Vitali Shakhov (FK Tambov) får et gult kort av dommer Artem Lyubimov.
    Sergey Terekhov (PFK Sochi) kommer til en målsjanse på Fisht Olympic Stadium, men klarer ikke å score.
    Skudd på mål, FK Tambov
    7'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Artem Lyubimov tildeler FK Tambov en corner. Vladislav Karapuzov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Vladislav Karapuzov
    Målsjanse på Fisht Olympic Stadium! Vladislav Karapuzov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    8'
    I Sochi slår Vladislav Karapuzov en corner fra venstre.
    8'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til PFK Sochi på egen banehalvdel.
    12'
    Kirill Klimov
    Dommer Artem Lyubimov gir Kirill Klimov (FK Tambov) et gult kort.
    12'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Aleksandr Rudenko
    Ut: Joaozinho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PFK Sochi. Inn kommer Aleksandr Rudenko, mens Joaozinho tar plass på benken.
    13'
    Dommer Artem Lyubimov venter med å sette i gang spillet fordi Farkhod Vasiev ligger nede.
    17'
    Frispark for FK Tambov på egen banehalvdel.
    18'
    Farkhod Vasiev ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sochi.
    18'
    Ivan Miladinovic
    PFK Sochi angriper, men avslutningen til Ivan Miladinovic går utenfor.
    19'
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    PFK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til FK Tambov på halvdelen til PFK Sochi.
    26'
    Gult kort til FK Sochi
    Ivan Novoseltsev
    Dommer Artem Lyubimov viser Ivan Novoseltsev (PFK Sochi) det gule kortet.
    26'
    Skudd utenfor mål, FK Tambov
    27'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til PFK Sochi.
    28'
    29'
    Målsjanse! Kirill Klimov (FK Tambov) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til FK Tambov på egen banehalvdel.
    31'
    Anton Zabolotnyi
    Dommeren gir Anton Zabolotnyi (PFK Sochi) et gult kort.
    31'
    31'
    Aleksandr Rudenko
    Aleksandr Rudenko (PFK Sochi) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    32'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Christian Noboa (PFK Sochi) slår en corner fra venstre side på Fisht Olympic Stadium.
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vitali Shakhov (FK Tambov) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    I Sochi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    PFK Sochi angriper og Anton Zabolotnyi får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Tambov-målet.
    36'
    Vitali Shakhov er på beina igjen og fortsetter kampen på Fisht Olympic Stadium.
    37'
    37'
    Artur Yusupov
    PFK Sochi fosser forover og Artur Yusupov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Aleksandr Rudenko (PFK Sochi) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    PFK Sochis Aleksandr Rudenko blåses av for offside på Fisht Olympic Stadium.
    42'
    43'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) løfter inn en corner fra venstre på Fisht Olympic Stadium.
    44'
    45'
    Sergey Terekhov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Frispark FK Tambov.
    45'+1
    Mål for FK Sochi!
    FK Sochi 1 - 0 FK Tambov
    Mål: Anton Zabolotnyi
    Målgivende: Ivan Novoseltsev
    PFK Sochi tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Anton Zabolotnyi. Ivan Novoseltsev var nest sist på ballen.
    45'+2
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Anton Terekhov
    Ut: Farkhod Vasiev
    Farkhod Vasiev (FK Tambov) erstattes av Anton Terekhov.
    46'
    Artur Yusupov (PFK Sochi) slår en corner fra venstre side på Fisht Olympic Stadium.
    49'
    Christian Noboa (PFK Sochi) løfter inn en corner fra høyre på Fisht Olympic Stadium.
    50'
    53'
    FK Sochi 2 - 0 FK Tambov
    Mål: Sergey Terekhov
    Målgivende: Christian Noboa
    Mål! Sergey Terekhov øker ledelsen til 2-0. Christian Noboa sto for den målgivende pasningen.
    55'
    58'
    62'
    Miha Mevlja
    Miha Mevlja (PFK Sochi) mottar sitt første gule kort for dagen på Fisht Olympic Stadium.
    62'
    Miha Mevlja
    Sjanse! PFK Sochi avanserer forover, men Miha Mevlja avslutter utenfor.
    63'
    Inn: Moris Nusuev
    Ut: Vitali Shakhov
    Sergey Pervushin gjør dagens andre bytte i Sochi, når han tar ut Vitali Shakhov og setter inn Moris Nusuev.
    65'
    Anton Terekhov
    Anton Terekhov (FK Tambov) avanserer forover på Fisht Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Kirill Klimov (FK Tambov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Yuri Bavin
    FK Tambov avanserer forover i Sochi. Yuri Bavin avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Inn: Artem Arkhipov
    Ut: Kirill Klimov
    FK Tambov gjør sitt tredje bytte. Kirill Klimov erstattes av Artem Arkhipov.
    69'
    Inn: Evgeni Chabanov
    Ut: Vladislav Karapuzov
    Bytte for FK Tambov. Evgeni Chabanov kommer inn for Vladislav Karapuzov på Fisht Olympic Stadium.
    69'
    Hjørnespark til FK Sochi
    70'
    FK Sochi 3 - 0 FK Tambov
    Mål: Aleksandr Rudenko
    Målgivende: Sergey Terekhov
    Aleksandr Rudenko øker PFK Sochis ledelse til 3-0! Flott spill fra Sergey Terekhov før målet.
    74'
    Christian Noboa
    Sjanse i Sochi! Christian Noboa (PFK Sochi) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    Inn: Danila Prokhin
    Ut: Ivan Novoseltsev
    PFK Sochi bytter ut Ivan Novoseltsev med Danila Prokhin.
    78'
    Inn: Elmir Nabiullin
    Ut: Sergey Terekhov
    PFK Sochi bytter ut Sergey Terekhov med Elmir Nabiullin.
    78'
    PFK Sochi avanserer forover og Anton Zabolotnyi får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    79'
    Skudd utenfor mål, FK Sochi
    79'
    FK Sochi 4 - 0 FK Tambov
    Målgivende: Artur Yusupov
    Mål! PFK Sochi øker ledelsen til 4-0 etter en velplassert heading fra Anton Zabolotnyi. Det er en fin assist fra Artur Yusupov.
    80'
    82'
    Inn: Vladimir Kabakhidze
    Ut: Catalin Carp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Tambov. Inn kommer Vladimir Kabakhidze, mens Catalin Carp tar plass på benken.
    82'
    Inn: Maksim Barsov
    Ut: Anton Zabolotnyi
    Vladimir Fedotov (PFK Sochi) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maksim Barsov erstatter Anton Zabolotnyi.
    84'
    Inn: Egor Prutsev
    Ut: Ibrahim Tsallagov
    PFK Sochi bytter ut Ibrahim Tsallagov med Egor Prutsev. Dette er det femte byttet som Vladimir Fedotov gjør i dagens kamp.
    84'
    PFK Sochi angriper i Sochi. Aleksandr Rudenko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    FK Sochi 5 - 0 FK Tambov
    Mål: Maksim Barsov
    Mål! Maksim Barsov gir PFK Sochi en komfortabel 5-0 ledelse. Flott spill fra Christian Noboa før målet.