1-0
    Kampen er i gang på Arena Khimki.
    Anton Terekhov
    FK Tambov avanserer forover i Khimki. Anton Terekhov avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    I Khimki slår Denis Glushakov en corner fra høyre.
    3'
    Gult kort til FK Tambov
    Artem Arkhipov
    Artem Arkhipov (FK Tambov) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena Khimki.
    5'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til FK Tambov på halvdelen til FK Khimki.
    11'
    FK Tambovs Artem Arkhipov blåses av for offside på Arena Khimki.
    12'
    Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    14'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Khimki en corner. Denis Glushakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Denis Glushakov (FK Khimki) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    18'
    Filip Dagerståhl
    Filip Dagerstal (FK Khimki) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark FK Tambov.
    22'
    24'
    Ilya Kukharchuk
    Ilya Kukharchuk (FK Khimki) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Vitali Shakhov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Vitali Shakhov er på beina igjen og fortsetter kampen på Arena Khimki.
    26'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Tambov en corner. Vladislav Karapuzov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Tambov.
    29'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    29'
    I Khimki slår Vladislav Karapuzov en corner fra høyre.
    32'
    34'
    36'
    Denis Glushakov
    Sjanse i Khimki! Denis Glushakov (FK Khimki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    37'
    Brian Idowu
    Brian Idowu (FK Khimki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Målsjanse! Ilya Kukharchuk (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Mohamed Konate
    Mohamed Konate (FK Khimki) avanserer forover på Arena Khimki. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    44'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    45'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Maksim Glushenkov
    Ut: Ilya Kukharchuk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Khimki. Inn kommer Maksim Glushenkov, mens Ilya Kukharchuk tar plass på benken.
    46'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Denis Glushakov (FK Khimki) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    48'
    En av FK Khimkis spillere går i offside.
    48'
    I Khimki slår Reziuan Mirzov en corner fra venstre.
    52'
    Reziuan Mirzov
    Reziuan Mirzov (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    54'
    Målsjanse til FK Tambov! Anton Terekhov treffer mål, men keeper redder.
    56'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Nikita Drozdov
    Ut: Anton Terekhov
    Sergey Pervushin (FK Tambov) gjør sitt første bytte for dagen. Nikita Drozdov erstatter Anton Terekhov.
    57'
    Mål for FK Khimki!
    FK Khimki 1 - 0 FK Tambov
    Mål: Denis Glushakov
    Mål! FK Khimki tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Denis Glushakov på Arena Khimki.
    59'
    FK Tambov fosser fremover, men Vladislav Bezborodov blåser for offside på Arena Khimki.
    61'
    Kirill Klimov
    Målsjanse på Arena Khimki! Kirill Klimov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Offside! Vladislav Karapuzov (FK Tambov) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    63'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til FK Tambov.
    65'
    Inn: Roman Minaev
    Ut: Artem Arkhipov
    FK Tambov gjør sitt andre bytte. Artem Arkhipov erstattes av Roman Minaev.
    67'
    Reziuan Mirzov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    67'
    FK Khimki angriper i Khimki. Reziuan Mirzov fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Khimki en corner. Brian Idowu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Said-Ali Akhmaev
    Ut: Kirill Klimov
    FK Tambov bytter ut Kirill Klimov med Said-Ali Akhmaev.
    75'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Tambov på egen banehalvdel.