Pavel Kukuyan tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Ilya Ishkov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Kiki
    Sjanse i Ekaterinburg! Kiki (FK Ural Yekaterinburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    PFK Krylia Sovetov Samara, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for PFK Krylia Sovetov Samara på egen banehalvdel.
    5'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til PFK Krylia Sovetov Samara på egen banehalvdel.
    7'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men Alexey Ionov går rett i offsidefella.
    11'
    Offside! Amar Rahmanovic (PFK Krylia Sovetov Samara) er alene igjennom, men dommer Pavel Kukuyan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    14'
    Dommer Pavel Kukuyan ser at linjemannen løfter flagget, og FK Ural Yekaterinburgs Alexey Ionov blåses av for offside.
    15'
    Mål for PFK Krylia Sovetov Samara!
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 1 PFK Krylia Sovetov Samara
    Mål: Amar Rahmanovic
    Mål! PFK Krylia Sovetov Samara tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Amar Rahmanovic på Central Stadium.
    16'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Silvije Begic
    Dommer Pavel Kukuyan gir Silvije Begic (FK Ural Yekaterinburg) et gult kort.
    17'
    Nikita Saltykov
    Målsjanse på Central Stadium! Nikita Saltykov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Franco Orozco
    PFK Krylia Sovetov Samara angriper i Ekaterinburg. Franco Orozco avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    17'
    Gult kort til PFK Krylia Sovetov Samara
    Franco Orozco (PFK Krylia Sovetov Samara) får et gult kort av dommer Pavel Kukuyan.
    18'
    Frispark til PFK Krylia Sovetov Samara på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    18'
    Frispark PFK Krylia Sovetov Samara.
    21'
    Skudd på mål, FK Ural Yekaterinburg
    23'
    23'
    Spillet på Central Stadium er stoppet midlertidig fordi Aleksey Kashtanov ligger nede.
    23'
    PFK Krylia Sovetov Samara tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Aleksey Kashtanov er tilbake i kampen igjen.
    24'
    25'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til PFK Krylia Sovetov Samara.
    26'
    28'
    32'
    I Ekaterinburg slår Ilya Ishkov en corner fra høyre.
    34'
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men Pavel Kukuyan blåser for offside på Central Stadium.
    34'
    Ilya Ishkov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    37'
    38'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til PFK Krylia Sovetov Samara.
    38'
    Straffe til FK Ural Yekaterinburg
    39'
    FK Ural Yekaterinburg scorer på straffe!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 1 PFK Krylia Sovetov Samara
    Mål: Aleksey Kashtanov
    Aleksey Kashtanov setter ballen i mål fra straffemerket på Central Stadium. Dermed står det 1-1 i Ekaterinburg.
    41'
    42'
    44'
    Italo Fernando Assis Goncalves
    Dommeren gir Italo Fernando Assis Goncalves (FK Ural Yekaterinburg) et gult kort.
    44'
    Ilya Ishkov
    Ilya Ishkov (FK Ural Yekaterinburg) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    45'+3
    Ilya Ishkov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    45'+3
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Igor Dmitriev
    Ut: Kiki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Igor Dmitriev, mens Kiki tar plass på benken.
    46'
    46'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    49'
    51'
    52'
    Amar Rahmanovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Maksim Vityugov
    Maksim Vityugov (PFK Krylia Sovetov Samara) mottar sitt første gule kort for dagen på Central Stadium.
    54'
    Amar Rahmanovic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Central Stadium.
    54'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg like utenfor PFK Krylia Sovetov Samara-området.
    55'
    Ilya Ishkov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    56'
    Ilya Ishkov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    57'
    FK Ural Yekaterinburg avanserer forover på Central Stadium og Silvije Begic kommer til avslutning. Headingen blir klarert av PFK Krylia Sovetov Samara.
    57'
    57'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Ilya Ishkov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Andre gule kort til FK Ural Yekaterinburg
    Italo Fernando Assis Goncalves (FK Ural Yekaterinburg) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    60'
    60'
    Fernando Costanza
    Sjanse! PFK Krylia Sovetov Samara avanserer forover, men Fernando Costanza avslutter utenfor.
