Frispark til FK Dinamo Moscow på halvdelen til FK Sochi.
    3'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Martin Kramaric
    Martin Kramaric (FK Sochi) avanserer forover på Fisht Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    FK Dinamo Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Yaroslav Gladyshev (FK Dinamo Moscow) vinkes av for offside i Sochi.
    6'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow.
    7'
    En av FK Dinamo Moscows spillere blir avblåst for offside på Fisht Olympic Stadium.
    11'
    Nikita Burmistrov
    FK Sochi angriper, men avslutningen til Nikita Burmistrov går utenfor.
    13'
    Frispark for FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark FK Sochi.
    15'
    Skudd utenfor mål, FK Sochi
    16'
    I Sochi slår Luis Chavez en corner fra høyre.
    17'
    Bitelo
    FK Dinamo Moscow angriper. Bitelo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Dinamo Moscow en corner. Bitelo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Bitelo
    FK Dinamo Moscow angriper på Fisht Olympic Stadium, men Bitelo header utenfor.
    20'
    FK Dinamo Moscow angriper, men Konstantin Tyukavin vinkes av for offside.
    22'
    Nikita Burmistrov (FK Sochi) løfter inn en corner fra høyre på Fisht Olympic Stadium.
    23'
    23'
    Mål for FK Sochi!
    FK Sochi 1 - 0 FK Dinamo Moscow
    Mål: Nikita Burmistrov
    FK Sochi leder 1-0 etter en scoring av Nikita Burmistrov.
    24'
    Luka Djordjevic
    Målsjanse på Fisht Olympic Stadium! Luka Djordjevic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Mål for FK Dinamo Moscow!
    FK Sochi 1 - 1 FK Dinamo Moscow
    Mål: Luis Chavez
    Målgivende: Dmitri Skopintsev
    Mål! Luis Chavez utligner for FK Dinamo Moscow. Stillingen er dermed 1-1 i Sochi. Flott spill fra Dmitri Skopintsev før målet.
    26'
    Dmitri Skopintsev (FK Dinamo Moscow) slår en corner fra venstre side på Fisht Olympic Stadium.
    29'
    I Sochi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Gult kort til FK Sochi
    Martin Kramaric (FK Sochi) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Straffe til FK Sochi
    36'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Sochi
    37'
    Dommeren dømmer straffe til FK Sochi
    38'
    Luka Djordjevic (FK Sochi) misbruker sjansen fra straffemerket!
    38'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    39'
    FK Sochi 1 - 2 FK Dinamo Moscow
    Mål: Konstantin Tyukavin
    Målgivende: Roberto Fernandez Urbieta
    I Sochi tar FK Dinamo Moscow ledelsen 1-2 etter et mål av Konstantin Tyukavin. Roberto Fernandez Urbieta sto for den målgivende pasningen.
    42'
    FK Sochi 1 - 3 FK Dinamo Moscow
    Mål: Yaroslav Gladyshev
    Målgivende: Diego Laxalt
    Yaroslav Gladyshev setter ballen i mål og øker FK Dinamo Moscows ledelse til 1-3 i Sochi. Diego Laxalt var nest sist på ballen.
    44'
    FK Sochi angriper i Sochi. Martin Kramaric avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    FK Sochi angriper i Sochi, men blir avblåst for offside.
    45'+4
    Konstantin Tyukavin
    FK Dinamo Moscow fosser forover og Konstantin Tyukavin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    Fedor Smolov
    Sjanse i Sochi! Fedor Smolov (FK Dinamo Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Konstantin Tyukavin (FK Dinamo Moscow) kommer til en målsjanse på Fisht Olympic Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    FK Dinamo Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    FK Dinamo Moscow fosser fremover, men Bitelo går rett i offsidefella.
    53'
    Luka Djordjevic (FK Sochi) avanserer forover på Fisht Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Martin Kramaric (FK Sochi) slår en corner fra høyre side på Fisht Olympic Stadium.
    55'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Timofey Margasov
    Ut: Artem Makarchuk
    Aleksandr Tochilin gjør dagens første bytte i Sochi, når han tar ut Artem Makarchuk og setter inn Timofey Margasov.
