FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    I Ekaterinburg slår Artur en corner fra høyre.
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Mateo Cassierra
    Mateo Cassierra (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Central Stadium, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    17'
    Artur (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    19'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Alexey Ionov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Offside! Guilherme Schettine (FK Ural Yekaterinburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    28'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Dommer Pavel Kukuyan venter med å sette i gang spillet fordi Claudinho ligger nede.
    34'
    Claudinho er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    Artur (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    38'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Douglas Santos
    Målgivende: Artur
    FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Douglas Santos. Artur sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Artur
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Artur fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    42'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Danijel Miskic
    Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) pådrar seg et gult kort.
    42'
    44'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Eric Bicfalvi
    Ut: Guilherme Schettine
    Viktor Goncharenko (FK Ural Yekaterinburg) gjør sitt første bytte for dagen. Eric Bicfalvi erstatter Guilherme Schettine.
    46'
    Alexey Ionov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    47'
    Spillet på Central Stadium er stoppet midlertidig fordi Mateo Cassierra ligger nede.
    47'
    Alexey Ionov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    49'
    49'
    Egor Filipenko
    Egor Filipenko (FK Ural Yekaterinburg) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Mateo Cassierra som kommer tilbake på banen i Ekaterinburg.
    49'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Artur sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Andrey Mostovoy
    Målgivende: Wendel
    I Ekaterinburg øker FK Zenit St Petersburg ledelsen til 0-2 takket være et mål av Andrey Mostovoy. Wendel var nest sist på ballen.
    57'
    Inn: Fanil Sungatulin
    Ut: Ibrahima Cisse
    FK Ural Yekaterinburg bytter ut Ibrahima Cisse med Fanil Sungatulin. Dette er det andre byttet som Viktor Goncharenko gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Ilya Ishkov
    Ut: Danijel Miskic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Ilya Ishkov, mens Danijel Miskic tar plass på benken.
    63'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    64'
    Alexey Ionov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    66'
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Andrey Mostovoy
    Mål! FK Zenit St Petersburg øker ledelsen til 0-3 etter en velplassert heading fra Mateo Cassierra. Flott spill fra Andrey Mostovoy før målet.
    67'
    Målet til FK Zenit St Petersburg sjekkes av VAR
    68'
    Målet til FK Zenit St Petersburg blir stående
    68'
    Inn: Timur Ayupov
    Ut: Alexey Ionov
    FK Ural Yekaterinburg gjør sitt fjerde bytte. Alexey Ionov erstattes av Timur Ayupov.
    70'
    71'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Mateo Cassierra
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Ivan Sergeev kommer inn for Mateo Cassierra på Central Stadium.
    73'
    Inn: Pedro Henrique
    Ut: Artur
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens andre bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Artur og setter inn Pedro Henrique.
    74'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    75'
    78'
    I Ekaterinburg slår Ilya Ishkov en corner fra venstre.
    80'
    Eric Bicfalvi
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 4 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Ivan Sergeev
    Målgivende: Claudinho
    Mål! Ivan Sergeev øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 0-4 på Central Stadium. Det er en fin assist fra Claudinho.
    81'
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Andrey Mostovoy
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens tredje bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Andrey Mostovoy og setter inn Gustavo Mantuan.
    83'
    Inn: Nuraly Alip
    Ut: Mario Fernandes
    Mario Fernandes (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Nuraly Alip.
    83'
    Silvije Begic
    Silvije Begic (FK Ural Yekaterinburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Igor Dmitriev
    Ut: Italo Fernando Assis Goncalves
    Viktor Goncharenko (FK Ural Yekaterinburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Igor Dmitriev erstatter Italo Fernando Assis Goncalves.
    86'
    Inn: Wilson Isidor
    Ut: Wendel
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Wendel med Wilson Isidor. Dette er det femte byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    86'
    Ilya Ishkov
    Sjanse til FK Ural Yekaterinburg! Ilya Ishkov er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Frispark i en god posisjon for FK Ural Yekaterinburg!
    89'
    Sjanse! FK Ural Yekaterinburg avanserer forover, men Eric Bicfalvi avslutter utenfor.
    90'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 4 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Eric Bicfalvi
    Målgivende: Igor Dmitriev
    Eric Bicfalvi scorer og reduserer til 1-4 på Central Stadium. Igor Dmitriev sto for den målgivende pasningen.