Dagens dommer, Lyubimov Artem Mikhailovich, blåser i gang kampen.
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Offside! Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    5'
    Andrey Egorychev
    Sjanse i Ekaterinburg! Andrey Egorychev (FK Ural Yekaterinburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Ramazan Gadzimuradov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    8'
    FK Ural Yekaterinburgs Ramazan Gadzimuradov blåses av for offside på Central Stadium.
    8'
    Dmitry Vorobyev (FK Sochi) vinkes av for offside i Ekaterinburg.
    10'
    I Ekaterinburg slår Ramazan Gadzimuradov en corner fra høyre.
    11'
    FK Ural Yekaterinburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Sochi.
    13'
    Nikita Burmistrov
    FK Sochi angriper i Ekaterinburg. Nikita Burmistrov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Christian Noboa (FK Sochi) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    14'
    Mateo Barac
    FK Sochi avanserer forover i Ekaterinburg. Mateo Barac avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    16'
    Lyubimov Artem Mikhailovich tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Ramazan Gadzimuradov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Ramazan Gadzimuradov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    18'
    Spillet på Central Stadium er stoppet midlertidig fordi Sergey Terekhov ligger nede.
    20'
    Sergey Terekhov er på beina igjen og fortsetter kampen på Central Stadium.
    22'
    Lyubimov Artem Mikhailovich signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    25'
    Lyubimov Artem Mikhailovich signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    27'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Eric Bicfalvi
    Eric Bicfalvi får gult kort av dommer Lyubimov Artem Mikhailovich, og må dermed stå over en kamp for FK Ural Yekaterinburg.
    27'
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ekaterinburg fordi Mateo Barac får behandling for en skade på banen.
    28'
    Dmitry Vorobyev
    FK Sochi angriper i Ekaterinburg. Dmitry Vorobyev fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    FK Sochi slipper å klare seg uten Mateo Barac som kommer tilbake på banen i Ekaterinburg.
    29'
    29'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Ramazan Gadzimuradov
    Sjanse til FK Ural Yekaterinburg! Ramazan Gadzimuradov er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    32'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til FK Sochi.
    33'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 0 FK Sochi
    Mål: Rafal Augustyniak
    Målgivende: Eric Bicfalvi
    I Ekaterinburg tar FK Ural Yekaterinburg ledelsen 1-0 etter et mål av Rafal Augustyniak. Eric Bicfalvi sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Mateo Cassierra
    Mateo Cassierra (FK Sochi) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    FK Sochi angriper. Mateo Cassierra får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    38'
    Målsjanse til FK Ural Yekaterinburg! Ramazan Gadzimuradov treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Ramazan Gadzimuradov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    40'
    Luka Gagnidze
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men avslutningen til Luka Gagnidze går utenfor.
    40'
    41'
    42'
    Ramazan Gadzimuradov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    43'
    Gult kort til FK Sochi
    Sergey Terekhov
    Sergey Terekhov må stå over en kamp for FK Sochi etter å ha fått gult kort av dommer Lyubimov Artem Mikhailovich.
    43'
    Ramazan Gadzimuradov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Central Stadium.
    43'
    Dommer Lyubimov Artem Mikhailovich ser at linjemannen løfter flagget, og FK Ural Yekaterinburgs Eric Bicfalvi blåses av for offside.
    44'
    I Ekaterinburg slår Ramazan Gadzimuradov en corner fra venstre.
    45'+1
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Joaozinho
    Ut: Dmitry Vorobyev
    FK Sochi gjør sitt første bytte. Dmitry Vorobyev erstattes av Joaozinho.
    46'
    46'
    47'
    Dommer Lyubimov Artem Mikhailovich viser Mateo Cassierra (FK Sochi) det gule kortet.
    47'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    49'
    53'
    Joaozinho
    Joaozinho (FK Sochi) kommer til en målsjanse på Central Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    54'
    I Ekaterinburg slår Nikita Burmistrov en corner fra høyre.
    55'
    Joaozinho (FK Sochi) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    57'
    Danila Prokhin
    FK Sochi fosser forover og Danila Prokhin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    Lyubimov Artem Mikhailovich tildeler FK Sochi en corner. Christian Noboa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    58'
    58'
    Leo Goglichidze
    Leo Goglichidze (FK Ural Yekaterinburg) kommer til en målsjanse på Central Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    61'
    Lyubimov Artem Mikhailovich signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg like utenfor FK Sochi-området.
    62'
    Mateo Barac
    Mateo Barac (FK Sochi) mottar sitt første gule kort for dagen på Central Stadium.
    62'
    64'
    67'
    Rafal Augustyniak
    Sjanse! FK Ural Yekaterinburg avanserer forover, men Rafal Augustyniak avslutter utenfor.
    68'
    Inn: Victorien Angban
    Ut: Nikita Burmistrov
    FK Sochi bytter ut Nikita Burmistrov med Victorien Angban. Dette er det andre byttet som Vladimir Fedotov gjør i dagens kamp.
    68'
    Mål for FK Sochi!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 1 FK Sochi
    Mål: Christian Noboa
    Målgivende: Joaozinho
    Christian Noboa scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Joaozinho.
    68'
    72'
    72'
    74'
    Andre gule kort til FK Sochi
    Mateo Barac
    Mateo Barac (FK Sochi) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Central Stadium.
    74'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Yuriy Zheleznov
    Ut: Ramazan Gadzimuradov
    Igor Shalimov (FK Ural Yekaterinburg) gjør sitt første bytte for dagen. Yuriy Zheleznov erstatter Ramazan Gadzimuradov.
    75'
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) kommer seg fri på Central Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Leo Goglichidze (FK Ural Yekaterinburg) kommer seg fri på Central Stadium, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Frispark til FK Sochi på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    78'
    Rafal Augustyniak (FK Ural Yekaterinburg) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    Målsjanse til FK Ural Yekaterinburg! Eric Bicfalvi treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    85'
    Inn: Emanuel Mammana
    Ut: Sergey Terekhov
    Vladimir Fedotov gjør dagens tredje bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Sergey Terekhov og setter inn Emanuel Mammana.
    86'
    Lyubimov Artem Mikhailovich signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    90'
    Inn: Marko Dugandzic
    Ut: Mateo Cassierra
    Mateo Cassierra (FK Sochi) erstattes av Marko Dugandzic.
    90'+3
    90'+3
    Lyubimov Artem Mikhailovich tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Yuriy Zheleznov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.