FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Gult kort til FK Sochi
    Ivan Ignatyev
    Dommeren gir Ivan Ignatyev (FK Sochi) et gult kort.
    3'
    Dommer Kirill Levnikov ser at linjemannen løfter flagget, og FK Zenit St Petersburgs Wilson Isidor blåses av for offside.
    8'
    Offside! Wilson Isidor (FK Zenit St Petersburg) er alene igjennom, men dommer Kirill Levnikov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    10'
    Martin Kramaric (FK Sochi) løfter inn en corner fra høyre på Gazprom Arena.
    13'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    14'
    Kirill Levnikov tildeler FK Sochi en corner. Martin Kramaric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    15'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Skade: FK Sochi
    16'
    Tilbake fra skade: FK Sochi
    17'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Ivan Miladinovic
    Ut: Vanja Drkusic
    FK Sochi gjør sitt første bytte. Vanja Drkusic erstattes av Ivan Miladinovic.
    18'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    25'
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Gazprom Arena.
    41'
    I St. Petersburg slår Douglas Santos en corner fra høyre.
    45'
    Kirill Levnikov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    I St. Petersburg slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    45'+2
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 FK Sochi
    Mål: Rodrigao Prado
    Målgivende: Douglas Santos
    Mål! FK Zenit St Petersburg tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Rodrigao Prado. Douglas Santos sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Gazprom Arena.
    49'
    Straffe til FK Zenit St Petersburg
    51'
    VAR sjekker om det er straffe
    51'
    Dommeren dømmer straffe
    52'
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) misbruker sjansen fra straffemerket!
    53'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    55'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 0 FK Sochi
    Mål: Wilson Isidor
    Målgivende: Wendel
    Mål! FK Zenit St Petersburg øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Wilson Isidor på Gazprom Arena. Flott spill fra Wendel før målet.
    58'
    Inn: Jurij Medvedev
    Ut: Timofey Margasov
    Aleksandr Tochilin (FK Sochi) gjør sitt andre bytte for dagen. Jurij Medvedev erstatter Timofey Margasov.
    59'
    Inn: Artem Makarchuk
    Ut: Ivan Ignatyev
    FK Sochi bytter ut Ivan Ignatyev med Artem Makarchuk.
    59'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    60'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    64'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Skudd utenfor mål, FK Sochi
    65'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Aleksandr Kovalenko
    Ut: Wilson Isidor
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Wilson Isidor med Aleksandr Kovalenko. Dette er det første byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Claudinho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Ivan Sergeev, mens Claudinho tar plass på benken.
    70'
    Inn: Miguel
    Ut: Amir Batyrev
    Aleksandr Tochilin gjør dagens fjerde bytte i St. Petersburg, når han tar ut Amir Batyrev og setter inn Miguel.
    71'
    Inn: Victorien Angban
    Ut: Kirill Zaika
    Bytte for FK Sochi. Victorien Angban kommer inn for Kirill Zaika på Gazprom Arena.
    71'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Wendel
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Wendel med Aleksandr Yerokhin. Dette er det tredje byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Dmitri Chistyakov
    Ut: Strahinja Erakovic
    Strahinja Erakovic (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Dmitri Chistyakov.
    78'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Sochi.
    79'
    Skade: FK Zenit St Petersburg
    81'
    Tilbake fra skade: FK Zenit St Petersburg
    82'
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Nuraly Alip
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Aleksey Sutormin erstatter Nuraly Alip.
    82'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    88'
    FK Zenit St Petersburg 3 - 0 FK Sochi
    Mål: Andrey Mostovoy
    Målgivende: Aleksey Sutormin
    FK Zenit St Petersburg går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Andrey Mostovoy. Det er en fin assist fra Aleksey Sutormin.