Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    4'
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Gazprom Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    FC Orenburg, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    10'
    Dommer Vladislav Bezborodov ser at linjemannen løfter flagget, og FK Zenit St Petersburgs Mateo Cassierra blåses av for offside.
    11'
    Claudinho
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Claudinho går utenfor.
    13'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Claudinho
    Målsjanse på Gazprom Arena! Claudinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    21'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 FC Orenburg
    Mål: Claudinho
    Målgivende: Mateo Cassierra
    Mål! FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 1-0 ved Claudinho. Mateo Cassierra sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Dmitry Vorobyev
    Dmitry Vorobyev skyter i stolpen! Nære på for FC Orenburg.
    28'
    28'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    34'
    Artur
    Målsjanse! Artur (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    41'
    Artur
    Artur (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    41'
    Gabriel Florentin
    FC Orenburg angriper i St. Petersburg. Gabriel Florentin fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    45'
    Gult kort til FC Orenburg
    Matias Damian Perez
    Matias Damian Perez (FC Orenburg) får et gult kort av dommer Vladislav Bezborodov.
    45'
    Dommer Vladislav Bezborodov venter med å sette i gang spillet fordi Viacheslav Karavaev ligger nede.
    45'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Viacheslav Karavaev som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Pedro Henrique
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Andrey Mostovoy kommer inn for Pedro Henrique på Gazprom Arena.
    46'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Danila Prokhin
    Ut: Matias Damian Perez
    FC Orenburg bytter ut Matias Damian Perez med Danila Prokhin. Dette er det første byttet som David Deogracia gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Mohammad Ghorbani
    Ut: Lucas Gabriel Vera
    FC Orenburg gjør sitt andre bytte. Lucas Gabriel Vera erstattes av Mohammad Ghorbani.
    46'
    49'
    Jordhy Thompson
    FC Orenburg angriper i St. Petersburg. Jordhy Thompson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    Målsjanse til FC Orenburg! Dmitry Vorobyev treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Orenburg.
    52'
    Viacheslav Karavaev
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Viacheslav Karavaev avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FC Orenburg.
    53'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Brian Mansilla (FC Orenburg) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Brian Mansilla er på beina igjen og fortsetter kampen.
    54'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    55'
    Leo Goglichidze
    Leo Goglichidze (FC Orenburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    FK Zenit St Petersburg angriper, men Vladislav Bezborodov blåser for offside.
    56'
    60'
    Hjørnespark til FC Orenburg
    62'
    62'
    Inn: Iaroslav Mikhailov
    Ut: Ivan Basic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Orenburg. Inn kommer Iaroslav Mikhailov, mens Ivan Basic tar plass på benken.
    63'
    Sjanse til FC Orenburg! Dmitry Vorobyev er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    Maksim Sidorov
    Dommeren gir Maksim Sidorov (FC Orenburg) et gult kort.
    66'
    66'
    Gabriel Florentin (FC Orenburg) slår en corner fra venstre side på Gazprom Arena.
    67'
    67'
    68'
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Claudinho
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens andre bytte i St. Petersburg, når han tar ut Claudinho og setter inn Gustavo Mantuan.
    69'
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Mateo Cassierra
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ivan Sergeev erstatter Mateo Cassierra.
    69'
    Inn: Jimmy Marin
    Ut: Brian Mansilla
    Brian Mansilla (FC Orenburg) erstattes av Jimmy Marin.
    70'
    Frispark i en god posisjon for FK Zenit St Petersburg!
    70'
    Danila Prokhin
    Dommer Vladislav Bezborodov viser Danila Prokhin (FC Orenburg) det gule kortet.
    70'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Gustavo Mantuan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Vladislav Bezborodov tildeler FC Orenburg en corner. Gabriel Florentin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Zenit St Petersburg
    78'
    Ingen straffe til FK Zenit St Petersburg
    81'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Nino
    Nino (FK Zenit St Petersburg) pådrar seg et gult kort.
    82'
    I St. Petersburg slår Gabriel Florentin en corner fra høyre.
    82'
    Inn: Stepan Oganesyan
    Ut: Dmitry Vorobyev
    FC Orenburg bytter ut Dmitry Vorobyev med Stepan Oganesyan.
    83'
    87'
    Inn: Rodrigao Prado
    Ut: Viacheslav Karavaev
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Rodrigao Prado kommer inn for Viacheslav Karavaev på Gazprom Arena.
    90'
    90'+1
    90'+3
    Inn: Dmitri Vasiljev
    Ut: Wendel
    Wendel (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Dmitri Vasiljev.
    90'+3
    Gustavo Mantuan
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    90'+5
    Frispark FC Orenburg.
    90'+6
    Stepan Oganesyan
    Sjanse i St. Petersburg! Stepan Oganesyan (FC Orenburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.