    64'
    Inn: Danijel Miskic
    Ut: Ibrahima Cisse
    Viktor Goncharenko gjør dagens andre bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Ibrahima Cisse og setter inn Danijel Miskic.
    65'
    Spillerbytte - PFK Krylia Sovetov Samara
    Inn: Vladimir Khubulov
    Ut: Franco Orozco
    PFK Krylia Sovetov Samara gjør sitt første bytte. Franco Orozco erstattes av Vladimir Khubulov.
    65'
    I Ekaterinburg slår Fernando Costanza en corner fra høyre.
    67'
    Pavel Kukuyan tildeler PFK Krylia Sovetov Samara en corner. Iurii Gorshkov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Roman Evgeniev
    Roman Evgeniev (PFK Krylia Sovetov Samara) header mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    Aleksey Kashtanov (FK Ural Yekaterinburg) vinkes av for offside i Ekaterinburg.
    69'
    I Ekaterinburg slår Iurii Gorshkov en corner fra venstre.
    70'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    71'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til PFK Krylia Sovetov Samara
    76'
    Ilya Pomazun
    Ilya Pomazun (FK Ural Yekaterinburg) mottar et gult kort på Central Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    78'
    Dommeren dømmer straffe til PFK Krylia Sovetov Samara
    78'
    Straffe til PFK Krylia Sovetov Samara
    78'
    PFK Krylia Sovetov Samara scorer på straffe!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 2 PFK Krylia Sovetov Samara
    PFK Krylia Sovetov Samara går opp i en 1-2 ledelse etter at Amar Rahmanovic setter straffesparket sikkert i mål på Central Stadium.
    79'
    81'
    Inn: Rai Vloet
    Ut: Timur Ayupov
    Viktor Goncharenko (FK Ural Yekaterinburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rai Vloet erstatter Timur Ayupov.
    81'
    81'
    Inn: Artem Mamin
    Ut: Aleksey Kashtanov
    Bytte for FK Ural Yekaterinburg. Artem Mamin kommer inn for Aleksey Kashtanov på Central Stadium.
    81'
    Frisparket tildelt FK Ural Yekaterinburg er farlig nær PFK Krylia Sovetov Samaras målområde.
    82'
    Iurii Gorshkov
    Dommer Pavel Kukuyan viser Iurii Gorshkov (PFK Krylia Sovetov Samara) det gule kortet.
    82'
    Mingiyan Beveev
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Ekaterinburg. Mingiyan Beveev fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    84'
    86'
    86'
    Alexey Ionov
    Alexey Ionov (FK Ural Yekaterinburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Inn: Vladimir Sychevoy
    Ut: Amar Rahmanovic
    PFK Krylia Sovetov Samara bytter ut Amar Rahmanovic med Vladimir Sychevoy. Dette er det andre byttet som Igor Osinjkin gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Kirill Pechenin
    Ut: Iurii Gorshkov
    PFK Krylia Sovetov Samara bytter ut Iurii Gorshkov med Kirill Pechenin.
    87'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Inn: Eric Bicfalvi
    Ut: Alexey Ionov
    Alexey Ionov (FK Ural Yekaterinburg) erstattes av Eric Bicfalvi.
    89'
    Offside! Vladimir Sychevoy (PFK Krylia Sovetov Samara) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+2
    Inn: Artem Sokolov
    Ut: Nikita Saltykov
    Nikita Saltykov (PFK Krylia Sovetov Samara) erstattes av Artem Sokolov.
    90'+2
    Inn: Georgi Zotov
    Ut: Roman Ezhov
    PFK Krylia Sovetov Samara gjør sitt femte bytte. Roman Ezhov erstattes av Georgi Zotov.
    90'+2
    Artem Sokolov
    Målsjanse! Artem Sokolov (PFK Krylia Sovetov Samara) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    90'+4
    Ilya Ishkov
    Målsjanse til FK Ural Yekaterinburg! Ilya Ishkov treffer mål, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    Ilya Ishkov
    Ilya Ishkov (FK Ural Yekaterinburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+6
    Fernando Costanza (PFK Krylia Sovetov Samara) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.