Dagens dommer, Evgeniy Kukulyak, blåser i gang kampen.
    Mål for FK Rostov!
    FK Rostov 1 - 0 FK Sochi
    Mål: Egor Golenkov
    Målgivende: Danil Glebov
    Egor Golenkov setter ballen i nettet og FK Rostov leder nå 1-0. Danil Glebov var nest sist på ballen.
    1'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Khoren Bayramyan (FK Rostov) vrir seg av smerte i gresset.
    3'
    FK Rostov slipper å klare seg uten Khoren Bayramyan som kommer tilbake på banen i Rostov-on-Don.
    4'
    Mohammad Mohebi
    FK Rostov angriper, men avslutningen til Mohammad Mohebi går utenfor.
    4'
    Martin Kramaric
    Martin Kramaric (FK Sochi) kommer til en målsjanse på Rostov Arena, men klarer ikke å score.
    5'
    Mål for FK Sochi!
    FK Rostov 1 - 1 FK Sochi
    Mål: Kirill Kravtsov
    Kirill Kravtsov utligner til 1-1 på Rostov Arena.
    6'
    FK Rostov angriper. Mohammad Mohebi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark FK Rostov.
    11'
    Yahya Attia Attia Allah (FK Sochi) slår en corner fra venstre side på Rostov Arena.
    15'
    Aleksandar Jukic
    Aleksandar Jukic (FK Sochi) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    FK Sochi angriper i Rostov-on-Don, men blir avblåst for offside.
    22'
    Offside! Ronaldo blir vinket av og FK Rostov må dermed bygge opp et nytt angrep.
    22'
    Kirill Zaika vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    23'
    Dommer Evgeniy Kukulyak venter med å sette i gang spillet fordi Mohammad Mohebi ligger nede.
    25'
    Kirill Zaika er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    26'
    Mohammad Mohebi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rostov-on-Don.
    26'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    26'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Rostov en corner. Evgeni Chernov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Frisparket tildelt FK Rostov er farlig nær FK Sochis målområde.
    33'
    Egor Golenkov
    Egor Golenkov (FK Rostov) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    FK Rostov 1 - 2 FK Sochi
    Mål: Saul Guarirapa
    Saul Guarirapa dundrer ballen i mål og FK Sochi tar ledelsen 1-2 på Rostov Arena.
    35'
    36'
    Kiril Schetinin (FK Rostov) løfter inn en corner fra høyre på Rostov Arena.
    38'
    I Rostov-on-Don slår Kiril Schetinin en corner fra høyre.
    39'
    Kiril Schetinin (FK Rostov) slår en corner fra høyre side på Rostov Arena.
    39'
    39'
    Evgeni Chernov (FK Rostov) løfter inn en corner fra venstre på Rostov Arena.
    41'
    44'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Rostov en corner. Kiril Schetinin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Evgeni Chernov
    Sjanse i Rostov-on-Don! Evgeni Chernov (FK Rostov) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    45'+4
    FK Rostov 2 - 2 FK Sochi
    Mål: Ronaldo
    Målgivende: Kiril Schetinin
    Mål! Ronaldo (FK Rostov) utligner med en heading på Rostov Arena. Kiril Schetinin sto for den målgivende pasningen.
    45'+4
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til FK Sochi.
    45'+6
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Timofey Margasov
    Ut: Kirill Zaika
    FK Sochi bytter ut Kirill Zaika med Timofey Margasov.
    46'
    Offside! Artur Yusupov (FK Sochi) er alene igjennom, men dommer Evgeniy Kukulyak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    47'
    48'
    Danil Glebov
    Sjanse! FK Rostov avanserer forover, men Danil Glebov avslutter utenfor.
    49'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Rostov.
    51'
    Mohammad Mohebi (FK Rostov) avanserer forover på Rostov Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    53'
    Gult kort til FK Rostov
    Oumar Sako
    Oumar Sako (FK Rostov) får et gult kort av dommer Evgeniy Kukulyak.
    53'
    Ronaldo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    55'
    Ronaldo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Ronaldo
    Sjanse til FK Rostov! Ronaldo er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Inn: Vyacheslav Litvinov
    Ut: Ignacio Antonio Saavedra Pino
    FK Sochi bytter ut Ignacio Antonio Saavedra Pino med Vyacheslav Litvinov. Dette er det andre byttet som Robert Moreno Gonzalez gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Sergio Cordova
    Ut: Artur Yusupov
    Robert Moreno Gonzalez (FK Sochi) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sergio Cordova erstatter Artur Yusupov.
    60'
    61'
    I Rostov-on-Don har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    64'
    Gult kort til FK Sochi
    Sergio Cordova
    Dommer Evgeniy Kukulyak gir Sergio Cordova (FK Sochi) et gult kort.
    64'
    Frispark FK Sochi.
    65'
    Spillet på Rostov Arena er stoppet midlertidig fordi Ilya Vakhaniya ligger nede.
    66'
    FK Rostov slipper å klare seg uten Ilya Vakhaniya som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    Dommer Evgeniy Kukulyak ser at linjemannen løfter flagget, og FK Sochis Yahya Attia Attia Allah blåses av for offside.
    70'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Andrey Langovich
    Ut: Ilya Vakhaniya
    Ilya Vakhaniya (FK Rostov) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Andrey Langovich.
    71'
    Inn: Eyad El Askalany
    Ut: Evgeni Chernov
    Bytte for FK Rostov. Eyad El Askalany kommer inn for Evgeni Chernov på Rostov Arena.
    71'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    72'
    Kiril Schetinin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    73'
    I Rostov-on-Don har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Kiril Schetinin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Rostov Arena.
    77'
    Yahya Attia Attia Allah
    Målsjanse! Yahya Attia Attia Allah (FK Sochi) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    79'
    Det blir farlig! Frispark for FK Sochi er nær straffområde.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Sochi
    80'
    Ingen straffe til FK Sochi
    81'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    FK Rostov avanserer forover i Rostov-on-Don. Mohammad Mohebi avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    84'
    Mohammad Mohebi (FK Rostov) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    85'
    85'
    Inn: Nikolay Komlichenko
    Ut: Egor Golenkov
    Valeri Georgievich Karpin gjør dagens tredje bytte i Rostov-on-Don, når han tar ut Egor Golenkov og setter inn Nikolay Komlichenko.
    86'
    86'
    Saul Guarirapa
    Dommeren gir Saul Guarirapa (FK Sochi) et gult kort.
    86'
    Inn: Artem Makarchuk
    Ut: Martin Kramaric
    FK Sochi gjør sitt fjerde bytte. Martin Kramaric erstattes av Artem Makarchuk.
    87'
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Yahya Attia Attia Allah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Sochi. Inn kommer Aleksey Sutormin, mens Yahya Attia Attia Allah tar plass på benken.
    87'
    88'
    Khoren Bayramyan (FK Rostov) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rostov Arena.
    90'
    Khoren Bayramyan er tilbake på banen igjen.
    90'
    Kirill Zaika
    Kirill Zaika fra FK Sochi er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    90'
    90'+2
    FK Rostov angriper i Rostov-on-Don. Mohammad Mohebi avslutter på mål, men greier ikke å score.