I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    FK Zenit St Petersburg slår en corner fra venstre.
    Artyom Chistyakov har tildelt FK Zenit St Petersburg et hjørnespark.
    11'
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side.
    12'
    Mateo Cassierra
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Mateo Cassierra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Claudinho
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Claudinho er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    12'
    14'
    Nuraly Alip
    Målsjanse til FK Zenit St Petersburg! Nuraly Alip treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg.
    16'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    18'
    Aleksandr Zotov
    Rubin Kazan angriper. Aleksandr Zotov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    Gustavo Mantuan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Gustavo Mantuan er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til Rubin Kazan.
    28'
    29'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    Viacheslav Karavaev
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Viacheslav Karavaev avslutter utenfor.
    37'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Gustavo Mantuan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Gustavo Mantuan som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    45'+2
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Strahinja Erakovic
    Ut: Nuraly Alip
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Nuraly Alip med Strahinja Erakovic.
    46'
    46'
    Frisparket tildelt FK Zenit St Petersburg er farlig nær Rubin Kazans målområde.
    47'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    49'
    Wendel
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Wendel går utenfor.
    49'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Zenit St Petersburg 0 - 1 FK Rubin Kazan
    Mål: Mirlind Daku
    Målgivende: Aleksandr Zotov
    Mål! Rubin Kazan tar ledelsen 0-1 ved Mirlind Daku. Flott spill fra Aleksandr Zotov før målet.
    50'
    Andrey Mostovoy
    Målsjanse! Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    56'
    Inn: Artur
    Ut: Rodrigao Prado
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt andre bytte. Rodrigao Prado erstattes av Artur.
    57'
    FK Rubin Kazan slår en hörnspark från höger.
    58'
    Igor Vujacic
    Rubin Kazan fosser forover og Igor Vujacic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Rubin Kazan slår en corner fra venstre.
    58'
    Skudd på mål, FK Rubin Kazan
    59'
    59'
    Aleksandr Martynovich
    Rubin Kazan angriper, men avslutningen til Aleksandr Martynovich går utenfor.
    59'
    59'
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Andrey Mostovoy
    Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Ivan Sergeev.
    60'
    Inn: Pedro Henrique
    Ut: Wilmar Barrios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Pedro Henrique, mens Wilmar Barrios tar plass på benken.
    60'
    Ugochukvu Ivu
    Målsjanse! Ugochukvu Ivu (Rubin Kazan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Artur
    Artur (FK Zenit St Petersburg) header ballen mot mål, men Rubin Kazan klarerer.
    63'
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ruslan Bezrukov (Rubin Kazan) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Ruslan Bezrukov er tilbake på banen igjen.
    65'
    Det blir farlig! Frispark for Rubin Kazan er nær straffområde.
    65'
    Rubin Kazan slår en corner fra høyre.
    67'
    FK Zenit St Petersburg 0 - 2 FK Rubin Kazan
    Mål: Aleksandr Martynovich
    Målgivende: Mirlind Daku
    Mål! Aleksandr Martynovich gir Rubin Kazan en komfortabel 0-2 ledelse. Mirlind Daku sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Rubin Kazan må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Zenit St Petersburg.
    68'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Strahinja Erakovic
    Dommeren gir Strahinja Erakovic (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    69'
    Skade: FK Rubin Kazan
    70'
    Tilbake fra skade: FK Rubin Kazan
    71'
    Pedro Henrique
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover og Pedro Henrique kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    71'
    71'
    Ivan Sergeev
    Ivan Sergeev (FK Zenit St Petersburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i St. Petersburg fordi Ruslan Bezrukov får behandling for en skade på banen.
    75'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Maciej Rybus
    Ut: Ruslan Bezrukov
    Ruslan Bezrukov (Rubin Kazan) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Maciej Rybus.
    76'
    Mirlind Daku (Rubin Kazan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gazprom Arena.
    78'
    Rubin Kazan slipper å klare seg uten Mirlind Daku som kommer tilbake på banen i St. Petersburg.
    79'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    81'
    81'
    81'
    81'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    81'
    82'
    Kan FK Zenit St Petersburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    Artyom Chistyakov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Gustavo Mantuan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    85'
    85'
    85'
    Inn: Lazar Randjelovic
    Ut: Valentin Vada
    Rashid Rahimov (Rubin Kazan) gjør sitt andre bytte for dagen. Lazar Randjelovic erstatter Valentin Vada.
    87'
    Ivan Sergeev (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Viacheslav Karavaev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Viacheslav Karavaev med Aleksandr Yerokhin. Dette er det femte byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Egor Teslenko
    Ut: Dmitri Kabutov
    Rubin Kazan gjør sitt tredje bytte. Dmitri Kabutov erstattes av Egor Teslenko.
    90'
    Gustavo Mantuan
    FK Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Gustavo Mantuan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    90'+4
    I St. Petersburg slår Gustavo Mantuan en corner fra høyre.
    90'+4
    Sjanse i St. Petersburg! Strahinja Erakovic (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+5
    90'+5
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Yuri Dyupin
    Yuri Dyupin (Rubin Kazan) mottar sitt første gule kort for dagen på Gazprom Arena.
    90'+6
    Maciej Rybus
    Maciej Rybus (Rubin Kazan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+7
    90'+7
    90'+7
    90'+8
    Aleksey Gritsaenko
    Aleksey Gritsaenko (Rubin Kazan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+8
    Aleksandr Yerokhin
    Målsjanse på Gazprom Arena! Aleksandr Yerokhin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.