RFK Akhmat Grozny angriper i St. Petersburg. Evgeny Kharin fyrer av et skudd som går utenfor.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) vrir seg av smerte i gresset.
    Douglas Santos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gazprom Arena.
    12'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    14'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Gazprom Arena.
    19'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for RFK Akhmat Grozny!
    FK Zenit St Petersburg 0 - 1 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Mohamed Konate
    Mohamed Konate setter ballen i nettet og RFK Akhmat Grozny leder nå 0-1.
    24'
    I St. Petersburg slår Douglas Santos en corner fra høyre.
    26'
    Dommer Sergei Karasev ser at linjemannen løfter flagget, og RFK Akhmat Groznys Bernard Berisha blåses av for offside.
    28'
    En av RFK Akhmat Groznys spillere blir avblåst for offside.
    31'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    32'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 1 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Ivan Sergeev
    Målgivende: Claudinho
    Ivan Sergeev utligner til 1-1 på Gazprom Arena. Flott spill fra Claudinho før målet.
    32'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    36'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Artem Timofeev
    Dommer Sergei Karasev viser Artem Timofeev (RFK Akhmat Grozny) det gule kortet.
    36'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 1 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Gustavo Mantuan
    I St. Petersburg tar FK Zenit St Petersburg ledelsen 2-1 etter et mål av Mateo Cassierra. Gustavo Mantuan var nest sist på ballen.
    37'
    Mohamed Konate
    Mohamed Konate (RFK Akhmat Grozny) avanserer forover på Gazprom Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Sergei Karasev tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Ivan Oleynikov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Vladimir Iljin
    I Sankt Petersburg får Vladimir Iljin (RFK Akhmat Grozny) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    45'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    46'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny.
    48'
    RFK Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Vladimir Iljin (RFK Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Nuraly Alip
    Nuraly Alip (FK Zenit St Petersburg) får et gult kort av dommer Sergei Karasev.
    52'
    Evgeny Kharin (RFK Akhmat Grozny) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    55'
    Camilo
    RFK Akhmat Grozny angriper i St. Petersburg. Camilo fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Ivan Oleynikov (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    60'
    Claudinho vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Du Queiroz
    Ut: Claudinho
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Du Queiroz erstatter Claudinho som sannsynligvis er skadet.
    65'
    Frispark til RFK Akhmat Grozny på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    66'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Anton Shvets
    Ut: Camilo
    RFK Akhmat Grozny gjør sitt første bytte. Camilo erstattes av Anton Shvets.
    68'
    Inn: Svetoslav Kovachev
    Ut: Bernard Berisha
    Miroslav Romaschenko (RFK Akhmat Grozny) gjør sitt andre bytte for dagen. Svetoslav Kovachev erstatter Bernard Berisha.
    68'
    I St. Petersburg slår Gustavo Mantuan en corner fra venstre.
    69'
    Spillet på Gazprom Arena er stoppet midlertidig fordi Ivan Oleynikov ligger nede.
    69'
    Ivan Oleynikov er tilbake på banen igjen.
    70'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    73'
    Svetoslav Kovachev
    Sjanse! RFK Akhmat Grozny avanserer forover, men Svetoslav Kovachev avslutter utenfor.
    74'
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Ivan Sergeev
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens andre bytte i St. Petersburg, når han tar ut Ivan Sergeev og setter inn Andrey Mostovoy.
    74'
    Sergei Karasev tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Gustavo Mantuan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Strahinja Erakovic
    Strahinja Erakovic (FK Zenit St Petersburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    Inn: Gamid Agalarov
    Ut: Vladimir Iljin
    Bytte for RFK Akhmat Grozny. Gamid Agalarov kommer inn for Vladimir Iljin på Gazprom Arena.
    77'
    Douglas Santos
    Målsjanse! Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Ivan Oleynikov (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra venstre side på Gazprom Arena.
    84'
    84'
    87'
    Inn: Nene Bi Junior Gbamble
    Ut: Ivan Oleynikov
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Ivan Oleynikov med Nene Bi Junior Gbamble. Dette er det fjerde byttet som Miroslav Romaschenko gjør i dagens kamp.
    88'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Mateo Cassierra
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Mateo Cassierra går utenfor.
    89'
    Gustavo Mantuan
    Målsjanse på Gazprom Arena! Gustavo Mantuan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Gustavo Mantuan
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Aleksandr Yerokhin.
    90'+2
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Wendel
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Wendel med Daniil Krugovoy.
    90'+2
    Dommer Sergei Karasev gir Strahinja Erakovic (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.