Dagens dommer, Rafael Shafeev, blåser i gang kampen.
    Rafael Shafeev signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    1'
    Rafael Shafeev signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    2'
    Rafael Shafeev tildeler FK Sochi en corner. Martin Kramaric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    10'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    13'
    I Sochi slår Martin Kramaric en corner fra venstre.
    15'
    Skade: FK Spartak Moskva
    15'
    Tilbake fra skade: FK Spartak Moskva
    16'
    Theo Bongonda
    Sjanse til FK Spartak Moskva! Theo Bongonda er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Anton Zhinkovski (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på Fisht Olympic Stadium.
    17'
    Anton Zhinkovski
    Sjanse i Sochi! Anton Zhinkovski (FK Spartak Moskva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    17'
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Theo Bongonda treffer mål, men keeper redder.
    18'
    18'
    20'
    Martin Kramaric (FK Sochi) løfter inn en corner fra høyre på Fisht Olympic Stadium.
    22'
    Yahya Attia Attia Allah
    Yahya Attia Attia Allah (FK Sochi) kommer till avslut men nickar utanför.
    22'
    Martin Kramaric
    Målsjanse på Fisht Olympic Stadium! Martin Kramaric fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Saul Guarirapa
    FK Sochi angriper i Sochi. Saul Guarirapa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Martin Kramaric (FK Sochi) slår en corner fra venstre side på Fisht Olympic Stadium.
    27'
    Kirill Kravtsov
    FK Sochi angriper, men avslutningen til Kirill Kravtsov går utenfor.
    30'
    Rafael Shafeev signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    31'
    Manfred Alonso Ugalde Arce
    Manfred Alonso Ugalde Arce (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på Fisht Olympic Stadium, men avslutningen går utenfor.
    34'
    36'
    Skade: FK Sochi
    36'
    36'
    36'
    Tilbake fra skade: FK Sochi
    36'
    Frispark FK Sochi.
    37'
    I Sochi slår Anton Zhinkovski en corner fra høyre.
    40'
    Aleksandr Sobolev
    I Sochi får Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    41'
    41'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til FK Sochi.
    44'
    45'
    Rafael Shafeev tildeler FK Sochi en corner. Martin Kramaric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Skudd på mål, FK Sochi
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    FK Sochi må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Spartak Moskva.
    47'
    I Sochi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    51'
    FK Spartak Moskvas Aleksandr Sobolev blåses av for offside på Fisht Olympic Stadium.
    55'
    55'
    Manfred Alonso Ugalde Arce (FK Spartak Moskva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Frispark til FK Sochi på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    58'
    Alexis David Duarte Pereira
    FK Spartak Moskva angriper på Fisht Olympic Stadium. Alexis David Duarte Pereira header utenfor.
    60'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Jesus Medina
    Ut: Theo Bongonda
    Guillermo Abascal gjør dagens første bytte i Sochi, når han tar ut Theo Bongonda og setter inn Jesus Medina.
    60'
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Spartak Moskva. Inn kommer Mikhail Ignatov, mens Manfred Alonso Ugalde Arce tar plass på benken.
    60'
    FK Spartak Moskva fosser fremover, men Rafael Shafeev blåser for offside på Fisht Olympic Stadium.
    62'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Miguel
    Ut: Artur Yusupov
    Robert Moreno Gonzalez (FK Sochi) gjør sitt første bytte for dagen. Miguel erstatter Artur Yusupov.
    63'
    Inn: Sergio Cordova
    Ut: Saul Guarirapa
    Saul Guarirapa (FK Sochi) erstattes av Sergio Cordova.
    63'
    Sergio Cordova vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    Sergio Cordova er på beina igjen og fortsetter kampen på Fisht Olympic Stadium.
    66'
    Dommer Rafael Shafeev venter med å sette i gang spillet fordi Aleksandar Jukic ligger nede.
    71'
    Inn: Nikita Burmistrov
    Ut: Aleksandar Jukic
    Robert Moreno Gonzalez (FK Sochi) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Nikita Burmistrov erstatter Aleksandar Jukic som sannsynligvis er skadet.
    72'
    Inn: Vyacheslav Litvinov
    Ut: Ignacio Antonio Saavedra Pino
    FK Sochi bytter ut Ignacio Antonio Saavedra Pino med Vyacheslav Litvinov.
    72'
    Inn: Timofey Margasov
    Ut: Kirill Zaika
    Bytte for FK Sochi. Timofey Margasov kommer inn for Kirill Zaika på Fisht Olympic Stadium.
    73'
    Kan FK Sochi utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Mål for FK Sochi!
    FK Sochi 1 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Yahya Attia Attia Allah
    Målgivende: Miguel
    Mål! FK Sochi tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Yahya Attia Attia Allah på Fisht Olympic Stadium. Miguel sto for den målgivende pasningen.
    76'
    78'
    Inn: Ruslan Litvinov
    Ut: Nail Umyarov
    FK Spartak Moskva bytter ut Nail Umyarov med Ruslan Litvinov. Dette er det tredje byttet som Guillermo Abascal gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Tomas Tavares
    Ut: Leon Klassen
    FK Spartak Moskva gjør sitt fjerde bytte. Leon Klassen erstattes av Tomas Tavares.
    79'
    Gult kort til FK Sochi
    Miguel
    Miguel (FK Sochi) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Daniil Khlusevich
    Daniil Khlusevich fra FK Spartak Moskva er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    80'
    Skudd på mål, FK Spartak Moskva
    84'
    84'
    Hjørnespark til FK Spartak Moskva
    84'+1
    Inn: Nikita Chernov
    Ut: Danyl Prutsev
    FK Spartak Moskva gjør sitt femte bytte. Danyl Prutsev erstattes av Nikita Chernov.
    87'
    Sergio Cordova
    Sergio Cordova (FK Sochi) fyrer av et skudd på Fisht Olympic Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    88'
    89'
    Martin Kramaric (FK Sochi) slår en corner fra høyre side på Fisht Olympic Stadium.