2-5
    Frispark til FK Tambov på halvdelen til FK Lokomotiv Moscow.
    1'
    Fedor Smolov
    FK Lokomotiv Moscow angriper. Fedor Smolov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Yuri Bavin
    Yuri Bavin (FK Tambov) avanserer forover på Spartak Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    8'
    Daniil Kulikov (FK Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på Spartak Stadium.
    10'
    Maciej Rybus
    Maciej Rybus (FK Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på Spartak Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    15'
    Ikke rødt kort likevel
    16'
    Pavel Shadykhanov tildeler FK Tambov en corner. Vladislav Karapuzov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Frispark for FK Tambov på egen banehalvdel.
    16'
    I Tambov slår Daniil Kulikov en corner fra høyre.
    17'
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) løfter inn en corner fra høyre på Spartak Stadium.
    21'
    Catalin Carp
    FK Tambov angriper i Tambov. Catalin Carp fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark FK Tambov.
    23'
    Maciej Rybus (FK Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Tambov.
    26'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Stanislav Magkeev
    Stanislav Magkeev (FK Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på Spartak Stadium.
    26'
    Denis Kaykov
    Denis Kaykov (FK Tambov) prøver å heade ballen i mål på Spartak Stadium, men mislykkes.
    27'
    27'
    Fedor Smolov (FK Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på Spartak Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Frisparket tildelt FK Lokomotiv Moscow er farlig nær FK Tambovs målområde.
    29'
    I Tambov har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Hjørnespark til FK Tambov
    32'
    VAR sjekker om det er straffe
    32'
    Ingen straffe
    33'
    34'
    I Tambov har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Rifat Zhemaletdinov
    FK Lokomotiv Moscow avanserer forover i Tambov. Rifat Zhemaletdinov avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    FK Tambov 0 - 1 Lokomotiv Moscow
    Mål: Grzegorz Krychowiak
    Målgivende: Fedor Smolov
    Grzegorz Krychowiak dundrer ballen i mål og FK Lokomotiv Moscow tar ledelsen 0-1 på Spartak Stadium. Flott spill fra Fedor Smolov før målet.
    40'
    Målet sjekkes av VAR
    41'
    Målet blir annullert
    42'
    FK Lokomotiv Moscows Grzegorz Krychowiak blåses av for offside på Spartak Stadium.
    43'
    Catalin Carp (FK Tambov) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    44'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) slår en corner fra høyre side på Spartak Stadium.
    44'
    45'
    45'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Tambov på egen banehalvdel.
    45'+1
    Mål for FK Tambov!
    FK Tambov 1 - 1 Lokomotiv Moscow
    Mål: Azer Aliev
    Målgivende: Farkhod Vasiev
    Mål! Azer Aliev utligner til 1-1. Farkhod Vasiev sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Grzegorz Krychowiak
    Grzegorz Krychowiak (FK Lokomotiv Moscow) header ballen mot mål, men FK Tambov klarerer.
    45'+4
    45'+4
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Vitali Lisakovich
    Ut: Francois Kamano
    FK Lokomotiv Moscow bytter ut Francois Kamano med Vitali Lisakovich. Dette er det første byttet som Marko Nikolic gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Dmitri Barinov
    Ut: Stanislav Magkeev
    Marko Nikolic gjør dagens andre bytte i Tambov, når han tar ut Stanislav Magkeev og setter inn Dmitri Barinov.
    46'
    FK Tambov 1 - 2 Lokomotiv Moscow
    Mål: Fedor Smolov
    Målgivende: Daniil Kulikov
    FK Lokomotiv Moscow leder 1-2 etter en scoring av Fedor Smolov. Daniil Kulikov var nest sist på ballen.
    47'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) løfter inn en corner fra venstre på Spartak Stadium.
    48'
    Frispark FK Lokomotiv Moscow.
    49'
    Gult kort til FK Tambov
    Yuri Bavin
    Yuri Bavin (FK Tambov) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    49'
    Daniil Kulikov (FK Lokomotiv Moscow) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Spartak Stadium.
    50'
    Daniil Kulikov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    Sjanse til FK Lokomotiv Moscow! Grzegorz Krychowiak er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    54'
    FK Tambov fosser fremover, men Artem Arkhipov går rett i offsidefella.
    57'
    FK Tambov fosser forover og Catalin Carp fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    Pavel Shadykhanov tildeler FK Tambov en corner. Vladislav Karapuzov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    FK Tambov 1 - 3 Lokomotiv Moscow
    Målgivende: Rifat Zhemaletdinov
    Mål! Grzegorz Krychowiak øker ledelsen til 1-3. Det er en fin assist fra Rifat Zhemaletdinov.
