FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Aleksandr Chernikov
    Aleksandr Chernikov må stå over en kamp for FK Krasnodar etter å ha fått gult kort av dommer Sergei Ivanov.
    2'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    3'
    Ibrahima Cisse ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    4'
    FK Ural Yekaterinburg slipper å klare seg uten Ibrahima Cisse som kommer tilbake på banen igjen.
    5'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Krasnodar.
    5'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Fanil Sungatulin
    Ut: Ibrahima Cisse
    Fanil Sungatulin (FK Ural Yekaterinburg) erstatter Ibrahima Cisse som ser ut til å måtte forlate Central Stadium med en skade.
    11'
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    15'
    Guilherme Schettine
    Guilherme Schettine (FK Ural Jekaterinburg) kommer till avslut men nickar utanför.
    15'
    Frispark for FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Jhon Cordoba
    Målgivende: Olakunle Olusegun
    FK Krasnodar tar ledelsen 0-1 i Ekaterinburg etter en heading av Jhon Cordoba! Det er en fin assist fra Olakunle Olusegun.
    21'
    Andrey Egorychev
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Ekaterinburg. Andrey Egorychev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til FK Krasnodar.
    29'
    I Ekaterinburg slår Timur Ayupov en corner fra høyre.
    30'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Vladis Emmerson Illoy Ayyet
    Målgivende: Timur Ayupov
    Mål! FK Ural Yekaterinburg utligner til 1-1 etter en heading av Vladis Emmerson Illoy Ayyet i Ekaterinburg. Timur Ayupov sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Joao Pedro Fortes Bachiessa (FK Krasnodar) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    32'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    34'
    Vladislav Malkevich
    Sjanse! FK Ural Yekaterinburg avanserer forover, men Vladislav Malkevich avslutter utenfor.
    36'
    38'
    Frispark FK Krasnodar.
    39'
    Sergei Ivanov tildeler FK Krasnodar en corner. Eduard Spertsyan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Dommer Sergei Ivanov gir Guilherme Schettine (FK Ural Yekaterinburg) et gult kort.
    44'
    44'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    45'+1
    Matvey Safonov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vitor Tormena (FK Krasnodar) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+3
    Matvey Safonov er på beina igjen og fortsetter kampen på Central Stadium.
    45'+6
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ekaterinburg fordi Vitor Tormena får behandling for en skade på banen.
    45'+6
    Eduard Spertsyan
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) pådrar seg et gult kort.
    45'+7
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+8
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Georgi Harutyunyan
    Ut: Vitor Tormena
    Det virker som Vitor Tormena ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Georgi Harutyunyan.
    45'+8
    Timur Ayupov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    45'+9
    45'+9
    Inn: Stanislav Agkatsev
    Ut: Matvey Safonov
    Vladan Ivic gjør dagens andre bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Matvey Safonov og setter inn Stanislav Agkatsev.
    46'
    Joao Pedro Fortes Bachiessa
    Joao Pedro Fortes Bachiessa (FK Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Olakunle Olusegun vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    49'
    Olakunle Olusegun er på beina igjen og fortsetter kampen.
    49'
    FK Ural Yekaterinburg angriper. Guilherme Schettine får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    50'
    52'
    Timur Ayupov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    54'
    54'
    56'
    57'
    FK Ural Yekaterinburg 2 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Andrey Egorychev
    Andrey Egorychev dundrer ballen i mål og FK Ural Yekaterinburg tar ledelsen 2-1 på Central Stadium. Flott spill fra Timur Ayupov før målet.
    59'
    Frispark til FK Krasnodar på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    61'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    63'
    Olakunle Olusegun
    Dommer Sergei Ivanov viser Olakunle Olusegun (FK Krasnodar) det gule kortet.
    68'
    Inn: Aleksandr Koksharov
    Ut: Sergei Volkov
    FK Krasnodar bytter ut Sergei Volkov med Aleksandr Koksharov. Dette er det tredje byttet som Vladan Ivic gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Ilzat Akhmetov
    Ut: Nikita Krivtsov
    Bytte for FK Krasnodar. Ilzat Akhmetov kommer inn for Nikita Krivtsov på Central Stadium.
    69'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    75'
    75'
    Inn: Aleksey Kashtanov
    Ut: Eric Bicfalvi
    Viktor Goncharenko (FK Ural Yekaterinburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Aleksey Kashtanov erstatter Eric Bicfalvi.
    76'
    FK Ural Yekaterinburg fosser forover og Guilherme Schettine fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Aleksey Kashtanov
    Aleksey Kashtanov (FK Ural Yekaterinburg) kommer til en målsjanse på Central Stadium, men klarer ikke å score.
    79'
    80'
    81'
    Andrey Egorychev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Kady
    Ut: Olakunle Olusegun
    Vladan Ivic gjør dagens femte bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Olakunle Olusegun og setter inn Kady.
    82'
    Andrey Egorychev er tilbake i kampen igjen.
    82'
    Timur Ayupov
    Målsjanse til FK Ural Yekaterinburg! Timur Ayupov treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    FK Ural Yekaterinburg 3 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Aleksey Kashtanov
    Målgivende: Vladislav Malkevich
    Mål! Aleksey Kashtanov øker ledelsen til 3-1. Vladislav Malkevich sto for den målgivende pasningen.