Fotball

Ural - Rubin Kazan

Fløyta har gått for å starte kampen.
    Khvicha Kvaratskhelia
    Målsjanse på Central Stadium! Khvicha Kvaratskhelia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Frispark for FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    5'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    6'
    Djordje Despotovic
    Djordje Despotovic (FK Rubin Kazan) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    7'
    En av FK Ural Yekaterinburgs spillere blir avblåst for offside på Central Stadium.
    8'
    FK Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    11'
    11'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    12'
    14'
    I Ekaterinburg slår Igor Kalinin en corner fra venstre.
    17'
    Ramazan Gadzimuradov
    Ramazan Gadzimuradov (FK Ural Yekaterinburg) kommer seg fri på Central Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Georgi Zotov
    Georgi Zotov (FK Rubin Kazan) pådrar seg et gult kort.
    21'
    Spillet på Central Stadium er stoppet midlertidig fordi Khvicha Kvaratskhelia ligger nede.
    21'
    22'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan.
    23'
    FK Rubin Kazan slipper å klare seg uten Khvicha Kvaratskhelia som kommer tilbake på banen i Ekaterinburg.
    23'
    Kan FK Rubin Kazan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Carl Starfelt
    Carl Starfelt (FK Rubin Kazan) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    24'
    24'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Andrey Egorychev
    Andrey Egorychev (FK Ural Yekaterinburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Central Stadium.
    25'
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    25'
    25'
    Denis Makarov (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    27'
    Khvicha Kvaratskhelia (FK Rubin Kazan) kommer til en målsjanse på Central Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    Frispark til FK Rubin Kazan på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Khvicha Kvaratskhelia (FK Rubin Kazan) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Soltmurad Bakaev
    Ut: Khvicha Kvaratskhelia
    Leonid Slutskiy (FK Rubin Kazan) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Soltmurad Bakaev erstatter Khvicha Kvaratskhelia som sannsynligvis er skadet.
    32'
    Denis Makarov
    Denis Makarov (FK Rubin Kazan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg like utenfor FK Rubin Kazan-området.
    43'
    FK Rubin Kazan må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Ural Yekaterinburg.
    44'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 1 FK Rubin Kazan
    Mål: Darko Jevtic
    Målgivende: Soltmurad Bakaev
    Mål! FK Rubin Kazan tar ledelsen 0-1 ved Darko Jevtic. Soltmurad Bakaev sto for den målgivende pasningen.
    45'
    46'
    47'
    49'
    49'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    51'
    53'
    Ramazan Gadzimuradov (FK Ural Yekaterinburg) får et gult kort av dommer Artem Lyubimov.
    53'
    Det blir farlig! Frispark for FK Rubin Kazan er nær straffområde.
    54'
    Soltmurad Bakaev
    Soltmurad Bakaev (FK Rubin Kazan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    58'
    60'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Andrey Panyukov
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    Yuriy Matveev (FK Ural Yekaterinburg) gjør sitt første bytte for dagen. Andrey Panyukov erstatter Ylldren Ibrahimaj.
    62'
    62'
    63'
    Inn: Hwang In-beom
    Ut: Soltmurad Bakaev
    FK Rubin Kazan gjør sitt andre bytte. Soltmurad Bakaev erstattes av Hwang In-beom.
    64'
    Oliver Abildgaard
    Dommer Artem Lyubimov gir Oliver Abildgaard (FK Rubin Kazan) et gult kort.
    64'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    64'
    65'
    Ilya Samoshnikov
    Dommer Artem Lyubimov viser Ilya Samoshnikov (FK Rubin Kazan) det gule kortet.
    68'
    68'
    Igor Kalinin (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    69'
    Danijel Miskic
    Målsjanse til FK Ural Yekaterinburg! Danijel Miskic treffer mål, men keeper redder.
    70'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Målsjanse! Ilya Samoshnikov (FK Rubin Kazan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    FK Ural Yekaterinburgs Andrey Panyukov blåses av for offside på Central Stadium.
    72'
    Artem Lyubimov tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Igor Kalinin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    76'
    I Ekaterinburg slår Igor Kalinin en corner fra høyre.
    77'
    78'
    Vladimir Rykov
    FK Ural Yekaterinburg angriper på Central Stadium. Vladimir Rykov header utenfor.
    78'
    Inn: Denys Kulakov
    Ut: Arsen Adamov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Denys Kulakov, mens Arsen Adamov tar plass på benken.
    81'
    Straffe til FK Ural Yekaterinburg!
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Ural Yekaterinburg
    82'
    Dommeren dømmer straffe til FK Ural Yekaterinburg
    82'
    Andre gule kort til FK Rubin Kazan
    Utvisning! Denis Makarov (FK Rubin Kazan) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    83'
    Artem Lyubimov tildeler FK Ural Yekaterinburg et straffespark på Central Stadium. Andrey Panyukov går fram ...og bommer!
    83'
    84'
    Aleksey Evseev
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men avslutningen til Aleksey Evseev går utenfor.
    86'
    Inn: Aleksandr Zuev
    Ut: Oleg Shatov
    FK Rubin Kazan bytter ut Oleg Shatov med Aleksandr Zuev.
    86'
    Inn: Mikhail Kostyukov
    Ut: Darko Jevtic
    Darko Jevtic (FK Rubin Kazan) erstattes av Mikhail Kostyukov.
    87'
    Inn: Artem Maksimenko
    Ut: Andrey Egorychev
    FK Ural Yekaterinburg bytter ut Andrey Egorychev med Artem Maksimenko. Dette er det tredje byttet som Yuriy Matveev gjør i dagens kamp.
    87'
    Sjanse! FK Ural Yekaterinburg avanserer forover, men Danijel Miskic avslutter utenfor.