Lukasz Poreba
    Lukasz Poreba (KGHM Zaglebie Lubin) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    62'
    FKS Stal Mielec 3 - 2 KGHM Zaglebie Lubin
    Målgivende: Krystian Getinger
    Mål! Mateusz Mak gir FKS Stal Mielec ledelsen 3-2 i Mielec. Krystian Getinger var nest sist på ballen.
    63'
    66'
    Spillerbytte - KGHM Zaglebie Lubin
    Inn: Sasa Aleksander Zivec
    Ut: Patryk Szysz
    KGHM Zaglebie Lubin bytter ut Patryk Szysz med Sasa Zivec. Dette er det første byttet som Dariusz Zuraw gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Ilya Zhigulev
    Ut: Dawid Pakulski
    Dariusz Zuraw gjør dagens andre bytte i Mielec, når han tar ut Dawid Pakulski og setter inn Ilya Zhigulev.
    67'
    Frispark i en god posisjon for KGHM Zaglebie Lubin!
    68'
    69'
    71'
    I Mielec slår Krystian Getinger en corner fra venstre.
    74'
    Sebastian Krasny tildeler FKS Stal Mielec en corner. Krystian Getinger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    FKS Stal Mielec 4 - 2 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Marcin Flis
    Marcin Flis header ballen i mål og FKS Stal Mielec øker ledelsen til 4-2. Det er en fin assist fra Krystian Getinger.
    75'
    76'
    Ilya Zhigulev
    KGHM Zaglebie Lubin avanserer forover i Mielec. Ilya Zhigulev avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Inn: Patryk Kusztal
    Ut: Lukasz Poreba
    Lukasz Poreba (KGHM Zaglebie Lubin) erstattes av Patryk Kusztal.
    80'
    Inn: Oliwier Slawinski
    Ut: Tomas Zajic
    Dariusz Zuraw (KGHM Zaglebie Lubin) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Oliwier Slawinski erstatter Tomas Zajic.
    80'
    Inn: Tomasz Pienko
    Ut: Erik Daniel
    Dariusz Zuraw (KGHM Zaglebie Lubin) gjør sitt femte bytte for dagen. Tomasz Pienko erstatter Erik Daniel.
    80'
    FKS Stal Mielec har fått straffespark i Mielec!
    82'
    Aleksandar Pantic
    Aleksandar Pantic (KGHM Zaglebie Lubin) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Inn: Mateusz Zyro
    Ut: Konrad Wrzesinski
    FKS Stal Mielec bytter ut Konrad Wrzesinski med Mateusz Zyro.
    83'
    Inn: Adrian Szczutowski
    Ut: Mateusz Mak
    Adam Majewski gjør dagens tredje bytte i Mielec, når han tar ut Mateusz Mak og setter inn Adrian Szczutowski.
    83'
    Sebastian Krasny blåser for straffespark til FKS Stal Mielec. Fabian Piasecki bommer!
    83'
    84'
    85'
    Andre gule kort til KGHM Zaglebie Lubin
    Aleksandar Pantic (KGHM Zaglebie Lubin) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Stadion Stali Mielec.