0-1
0-2
Daku66'
    Luka Djordjevic
    FK Sochi angriper i Sochi. Luka Djordjevic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Gult kort til FK Sochi
    Kirill Kravtsov
    Kirill Kravtsov (FK Sochi) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    Mirlind Daku
    Sjanse! Rubin Kazan avanserer forover, men Mirlind Daku avslutter utenfor.
    7'
    Sergey Tsyganok signaliserer et frispark til Rubin Kazan like utenfor FK Sochi-området.
    10'
    Aleksey Gritsaenko
    Aleksey Gritsaenko (Rubin Kazan) kommer til en målsjanse på Fisht Olympic Stadium, men klarer ikke å score.
    11'
    Sergey Tsyganok signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark FK Sochi.
    13'
    Martin Kramaric
    FK Sochi avanserer forover i Sochi. Martin Kramaric avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Martin Kramaric (FK Sochi) header ballen mot mål, men Rubin Kazan klarerer.
    18'
    18'
    Frispark for Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    20'
    Mirlind Daku (Rubin Kazan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Fisht Olympic Stadium.
    22'
    Mirlind Daku er på beina igjen og fortsetter kampen.
    22'
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på Fisht Olympic Stadium.
    25'
    Valentin Vada (Rubin Kazan) slår en corner fra venstre side på Fisht Olympic Stadium.
    26'
    Kirill Kravtsov (FK Sochi) kommer seg fri på Fisht Olympic Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Målsjanse til FK Sochi! Martin Kramaric treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    Artur Yusupov
    FK Sochi fosser forover og Artur Yusupov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    Sergey Tsyganok signaliserer et frispark til Rubin Kazan.
    30'
    I Sochi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Luka Djordjevic (FK Sochi) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Georgi Melkadze
    Ut: Luka Djordjevic
    FK Sochi bytter ut Luka Djordjevic som ikke ser ut til å kunne fortsette. Aleksandr Tochilin blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Georgi Melkadze.
    35'
    Frispark til Rubin Kazan på halvdelen til FK Sochi.
    35'
    Sergey Tsyganok tildeler Rubin Kazan en corner. Valentin Vada sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Sochi 0 - 1 FK Rubin Kazan
    Mål: Ruslan Bezrukov
    Rubin Kazan leder 0-1 etter en scoring av Ruslan Bezrukov.
    39'
    Lazar Randjelovic
    Rubin Kazan angriper i Sochi. Lazar Randjelovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Målsjanse på Fisht Olympic Stadium! Lazar Randjelovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Nikita Burmistrov
    FK Sochi angriper. Nikita Burmistrov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    I Sochi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    45'+2
    Inn: Timofey Margasov
    Ut: Artem Makarchuk
    Aleksandr Tochilin (FK Sochi) gjør sitt andre bytte for dagen. Timofey Margasov erstatter Artem Makarchuk.
    46'
    Sergey Tsyganok signaliserer et frispark til Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    50'
    Valentin Vada
    Målsjanse! Valentin Vada (Rubin Kazan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Lazar Randjelovic (Rubin Kazan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    53'
    Andre gule kort til FK Sochi
    Utvisning! Kirill Kravtsov (FK Sochi) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    54'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    58'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Rubin Kazan fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    60'
    I Sochi slår Martin Kramaric en corner fra høyre.
    61'
    62'
    Martin Kramaric (FK Sochi) løfter inn en corner fra høyre på Fisht Olympic Stadium.
    63'
    Sergey Tsyganok tildeler Rubin Kazan en corner. Dmitri Kabutov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    65'
    Frispark i en god posisjon for Rubin Kazan!
    66'
    FK Sochi 0 - 2 FK Rubin Kazan
    Mål: Mirlind Daku
    Målgivende: Aleksey Gritsaenko
    Mirlind Daku setter ballen i mål og øker Rubin Kazans ledelse til 0-2 i Sochi. Aleksey Gritsaenko var nest sist på ballen.
    66'
    Inn: Jurij Medvedev
    Ut: Ivan Miladinovic
    FK Sochi bytter ut Ivan Miladinovic med Jurij Medvedev.
    68'
    Dommer Sergey Tsyganok ser at linjemannen løfter flagget, og Rubin Kazans Mirlind Daku blåses av for offside.
    69'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Aleksandr Zotov
    Ut: Lazar Randjelovic
    Rashid Rahimov gjør dagens første bytte i Sochi, når han tar ut Lazar Randjelovic og setter inn Aleksandr Zotov.
    71'
    Martin Kramaric (FK Sochi) slår en corner fra venstre side på Fisht Olympic Stadium.
    71'
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) slår en corner fra høyre side på Fisht Olympic Stadium.
    74'
    Dmitri Kabutov
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) kommer seg fri på Fisht Olympic Stadium, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Nikola Cumic
    Nikola Cumic (Rubin Kazan) avanserer forover på Fisht Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    76'
    Sergey Tsyganok signaliserer et frispark til FK Sochi.
    77'
    Timofey Margasov
    Timofey Margasov (FK Sochi) kommer til en målsjanse på Fisht Olympic Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Rubin Kazan fosser fremover, men Valentin Vada går rett i offsidefella.
    79'
    81'
    Dommer Sergey Tsyganok venter med å sette i gang spillet fordi Ruslan Bezrukov ligger nede.
    81'
    Ruslan Bezrukov er tilbake i kampen igjen.
    82'
    82'
    En av Rubin Kazans spillere blir avblåst for offside.
    82'
    Egor Teslenko vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Inn: Rustamjon Ashurmatov
    Ut: Egor Teslenko
    Egor Teslenko (Rubin Kazan) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Rustamjon Ashurmatov.
    86'
    Inn: Joel Fameyeh
    Ut: Nikola Cumic
    Nikola Cumic (Rubin Kazan) erstattes av Joel Fameyeh.
    86'
    86'
    88'
    Rubin Kazan fosser forover og Mirlind Daku fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Inn: Alesandr Lomovitskiy
    Ut: Valentin Vada
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rubin Kazan. Inn kommer Alesandr Lomovitskiy, mens Valentin Vada tar plass på benken.
    90'+1
    Sergey Tsyganok tildeler Rubin Kazan en corner. Aleksandr Zotov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.