Sebastian Driussi (Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Saint Petersburg Stadion, men avslutningen går utenfor.
    Frispark for Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    12'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Felix Brych signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    17'
    Daler Kuzyaev
    Daler Kuzyaev (Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Saint Petersburg Stadion, men klarer ikke å score.
    20'
    Frispark til Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    22'
    23'
    23'
    Younousse Sankhare
    Sjanse! FC Girondins Bordeaux avanserer forover, men Younousse Sankhare avslutter utenfor.
    25'
    Mål for Bordeaux!
    FK Zenit St Petersburg 0 - 1 Bordeaux
    Mål: Jimmy Briand
    Målgivende: Yann Karamoh
    Mål! FC Girondins Bordeaux tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Jimmy Briand. Yann Karamoh sto for den målgivende pasningen.
    26'
    28'
    Samuel Kalu
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    I St. Petersburg slår Leandro Paredes en corner fra høyre.
    33'
    Emanuel Mammana
    Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Emanuel Mammana fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    34'
    Kan FC Girondins Bordeaux utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Leandro Paredes
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) pådrar seg et gult kort.
    38'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 1 Bordeaux
    Mål: Artem Dzyuba
    Målgivende: Elmir Nabiullin
    Artem Dzyuba (Zenit St Petersburg) header ballen i mål og utligner til 1-1. Elmir Nabiullin var nest sist på ballen.
    40'
    Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Maxime Poundje (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra venstre side på Saint Petersburg Stadion.
    45'
    45'+4
    Målsjanse på Saint Petersburg Stadion! Yann Karamoh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Samuel Kalu
    FC Girondins Bordeaux angriper. Samuel Kalu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Yann Karamoh (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra høyre på Saint Petersburg Stadion.
    49'
    Zenit St Petersburg har fått straffespark i St. Petersburg!
    52'
    Felix Brych tildeler Zenit St Petersburg et straffespark på Saint Petersburg Stadion. Artem Dzyuba går fram ...og bommer!
    54'
    Artem Dzyuba
    Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Artem Dzyuba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    En av Zenit St Petersburgs spillere går i offside.
    54'
    Felix Brych signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    56'
    Felix Brych tildeler Zenit St Petersburg en corner. Leandro Paredes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    I St. Petersburg slår Leandro Paredes en corner fra venstre.
    62'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Zaydou Youssouf
    Ut: Yann Karamoh
    Bytte for FC Girondins Bordeaux. Zaydou Youssouf kommer inn for Yann Karamoh på Saint Petersburg Stadion.
    67'
    Samuel Kalu
    Sjanse til FC Girondins Bordeaux! Samuel Kalu er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Felix Brych signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    68'
    71'
    72'
    73'
    FC Girondins Bordeaux angriper i St. Petersburg, men blir avblåst for offside.
    73'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Oleg Shatov
    Ut: Robert Mak
    Zenit St Petersburg gjør sitt første bytte. Robert Mak erstattes av Oleg Shatov.
    76'
    Zaydou Youssouf (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra høyre på Saint Petersburg Stadion.
    77'
    Felix Brych tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Samuel Kalu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Aurelien Tchouameni
    FC Girondins Bordeaux angriper, men avslutningen til Aurelien Tchouameni går utenfor.
    78'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til Zenit St Petersburg.
    78'
    Aleksandr Yerokhin
    Dommeren gir Aleksandr Yerokhin (Zenit St Petersburg) et gult kort.
    78'
    Inn: Nicolas De Preville
    Ut: Jimmy Briand
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Jimmy Briand med Nicolas de Preville. Dette er det andre byttet som Eric Bedouet gjør i dagens kamp.
    79'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Saint Petersburg Stadion.
    81'
    Luis Neto
    I St. Petersburg header Luis Neto (Zenit St Petersburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    81'
    82'
    Luis Neto
    Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Luis Neto avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    84'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 1 Bordeaux
    Mål: Daler Kuzyaev
    Målgivende: Artem Dzyuba
    Zenit St Petersburg leder 2-1 etter en scoring av Daler Kuzyaev. Det er en fin assist fra Artem Dzyuba.
    85'
    Inn: Anton Zabolotnyi
    Ut: Artem Dzyuba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zenit St Petersburg. Inn kommer Anton Zabolotnyi, mens Artem Dzyuba tar plass på benken.
    86'
    Zenit St Petersburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Girondins Bordeaux.
    87'
    Luis Neto
    Dommer Felix Brych viser Luis Neto (Zenit St Petersburg) det gule kortet.
    87'
    Zaydou Youssouf
    Zaydou Youssouf (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Saint Petersburg Stadion, men klarer ikke å score.
    88'
    Inn: Magomed Ozdoev
    Ut: Sebastian Driussi
    Zenit St Petersburg bytter ut Sebastian Driussi med Magomed Ozdoev.
    88'
    89'
    Branislav Ivanovic
    Branislav Ivanovic (Zenit St Petersburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Saint Petersburg Stadion.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Gult kort til Bordeaux
    Otavio
    Otavio (FC Girondins Bordeaux) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.