FK Nizhny Novgorod tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    3'
    Cyganok Sergey signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    5'
    Cyganok Sergey signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    8'
    Anton Miranchuk
    Lokomotiv Moscow fosser forover og Anton Miranchuk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    FK Nizhny Novgorod, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Niko Kutateladze
    Niko Kutateladze (FK Nizhny Novgorod) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    10'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Hjørnespark til FK Nizhny Novgorod
    11'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på Nizhny Novgorod Stadion.
    12'
    Cyganok Sergey signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    14'
    I Nizhny Novgorod slår Maksim Glushenkov en corner fra høyre.
    15'
    Cyganok Sergey tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Cyganok Sergey tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på Nizhny Novgorod Stadion.
    19'
    Maksim Glushenkov
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    I Nizhny Novgorod slår Nikolay Kalinskiy en corner fra høyre.
    26'
    Konstantin Kuchaev
    FK Nizhny Novgorod avanserer forover i Nizhny Novgorod. Konstantin Kuchaev avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på Nizhny Novgorod Stadion.
    27'
    I Nizhny Novgorod slår Anton Miranchuk en corner fra høyre.
    28'
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    29'
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på Nizhny Novgorod Stadion, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Straffe til FK Nizhny Novgorod
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Nizhny Novgorod
    34'
    Dommeren dømmer straffe til FK Nizhny Novgorod
    35'
    FK Nizhny Novgorod scorer på straffe!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Nikolay Kalinskiy
    Nikolay Kalinskiy scorer og FK Nizhny Novgorod leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    35'
    Niko Kutateladze (FK Nizhny Novgorod) kommer til en målsjanse på Nizhny Novgorod Stadion, men klarer ikke å score.
    37'
    Målsjanse! Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Maksim Nenahov
    Lokomotiv Moscow angriper i Nizhny Novgorod. Maksim Nenahov fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    42'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Ilya Samoshnikov
    Dommer Cyganok Sergey gir Ilya Samoshnikov (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    42'
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Timur Suleimanov
    Ut: Ilya Samoshnikov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Timur Suleimanov, mens Ilya Samoshnikov tar plass på benken.
    46'
    47'
    Hjørnespark til Lokomotiv Moscow
    47'
    47'
    49'
    52'
    Frispark FK Nizhny Novgorod.
    53'
    54'
    56'
    56'
    Alexander Silyanov
    Alexander Silyanov (Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Cyganok Sergey.
    56'
    FK Nizhny Novgorod 2 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål! FK Nizhny Novgorod øker ledelsen til 2-0 etter et straffespark av Nikolay Kalinskiy.
    58'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Sergey Pinyaev
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) erstattes av Rifat Zhemaletdinov.
    59'
    Inn: Vladislav Sarvelyi
    Ut: Artyom Karpukas
    Lokomotiv Moscow bytter ut Artyom Karpukas med Vladislav Sarvelyi.
    59'
    Skudd utenfor mål, Lokomotiv Moscow
    60'
    Cyganok Sergey tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på Nizhny Novgorod Stadion.
    64'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Juan Boselli
    Ut: Niko Kutateladze
    FK Nizhny Novgorod gjør sitt første bytte. Niko Kutateladze erstattes av Juan Boselli.
    65'
    Inn: Nikita Ermakov
    Ut: Nikolay Kalinskiy
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Nikolay Kalinskiy med Nikita Ermakov. Dette er det andre byttet som Sergey Yuran gjør i dagens kamp.
    65'
    FK Nizhny Novgorod slipper å klare seg uten Nikolay Kalinskiy som kommer tilbake på banen i Nizhny Novgorod.
    65'
    Skudd på mål, Lokomotiv Moscow
    68'
    68'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    71'
    Cyganok Sergey signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    73'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Cyganok Sergey blåser for offside på Nizhny Novgorod Stadion.
    73'
    Dommer Cyganok Sergey venter med å sette i gang spillet fordi Maksim Nenahov ligger nede.
    75'
    75'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    FK Nizhny Novgorod 2 - 1 Lokomotiv Moscow
    Mål: Timur Suleimanov
    Målgivende: Maksim Glushenkov
    Mål! Timur Suleimanov (Lokomotiv Moscow) header inn 2-1 og reduserer på Nizhny Novgorod Stadion. Maksim Glushenkov sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Maksim Nenahov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nizhny Novgorod.
    76'
    I Nizhny Novgorod slår Dmitri Stotskiy en corner fra venstre.
    77'
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    78'
    Kirill Gotsuk
    FK Nizhny Novgorod avanserer forover og Kirill Gotsuk kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    78'
    78'
    Inn: Kirill Glushenkov
    Ut: Konstantin Kuchaev
    Sergey Yuran (FK Nizhny Novgorod) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kirill Glushenkov erstatter Konstantin Kuchaev.
    80'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Nizhny Novgorod.
    81'
    Gult kort til FK Nizhny Novgorod
    Kirill Gotsuk (FK Nizhny Novgorod) mottar sitt første gule kort for dagen på Nizhny Novgorod Stadion.
    81'
    Timur Suleimanov
    Timur Suleimanov (Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort.
    82'
    82'
    Lokomotiv Moscow angriper. Maksim Glushenkov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til Lokomotiv Moscow
    89'
    Dommeren dømmer straffe til Lokomotiv Moscow
    90'+1
    Lokomotiv Moscow scorer på straffe!
    FK Nizhny Novgorod 2 - 2 Lokomotiv Moscow
    Mål: Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk utligner til 2-2 for Lokomotiv Moscow etter et velplassert straffespark på Nizhny Novgorod Stadion.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Rifat Zhemaletdinov
    Sjanse i Nizhny Novgorod! Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+4
    90'+4
    Inn: Mateo Stamatov
    Ut: Aleksandr Troshechkin
    Aleksandr Troshechkin (FK Nizhny Novgorod) erstattes av Mateo Stamatov.
    90'+5
    Inn: Maksim Shnaptsev
    Ut: Dmitrii Zhivoglyadov
    Bytte for FK Nizhny Novgorod. Maksim Shnaptsev kommer inn for Dmitrii Zhivoglyadov på Nizhny Novgorod Stadion.
    90'+5
    FK Nizhny Novgorod 2 - 3 Lokomotiv Moscow
    Mål: Alexander Silyanov
    Mål! Alexander Silyanov gir Lokomotiv Moscow ledelsen 2-3 i Nizhny Novgorod. Maksim Glushenkov var nest sist på ballen.
    90'+6
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på Nizhny Novgorod Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.