Mål for FK Dinamo Moscow!
    FK Nizhny Novgorod 0 - 1 FK Dinamo Moscow
    Mål: Konstantin Tyukavin
    Målgivende: Jorge Andres Carrascal Guardo
    Konstantin Tyukavin header ballen i mål og FK Dinamo Moscow tar ledelsen 0-1 på Nizhny Novgorod Stadion. Jorge Andres Carrascal Guardo sto for den målgivende pasningen.
    31'
    31'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    38'
    Artem Chistyakov signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow.
    40'
    Artem Chistyakov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    FK Nizhny Novgorod 0 - 2 FK Dinamo Moscow
    Mål: Daniil Fomin
    Mål! Daniil Fomin øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Jorge Andres Carrascal Guardo før målet.
    44'
    45'+3
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Niko Kutateladze
    Ut: Mateo Stamatov
    Mateo Stamatov (FK Nizhny Novgorod) erstattes av Niko Kutateladze.
    48'
    Inn: Dmitrii Zhivoglyadov
    Ut: Nikita Ermakov
    Sergey Yuran (FK Nizhny Novgorod) gjør sitt andre bytte for dagen. Dmitrii Zhivoglyadov erstatter Nikita Ermakov.
    48'
    Inn: Maksim Shnaptsev
    Ut: Vladislav Karapuzov
    Sergey Yuran gjør dagens tredje bytte i Nizhny Novgorod, når han tar ut Vladislav Karapuzov og setter inn Maksim Shnaptsev.
    48'
    52'
    Skudd utenfor mål, FK Nizhny Novgorod
    53'
    FK Nizhny Novgorod fosser fremover, men Artem Chistyakov blåser for offside på Nizhny Novgorod Stadion.
    54'
    55'
    57'
    FK Nizhny Novgorod 0 - 3 FK Dinamo Moscow
    Mål: Roberto Fernandez Urbieta
    Målgivende: Luis Chavez
    Roberto Fernandez Urbieta header ballen i mål og FK Dinamo Moscow går opp til en komfortabel 0-3-ledelse i Nizhny Novgorod. Det er en fin assist fra Luis Chavez.
    57'
    61'
    62'
    63'
    FK Nizhny Novgorod 0 - 4 FK Dinamo Moscow
    Mål: Bitelo
    Målgivende: Konstantin Tyukavin
    Bitelo setter ballen i mål og øker FK Dinamo Moscows ledelse til 0-4 i Nizhny Novgorod. Det er en fin assist fra Konstantin Tyukavin.
    66'
    Skudd på mål, FK Nizhny Novgorod
    69'
    FK Dinamo Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    70'
    70'
    Spillerbytte - FK Dinamo Moscow
    Inn: Fedor Smolov
    Ut: Jorge Andres Carrascal Guardo
    FK Dinamo Moscow gjør sitt første bytte. Jorge Andres Carrascal Guardo erstattes av Fedor Smolov.
    73'
    Inn: Yaroslav Gladyshev
    Ut: Bitelo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Dinamo Moscow. Inn kommer Yaroslav Gladyshev, mens Bitelo tar plass på benken.
    73'
    Inn: Diego Laxalt
    Ut: Luis Chavez
    FK Dinamo Moscow bytter ut Luis Chavez med Diego Laxalt. Dette er det tredje byttet som Marcel Licka gjør i dagens kamp.
    73'
    78'
    Inn: Ze Turbo
    Ut: Juan Boselli
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Juan Boselli med Ze Turbo.
    82'
    Inn: Valeriy Tsarukyan
    Ut: Nikita Kakkoev
    Bytte for FK Nizhny Novgorod. Valeriy Tsarukyan kommer inn for Nikita Kakkoev på Nizhny Novgorod Stadion.
    82'
    Inn: Luka Gagnidze
    Ut: Konstantin Tyukavin
    FK Dinamo Moscow bytter ut Konstantin Tyukavin med Luka Gagnidze.
    82'
    82'
    VAR sjekker om det er straffe
    87'
    Dommeren dømmer straffe
    90'
    Straffe til FK Nizhny Novgorod
    90'
    FK Nizhny Novgorod scorer på straffe!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 4 FK Dinamo Moscow
    Mål: Nikolay Kalinskiy
    Mål! FK Nizhny Novgorod reduserer til 1-4 etter et straffespark av Nikolay Kalinskiy.
    90'+1
    Inn: Vyacheslav Grulev
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Dinamo Moscow. Inn kommer Vyacheslav Grulev, mens Nicolas Moumi Ngamaleu tar plass på benken.