Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Spartak Moskva 1 - 0 PFK Krylia Sovetov Samara
    Mål: Quincy Promes
    Målgivende: Christopher Martins
    FK Spartak Moskva leder 1-0 etter en scoring av Quincy Promes. Det er en fin assist fra Christopher Martins.
    2'
    Frispark for PFK Krylia Sovetov Samara på egen banehalvdel.
    3'
    I Moskva slår Glenn Bijl en corner fra venstre.
    4'
    Aleksandr Sobolev
    FK Spartak Moskva fosser forover og Aleksandr Sobolev fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    PFK Krylia Sovetov Samara, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    FK Spartak Moskva 2 - 0 PFK Krylia Sovetov Samara
    Mål: Aleksandr Sobolev
    Mål! Aleksandr Sobolev gir FK Spartak Moskva en komfortabel 2-0 ledelse.
    8'
    Frispark til PFK Krylia Sovetov Samara på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    9'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til PFK Krylia Sovetov Samara på egen banehalvdel.
    11'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    11'
    Gult kort til PFK Krylia Sovetov Samara
    Amar Rahmanovic
    Amar Rahmanovic mottar et gult kort i Moskva, og må dermed stå over en kamp for PFK Krylia Sovetov Samara.
    11'
    Quincy Promes
    Sjanse i Moskva! Quincy Promes (FK Spartak Moskva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    12'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    En av PFK Krylia Sovetov Samaras spillere blir avblåst for offside på Otkritie Arena.
    15'
    PFK Krylia Sovetov Samara fosser fremover, men Pavel Kukuyan blåser for offside på Otkritie Arena.
    18'
    Frispark PFK Krylia Sovetov Samara.
    19'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Nail Umyarov
    Nail Umyarov (FK Spartak Moskva) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    19'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Ivan Lomaev får behandling for en skade på banen.
    21'
    Ivan Lomaev er tilbake på banen igjen.
    22'
    Christopher Martins ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    FK Spartak Moskva slipper å klare seg uten Christopher Martins som kommer tilbake på banen i Moskva.
    25'
    Skudd utenfor mål, FK Spartak Moskva
    27'
    Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) kommer til en målsjanse på Otkritie Arena, men klarer ikke å score.
    30'
    Pavel Kukuyan tildeler PFK Krylia Sovetov Samara en corner. Glenn Bijl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Glenn Bijl (PFK Krylia Sovetov Samara) slår en corner fra venstre side på Otkritie Arena.
    33'
    PFK Krylia Sovetov Samara angriper i Moskva. Amar Rahmanovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Glenn Bijl (PFK Krylia Sovetov Samara) løfter inn en corner fra høyre på Otkritie Arena.
    34'
    Dommer Pavel Kukuyan venter med å sette i gang spillet fordi Iurii Gorshkov ligger nede.
    34'
    Iurii Gorshkov er på beina igjen og fortsetter kampen på Otkritie Arena.
    34'
    PFK Krylia Sovetov Samara tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Skudd utenfor mål, PFK Krylia Sovetov Samara
    35'
    Frispark FK Spartak Moskva.
    36'
    Quincy Promes skyter i stolpen! Nære på for FK Spartak Moskva.
    38'
    39'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    39'
    I Moskva får Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    43'
    43'
    I Moskva slår Anton Zhinkovski en corner fra høyre.
    43'
    PFK Krylia Sovetov Samaras Nikita Saltykov blåses av for offside på Otkritie Arena.
    45'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til PFK Krylia Sovetov Samara.
    45'+2
    FK Spartak Moskva fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    Christopher Martins
    FK Spartak Moskva avanserer forover i Moskva. Christopher Martins avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    PFK Krylia Sovetov Samara angriper i Moskva. Amar Rahmanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på Otkritie Arena, men avslutningen går utenfor.
    50'
    FK Spartak Moskva 3 - 0 PFK Krylia Sovetov Samara
    Mål: Christopher Martins
    Mål! Christopher Martins øker ledelsen til 3-0.
    50'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    FK Spartak Moskva fosser fremover, men Aleksandr Sobolev går rett i offsidefella.
    54'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra høyre på Otkritie Arena.
    56'
    FK Spartak Moskva angriper på Otkritie Arena. Aleksandr Sobolev header utenfor.
    56'
    Spillerbytte - PFK Krylia Sovetov Samara
    Inn: Denis Yakuba
    Ut: Glenn Bijl
    Igor Osinjkin gjør dagens første bytte i Moskva, når han tar ut Glenn Bijl og setter inn Denis Yakuba.
    57'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    62'
    Pavel Kukuyan tildeler PFK Krylia Sovetov Samara en corner. Amar Rahmanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Benjamin Garre (PFK Krylia Sovetov Samara) slår en corner fra venstre side på Otkritie Arena.
    65'
    En av PFK Krylia Sovetov Samaras spillere blir avblåst for offside.
    69'
    FK Spartak Moskva angriper på Otkritie Arena, men Christopher Martins header utenfor.
    70'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    74'
    Nikita Saltykov
    Sjanse til PFK Krylia Sovetov Samara! Nikita Saltykov er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    75'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Inn: Dmitriy Ivanisenia
    Ut: Sergey Babkin
    PFK Krylia Sovetov Samara bytter ut Sergey Babkin med Dmitriy Ivanisenia.
    76'
    Inn: Vladislav Shitov
    Ut: Nikita Saltykov
    Igor Osinjkin (PFK Krylia Sovetov Samara) gjør sitt tredje bytte for dagen. Vladislav Shitov erstatter Nikita Saltykov.
    76'
    Inn: Vladimir Sychevoy
    Ut: Amar Rahmanovic
    Bytte for PFK Krylia Sovetov Samara. Vladimir Sychevoy kommer inn for Amar Rahmanovic på Otkritie Arena.
    76'
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Aleksandr Sobolev treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Ilya Gaponov
    Ut: Georgi Zotov
    PFK Krylia Sovetov Samara bytter ut Georgi Zotov med Ilya Gaponov. Dette er det femte byttet som Igor Osinjkin gjør i dagens kamp.
    80'
    Iurii Gorshkov (PFK Krylia Sovetov Samara) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Otkritie Arena.
    82'
    Iurii Gorshkov er tilbake i kampen igjen.
    83'
    Ilya Gaponov
    Ilya Gaponov (PFK Krylia Sovetov Samara) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    En av PFK Krylia Sovetov Samaras spillere går i offside.
    85'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Nikita Chernov
    Ut: Christopher Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Spartak Moskva. Inn kommer Nikita Chernov, mens Christopher Martins tar plass på benken.