1-0
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    1'
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Gazprom Arena.
    6'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    6'
    Edgar Sevikyan
    Edgar Sevikyan (FK Nizhny Novgorod) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    7'
    Dmitri Stotskiy
    Målsjanse til FK Nizhny Novgorod! Dmitri Stotskiy treffer mål, men keeper redder.
    12'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 FK Nizhny Novgorod
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Gustavo Mantuan
    Mål! Mateo Cassierra gir FK Zenit St Petersburg en 1-0 ledelse. Gustavo Mantuan var nest sist på ballen.
    15'
    Målet til FK Zenit St Petersburg sjekkes av VAR
    16'
    Målet til FK Zenit St Petersburg blir stående
    17'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    FK Zenit St Petersburg angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i St. Petersburg fordi Dmitri Chistyakov får behandling for en skade på banen.
    22'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Nuraly Alip
    Ut: Dmitri Chistyakov
    Dmitri Chistyakov, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nuraly Alip kommer inn for FK Zenit St Petersburg.
    24'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    24'
    Sergei Ivanov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    32'
    FK Nizhny Novgorod tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Du Queiroz
    FK Zenit St Petersburg angriper. Du Queiroz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    FK Nizhny Novgorod, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    39'
    Gustavo Mantuan
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Gazprom Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    41'
    I St. Petersburg slår Douglas Santos en corner fra høyre.
    44'
    FK Zenit St Petersburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Nizhny Novgorod.
    45'+1
    Kirill Gotsuk
    FK Nizhny Novgorod angriper på Gazprom Arena, men Kirill Gotsuk header utenfor.
    45'+2
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Douglas Santos
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens andre bytte i St. Petersburg, når han tar ut Douglas Santos og setter inn Daniil Krugovoy.
    46'
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    47'
    Daniil Krugovoy
    Målsjanse på Gazprom Arena! Daniil Krugovoy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    49'
    I St. Petersburg slår Daniil Krugovoy en corner fra høyre.
    51'
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Gustavo Mantuan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Sergei Ivanov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Daniil Krugovoy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    56'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere går i offside.
    57'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FK Nizhny Novgorod.
    59'
    61'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside.
    62'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Maksim Shnaptsev
    Ut: Dmitri Stotskiy
    Bytte for FK Nizhny Novgorod. Maksim Shnaptsev kommer inn for Dmitri Stotskiy på Gazprom Arena.
    62'
    Inn: Juan Boselli
    Ut: Aleksandr Troshechkin
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Aleksandr Troshechkin med Juan Boselli. Dette er det andre byttet som Sergey Yuran gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Ilya Zhigulev
    Ut: Ilya Kukharchuk
    Sergey Yuran (FK Nizhny Novgorod) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ilya Zhigulev erstatter Ilya Kukharchuk.
    62'
    Inn: Claudinho
    Ut: Mario Fernandes
    Mario Fernandes (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Claudinho.
    64'
    66'
    Andrey Mostovoy
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Andrey Mostovoy er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Vladislav Karapuzov
    Vladislav Karapuzov (FK Nizhny Novgorod) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    67'
    FK Nizhny Novgorod fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    Inn: Wilson Isidor
    Ut: Gustavo Mantuan
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Wilson Isidor erstatter Gustavo Mantuan.
    73'
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Mateo Cassierra
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Mateo Cassierra med Ivan Sergeev. Dette er det femte byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Ze Turbo
    Ut: Nikita Kakkoev
    Sergey Yuran gjør dagens fjerde bytte i St. Petersburg, når han tar ut Nikita Kakkoev og setter inn Ze Turbo.
    75'
    FK Nizhny Novgorod angriper, men Sergei Ivanov blåser for offside.
    77'
    77'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Sergei Ivanov tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    80'
    Wilson Isidor
    Sjanse i St. Petersburg! Wilson Isidor (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    83'
    84'
    Frispark FK Nizhny Novgorod.
    85'
    87'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    89'
    Inn: Niko Kutateladze
    Ut: Vladislav Karapuzov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Nizhny Novgorod. Inn kommer Niko Kutateladze, mens Vladislav Karapuzov tar plass på benken.