    60'
    Inn: Maksim Mukhin
    Ut: Rifat Zhemaletdinov
    Bytte for FK Lokomotiv Moscow. Maksim Muhin kommer inn for Rifat Zhemaletdinov på Spartak Stadium.
    60'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow.
    63'
    64'
    Maciej Rybus (FK Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på Spartak Stadium.
    66'
    Daniil Kulikov
    FK Lokomotiv Moscow fosser forover og Daniil Kulikov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    I Tambov slår Maciej Rybus en corner fra venstre.
    67'
    Sjanse til FK Lokomotiv Moscow! Fedor Smolov er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    Målsjanse på Spartak Stadium! Grzegorz Krychowiak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    Maciej Rybus (FK Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på Spartak Stadium.
    68'
    Aleksandr Denisov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    69'
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Roman Minaev
    Ut: Azer Aliev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Tambov. Inn kommer Roman Minaev, mens Azer Aliev tar plass på benken.
    69'
    Inn: Anton Terekhov
    Ut: Catalin Carp
    FK Tambov bytter ut Catalin Carp med Anton Terekhov.
    70'
    Inn: Vladislav Ignatev
    Ut: Daniil Kulikov
    Marko Nikolic (FK Lokomotiv Moscow) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Vladislav Ignatev erstatter Daniil Kulikov.
    70'
    Aleksandr Denisov er på beina igjen og fortsetter kampen på Spartak Stadium.
    70'
    Frispark for FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Nikita Drozdov
    Ut: Vladimir Kabakhidze
    Bytte for FK Tambov. Nikita Drozdov kommer inn for Vladimir Kabakhidze på Spartak Stadium.
    72'
    Inn: Ilya Martynov
    Ut: Zurab Gigashvili
    FK Tambov gjør sitt fjerde bytte. Zurab Gigashvili erstattes av Ilya Martynov.
    72'
    Maciej Rybus (FK Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på Spartak Stadium.
    74'
    FK Tambov 1 - 4 Lokomotiv Moscow
    Mål: Murilo Cerqueira
    Målgivende: Maciej Rybus
    Mål! Murilo Cerqueira (FK Lokomotiv Moscow) header inn 1-4 på Spartak Stadium. Maciej Rybus var nest sist på ballen.
    74'
    Artem Arkhipov
    Dommeren gir Artem Arkhipov (FK Tambov) et gult kort.
    75'
    Frispark til FK Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Tambov.
    75'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FK Tambov...
    77'
    77'
    Dommeren dømmer straffe
    77'
    Yuri Bavin (FK Tambov) misbruker sjansen fra straffemerket!
    77'
    Inn: Kirill Klimov
    Ut: Artem Arkhipov
    Artem Arkhipov (FK Tambov) erstattes av Kirill Klimov.
    78'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) slår en corner fra venstre side på Spartak Stadium.
    78'
    FK Tambov 2 - 4 Lokomotiv Moscow
    Mål: Denis Kaykov
    Målgivende: Vladislav Karapuzov
    Mål! FK Tambov reduserer til 2-4 på Spartak Stadium. Denis Kaykov raget høyest og headet ballen i mål. Flott spill fra Vladislav Karapuzov før målet.
    78'
    Inn: Anton Miranchuk
    Ut: Grzegorz Krychowiak
    FK Lokomotiv Moscow bytter ut Grzegorz Krychowiak med Anton Miranchuk. Dette er det femte byttet som Marko Nikolic gjør i dagens kamp.
    79'
    FK Tambov 2 - 5 Lokomotiv Moscow
    Mål: Maciej Rybus
    Målgivende: Anton Miranchuk
    Mål! Maciej Rybus øker FK Lokomotiv Moscows ledelse til 2-5 på Spartak Stadium. Det er en fin assist fra Anton Miranchuk.
    80'
    Dmitri Barinov
    Sjanse i Tambov! Dmitri Barinov (FK Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Frispark i en god posisjon for FK Lokomotiv Moscow!
    82'
    83'
    84'
    Pavel Shadykhanov tildeler FK Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Vitali Lisakovich
    FK Lokomotiv Moscow angriper i Tambov. Vitali Lisakovich fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Anton Terekhov
    FK Tambov angriper i Tambov. Anton Terekhov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    I Tambov slår Vladislav Karapuzov en corner fra høyre.
    90'
    Målsjanse til FK Lokomotiv Moscow! Fedor Smolov treffer mål, men keeper redder.
    90'
    Pavel Shadykhanov tildeler FK Lokomotiv Moscow en corner. Vitali Lisakovich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.