Frispark for FC Fakel Voronezh på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    7'
    Aleksandr Yerokhin
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Aleksandr Yerokhin avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Roman Akbashev
    Sjanse i St. Petersburg! Roman Akbashev (FC Fakel Voronezh) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    14'
    Gustavo Mantuan
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    16'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FC Fakel Voronezh.
    20'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FC Fakel Voronezh på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til FC Fakel Voronezh på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    26'
    Igor Kalinin
    FC Fakel Voronezh angriper på Gazprom Arena, men Igor Kalinin header utenfor.
    27'
    28'
    Daniil Krugovoy
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    FK Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Aleksandr Yerokhin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    FC Fakel Voronezh, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Offside! Aleksandr Yerokhin (FK Zenit St Petersburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    33'
    Frisparket tildelt FK Zenit St Petersburg er farlig nær FC Fakel Voronezhs målområde.
    36'
    Ilnur Alshin (FC Fakel Voronezh) slår en corner fra venstre side på Gazprom Arena.
    38'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    38'
    Aleksandr Yerokhin (FK Zenit St Petersburg) header utenfor.
    39'
    42'
    44'
    Skudd utenfor mål, FC Fakel Voronezh
    46'
    50'
    Artyom Chistyakov tildeler FC Fakel Voronezh en corner. Ilnur Alshin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Fakel Voronezh.
    54'
    Gult kort til FC Fakel Voronezh
    Dommer Artyom Chistyakov viser Igor Kalinin (FC Fakel Voronezh) det gule kortet.
    54'
    Wilmar Barrios
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Wilmar Barrios avslutter utenfor.
    55'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Andrey Mostovoy
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens første bytte i St. Petersburg, når han tar ut Andrey Mostovoy og setter inn Aleksey Sutormin.
    57'
    Inn: Arsen Adamov
    Ut: Viacheslav Karavaev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Viacheslav Karavaev med Arsen Adamov. Dette er det andre byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    57'
    57'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    58'
    Spillerbytte - FC Fakel Voronezh
    Inn: Georgi Gongadze
    Ut: Khyzyr Appaev
    Vadim Evseev (FC Fakel Voronezh) gjør sitt første bytte for dagen. Georgi Gongadze erstatter Khyzyr Appaev.
    60'
    Inn: Vasili Cherov
    Ut: Mohamed Amin Brahimi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Fakel Voronezh. Inn kommer Vasili Cherov, mens Mohamed Amin Brahimi tar plass på benken.
    61'
    FC Fakel Voronezh tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    65'
    65'
    67'
    69'
    69'
    Spillet på Gazprom Arena er stoppet midlertidig fordi Irakliy Kvekveskiri ligger nede.
    70'
    Irakliy Kvekveskiri er tilbake i kampen igjen.
    72'
    73'
    Inn: Reda Rabei
    Ut: Roman Akbashev
    Bytte for FC Fakel Voronezh. Reda Rabei kommer inn for Roman Akbashev på Gazprom Arena.
    74'
    Inn: Andrey Mendel
    Ut: Irakliy Kvekveskiri
    Vadim Evseev (FC Fakel Voronezh) tar ut Irakliy Kvekveskiri som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Andrey Mendel.
    75'
    Reda Rabei
    Reda Rabei (FC Fakel Voronezh) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    75'
    76'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    81'
    81'
    81'
    Ivan Sergeev
    Ivan Sergeev (FK Zenit St Petersburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Aleksey Baranovskiy
    Ut: Ivan Sergeev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Ivan Sergeev med Aleksey Baranovskiy. Dette er det tredje byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    82'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 FC Fakel Voronezh
    Mål: Aleksandr Yerokhin
    Målgivende: Gustavo Mantuan
    Aleksandr Yerokhin dundrer ballen i mål og FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 1-0 på Gazprom Arena. Det er en fin assist fra Gustavo Mantuan.
    82'
    Inn: Maksim Maksimov
    Ut: Vyacheslav Yakimov
    FC Fakel Voronezh gjør sitt femte bytte. Vyacheslav Yakimov erstattes av Maksim Maksimov.
    84'
    85'
    86'
    87'
    FK Zenit St Petersburg angriper, men Artyom Chistyakov blåser for offside.
    88'
    90'
    Inn: Vladislav Vladimirovich Saus
    Ut: Gustavo Mantuan
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Vladislav Vladimirovich Saus.
    90'+1
    Aleksey Sutormin (FK Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gazprom Arena.
    90'+2
    Reda Rabei (FC Fakel Voronezh) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.