    56'
    Inn: Vyacheslav Litvinov
    Ut: Ivan Miladinovic
    Aleksandr Tochilin (FK Sochi) gjør sitt andre bytte for dagen. Vyacheslav Litvinov erstatter Ivan Miladinovic.
    56'
    57'
    60'
    Vanja Drkusic
    Dommer Vladislav Bezborodov gir Vanja Drkusic (FK Sochi) et gult kort.
    60'
    FK Sochi 2 - 3 FK Dinamo Moscow
    Mål: Luka Djordjevic
    Luka Djordjevic scorer og reduserer dermed til 2-3.
    62'
    Inn: Georgi Melkadze
    Ut: Luka Djordjevic
    Bytte for FK Sochi. Georgi Melkadze kommer inn for Luka Djordjevic på Fisht Olympic Stadium.
    64'
    Artur Yusupov
    Artur Yusupov (FK Sochi) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    66'
    Spillerbytte - FK Dinamo Moscow
    Inn: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Ut: Fedor Smolov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Dinamo Moscow. Inn kommer Nicolas Moumi Ngamaleu, mens Fedor Smolov tar plass på benken.
    67'
    Inn: Daniil Fomin
    Ut: Yaroslav Gladyshev
    FK Dinamo Moscow bytter ut Yaroslav Gladyshev med Daniil Fomin. Dette er det andre byttet som Marcel Licka gjør i dagens kamp.
    68'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Dinamo Moscow en corner. Dmitri Skopintsev sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    FK Dinamo Moscow angriper på Fisht Olympic Stadium. Konstantin Tyukavin header utenfor.
    72'
    Martin Kramaric (FK Sochi) løfter inn en corner fra venstre på Fisht Olympic Stadium.
    73'
    FK Sochi 3 - 3 FK Dinamo Moscow
    Mål: Vanja Drkusic
    Målgivende: Martin Kramaric
    Vanja Drkusic scorer og utligner dermed til 3-3. Det er en fin assist fra Martin Kramaric.
    73'
    Hjørnespark til FK Sochi
    75'
    En av FK Sochis spillere går i offside.
    75'
    77'
    Luis Chavez (FK Dinamo Moscow) slår en corner fra venstre side på Fisht Olympic Stadium.
    79'
    FK Dinamo Moscow angriper, men Vladislav Bezborodov blåser for offside.
    79'
    Dmitri Skopintsev (FK Dinamo Moscow) løfter inn en corner fra venstre på Fisht Olympic Stadium.
    81'
    Inn: Jorge Andres Carrascal Guardo
    Ut: Luis Chavez
    FK Dinamo Moscow bytter ut Luis Chavez med Jorge Andres Carrascal Guardo.
    81'
    Skade: FK Sochi
    82'
    Inn: Jurij Medvedev
    Ut: Kirill Zaika
    Kirill Zaika (FK Sochi) erstattes av Jurij Medvedev.
    83'
    Tilbake fra skade: FK Sochi
    83'
    Inn: Amir Batyrev
    Ut: Artur Yusupov
    Aleksandr Tochilin (FK Sochi) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Amir Batyrev erstatter Artur Yusupov.
    83'
    Spillet på Fisht Olympic Stadium er stoppet midlertidig fordi Vanja Drkusic ligger nede.
    86'
    Vanja Drkusic er på beina igjen og fortsetter kampen på Fisht Olympic Stadium.
    86'
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Dinamo Moscow
    88'
    Ingen straffe til FK Dinamo Moscow
    89'
    Vyacheslav Litvinov
    Dommeren gir Vyacheslav Litvinov (FK Sochi) et gult kort.
    89'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow like utenfor FK Sochi-området.
    89'
    Inn: Daniil Lesovoy
    Ut: Bitelo
    Marcel Licka gjør dagens fjerde bytte i Sochi, når han tar ut Bitelo og setter inn Daniil Lesovoy.
    90'
    I Sochi slår Dmitri Skopintsev en corner fra venstre.
    90'+1
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    90'+1
    Målsjanse til FK Sochi! Martin Kramaric treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Sochi en corner. Martin Kramaric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    90'+2
    Marcelo Alves Santos
    Marcelo Alves Santos (FK Sochi) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.