3-0
Kakkoev90'+3
4-0
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    1'
    Georgi Melkadze (FK Sochi) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lokomotiv Stadium.
    6'
    FK Sochi slipper å klare seg uten Georgi Melkadze som kommer tilbake på banen i Nizhny Novgorod.
    7'
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til FK Sochi.
    8'
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    I Nizhny Novgorod slår Christian Noboa en corner fra høyre.
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Sochi
    17'
    Ingen straffe til FK Sochi
    17'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) løfter inn en corner fra venstre på Lokomotiv Stadium.
    20'
    Kirill Levnikov tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) slår en corner fra venstre side på Lokomotiv Stadium.
    22'
    Kirill Levnikov tildeler FK Sochi en corner. Christian Noboa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Georgi Melkadze
    FK Sochi angriper, men avslutningen til Georgi Melkadze går utenfor.
    26'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    27'
    FK Sochi avanserer forover i Nizhny Novgorod. Georgi Melkadze avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) slår en corner fra høyre side på Lokomotiv Stadium.
    30'
    Dmitry Rybchinskiy
    Sjanse! FK Nizhny Novgorod avanserer forover, men Dmitry Rybchinskiy avslutter utenfor.
    33'
    Edgar Sevikyan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Edgar Sevikyan er tilbake på banen igjen.
    34'
    I Nizhny Novgorod slår Nikolay Kalinskiy en corner fra venstre.
    37'
    Viktor Aleksandrov
    Viktor Aleksandrov (FK Nizhny Novgorod) header mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Dmitri Stotskiy (FK Nizhny Novgorod) løfter inn en corner fra venstre på Lokomotiv Stadium.
    41'
    FK Nizhny Novgorod tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Vladislav Sarvelyi
    Ut: Nikita Burmistrov
    Dmitry Khokhlov (FK Sochi) gjør sitt første bytte for dagen. Vladislav Sarvelyi erstatter Nikita Burmistrov.
    46'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Iaroslav Mikhailov
    Ut: Ilya Zhigulev
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Ilya Zhigulev med Iaroslav Mikhailov.
    46'
    Frispark FK Nizhny Novgorod.
    47'
    Gult kort til FK Sochi
    Vanja Drkusic
    Vanja Drkusic (FK Sochi) får et gult kort av dommer Kirill Levnikov.
    47'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    51'
    Mål for FK Nizhny Novgorod!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 0 FK Sochi
    Mål: Viktor Aleksandrov
    Målgivende: Iaroslav Mikhailov
    I Nizhny Novgorod tar FK Nizhny Novgorod ledelsen 1-0 etter et mål av Viktor Aleksandrov. Iaroslav Mikhailov var nest sist på ballen.
    51'
    Inn: Moussa Sissako
    Ut: Sergey Terekhov
    FK Sochi gjør sitt andre bytte. Sergey Terekhov erstattes av Moussa Sissako.
    54'
    Christian Noboa (FK Sochi) løfter inn en corner fra høyre på Lokomotiv Stadium.
    56'
    Gult kort til FK Nizhny Novgorod
    Edgar Sevikyan
    Edgar Sevikyan fra FK Nizhny Novgorod er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    59'
    Inn: Amir Batyrev
    Ut: Kirill Kravtsov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Sochi. Inn kommer Amir Batyrev, mens Kirill Kravtsov tar plass på benken.
    59'
    Inn: Shipunov Timofey Artemovich
    Ut: Georgi Melkadze
    Dmitry Khokhlov gjør dagens fjerde bytte i Nizhny Novgorod, når han tar ut Georgi Melkadze og setter inn Shipunov Timofey Artemovich.
    59'
    Inn: Vyacheslav Krotov
    Ut: Edgar Sevikyan
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Edgar Sevikyan med Vyacheslav Krotov. Dette er det andre byttet som Sergey Yuran gjør i dagens kamp.
    60'
    60'
    Timofey Margasov
    Dommeren gir Timofey Margasov (FK Sochi) et gult kort.
    60'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    61'
    FK Nizhny Novgorod 2 - 0 FK Sochi
    Mål: Dmitry Rybchinskiy
    Målgivende: Nikita Kakkoev
    FK Nizhny Novgorod går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Dmitry Rybchinskiy. Nikita Kakkoev sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Skudd utenfor mål, FK Sochi
    64'
    Frispark til FK Sochi på halvdelen til FK Nizhny Novgorod.
    64'
    Inn: Kirill Zaika
    Ut: Timofey Margasov
    Bytte for FK Sochi. Kirill Zaika kommer inn for Timofey Margasov på Lokomotiv Stadium.
    67'
    67'
    Vladislav Sarvelyi
    Vladislav Sarvelyi (FK Sochi) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Andre gule kort til FK Sochi
    Dommer Kirill Levnikov gir Vanja Drkusic (FK Sochi) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    70'
    FK Sochi angriper i Nizhny Novgorod, men blir avblåst for offside.
    73'
    Inn: Ibrokhim Yuldoshev
    Ut: Dmitry Rybchinskiy
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Dmitry Rybchinskiy med Ibrokhim Yuldoshev. Dette er det tredje byttet som Sergey Yuran gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Vladislav Yakovlev
    Ut: Timur Suleimanov
    Sergey Yuran (FK Nizhny Novgorod) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Vladislav Yakovlev erstatter Timur Suleimanov.
    74'
    Vladislav Yakovlev
    Vladislav Yakovlev (FK Nizhny Novgorod) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    FK Sochi fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    En av FK Nizhny Novgorods spillere går i offside.
    77'
    Nikolay Kalinskiy
    FK Nizhny Novgorod angriper. Nikolay Kalinskiy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Kirill Levnikov tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    80'
    Ibrokhim Yuldoshev
    Ibrokhim Yuldoshev (FK Nizhny Novgorod) kommer seg fri på Lokomotiv Stadium, men avslutningen går utenfor.
    81'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Dmitri Stotskiy
    Sjanse til FK Nizhny Novgorod! Dmitri Stotskiy er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    FK Nizhny Novgorod 3 - 0 FK Sochi
    Mål: Vyacheslav Krotov
    Målgivende: Vladislav Yakovlev
    Mål! Vyacheslav Krotov gir FK Nizhny Novgorod en komfortabel 3-0 ledelse. Det er en fin assist fra Vladislav Yakovlev.
    86'
    90'
    Iaroslav Mikhailov
    Iaroslav Mikhailov får gult kort av dommer Kirill Levnikov, og må dermed stå over en kamp for FK Nizhny Novgorod.
    90'
    Inn: Ilya Berkovskyi
    Ut: Nikolay Kalinskiy
    Sergey Yuran gjør dagens femte bytte i Nizhny Novgorod, når han tar ut Nikolay Kalinskiy og setter inn Ilya Berkovskyi.
    90'+2
    Ilya Berkovskyi (FK Nizhny Novgorod) slår en corner fra høyre side på Lokomotiv Stadium.
    90'+3
    Skudd på mål, FK Nizhny Novgorod
    90'+3
    90'+3
    I Nizhny Novgorod slår Dmitri Stotskiy en corner fra venstre.
    90'+3
    FK Nizhny Novgorod 4 - 0 FK Sochi
    Mål: Nikita Kakkoev
    Målgivende: Ilya Berkovskyi
    Nikita Kakkoev setter ballen i mål og øker FK Nizhny Novgorods ledelse til 4-0 i Nizhny Novgorod. Flott spill fra Ilya Berkovskyi før målet.