Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    Frispark for FC Ska-Khabarovsk på egen banehalvdel.
    VAR sjekker om det er straffe til FK Khimki
    FK Khimki har fått straffe!
    7'
    Gult kort til FC Ska-Khabarovsk
    Mikhail Gashchenkov
    Mikhail Gashchenkov (FC Ska-Khabarovsk) får et gult kort av dommer Sergei Ivanov.
    7'
    FK Khimki scorer på straffe!
    FK Khimki 1 - 0 FC Ska-Khabarovsk
    Mål: Denis Glushakov
    Mål! Denis Glushakov gir FK Khimki ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    8'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til FK Khimki
    Aleksandr Rudenko
    Dommer Sergei Ivanov gir Aleksandr Rudenko (FK Khimki) et gult kort.
    11'
    FK Khimki angriper, men avslutningen til Aleksandr Rudenko går utenfor.
    12'
    FC Ska-Khabarovsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    14'
    Kirill Bozhenov
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Kirill Bozhenov avslutter utenfor.
    15'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    David Karaev
    Målsjanse til FC Ska-Khabarovsk! David Karaev treffer mål, men keeper redder.
    20'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    En av FK Khimkis spillere blir avblåst for offside.
    23'
    Dzambolat Tsallagov
    FC Ska-Khabarovsk angriper i Khimki. Dzambolat Tsallagov fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Frispark i en god posisjon for FK Khimki!
    29'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FC Ska-Khabarovsk på egen banehalvdel.
    36'
    Kirill Bozhenov (FK Khimki) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Khimki.
    38'
    Irakliy Kvekveskiri
    Dommer Sergei Ivanov viser Irakli Kvekveskiri (FC Ska-Khabarovsk) det gule kortet.
    38'
    Kamran Aliev (FC Ska-Khabarovsk) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    40'
    40'
    FK Khimki angriper i Khimki, men blir avblåst for offside.
    41'
    Brian Idowu
    Målsjanse! Brian Idowu (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Maksim Martusevich
    Maksim Martusevich (FC Ska-Khabarovsk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    44'
    Mål for FK Khimki!
    FK Khimki 2 - 0 FC Ska-Khabarovsk
    Mål: Reziuan Mirzov
    Målgivende: Butta Magomedov
    Reziuan Mirzov setter ballen i mål og øker FK Khimkis ledelse til 2-0 i Khimki. Det er en fin assist fra Butta Magomedov.
    45'+2
    Målet til FK Khimki sjekkes av VAR
    45'+3
    Målet til FK Khimki blir stående
    45'+3
    Spillerbytte - FC Ska-Khabarovsk
    Inn: Mihail Tikhonov
    Ut: Roman Manuylov
    Roman Manuylov (FC Ska-Khabarovsk) erstattes av Mihail Tikhonov.
    46'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til FC Ska-Khabarovsk.
    46'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Aleksandr Dolgov
    Ut: Aleksandr Rudenko
    Sergey Yuran (FK Khimki) gjør sitt første bytte for dagen. Aleksandr Dolgov erstatter Aleksandr Rudenko.
    48'
    I Khimki slår Butta Magomedov en corner fra høyre.
    49'
    FK Khimki 3 - 0 FC Ska-Khabarovsk
    Mål: Aleksandr Dolgov
    Mål! FK Khimki øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Aleksandr Dolgov på Arena Khimki.
    50'
    FC Ska-Khabarovsk fosser forover og Irakli Kvekveskiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Sergei Ivanov tildeler FK Khimki en corner. Butta Magomedov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    FC Ska-Khabarovsk angriper i Khimki. Mikhail Gashchenkov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Frispark til FC Ska-Khabarovsk på halvdelen til FK Khimki.
    53'
    Inn: Aleksandr Gagloev
    Ut: Maksim Martusevich
    FC Ska-Khabarovsk bytter ut Maksim Martusevich med Aleksandr Gagloev.
    54'
    I Khimki slår Butta Magomedov en corner fra venstre.
    56'
    58'
    Sjanse! FC Ska-Khabarovsk avanserer forover, men Irakli Kvekveskiri avslutter utenfor.
    59'
    Kan FC Ska-Khabarovsk utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    61'
    Dmitri Tikhiy ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Tilbake fra skade: FK Khimki
    64'
    Dmitri Tikhiy kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Arena Khimki.
    64'
    65'
    Denis Glushakov
    Sjanse til FK Khimki! Denis Glushakov er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    FC Ska-Khabarovsk, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    67'
    Denis Glushakov (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    70'
    72'
    Inn: Vladislav Bragin
    Ut: David Karaev
    Aleksey Poddubskiy gjør dagens tredje bytte i Khimki, når han tar ut David Karaev og setter inn Vladislav Bragin.
    73'
    Inn: Dmitry Malykhin
    Ut: Ilya Kukharchuk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Khimki. Inn kommer Dmitry Malykhin, mens Ilya Kukharchuk tar plass på benken.
    74'
    Inn: Nemanja Glavcic
    Ut: Denis Glushakov
    FK Khimki bytter ut Denis Glushakov med Nemanja Glavcic. Dette er det tredje byttet som Sergey Yuran gjør i dagens kamp.
    74'
    76'
    76'
    Georgi Gongadze
    FC Ska-Khabarovsk angriper. Georgi Gongadze får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    FC Ska-Khabarovsk angriper, men avslutningen til Irakli Kvekveskiri går utenfor.
    77'
    78'
    78'
    Aleksandr Gagloev (FC Ska-Khabarovsk) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    82'
    FC Ska-Khabarovsk fosser fremover, men Sergei Ivanov blåser for offside på Arena Khimki.
    82'
    Målet til FC Ska-Khabarovsk sjekkes av VAR
    82'
    Målet til FC Ska-Khabarovsk blir annullert
    83'
    Dmitry Malykhin
    Dmitry Malykhin (FK Khimki) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    84'
    Inn: Maxim Dmitriev
    Ut: Dzambolat Tsallagov
    Bytte for FC Ska-Khabarovsk. Maxim Dmitriev kommer inn for Dzambolat Tsallagov på Arena Khimki.
    86'
    Kjempesjanse! Kirill Bozhenov (FK Khimki) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    87'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FK Khimki...
    87'
    FK Khimki får straffe på Arena Khimki. Reziuan Mirzov mislykkes med å sette den i mål!
    88'
    Målsjanse! Irakli Kvekveskiri (FC Ska-Khabarovsk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Inn: Ilya Sadygov
    Ut: Reziuan Mirzov
    Bytte for FK Khimki. Ilya Sadygov kommer inn for Reziuan Mirzov på Arena Khimki.
    90'
    Sergei Ivanov tildeler FK Khimki en corner. Butta Magomedov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    Georgi Gongadze (FC Ska-Khabarovsk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.