Ble dekket av Håkon Østmoe Brandsnes

Hei og velkommen til denne livedekningen av Haugesund mot Rosenborg!
    Vi tar en titt på dagens lag.
    Haugesunds startoppstilling: Selvik - Therkildsen, Bærtelsen, Reese, Pedersen - Sande, Christensen, Krygård - Eskesen, Zafeiris, Søderlund.
    Innbytterne til hjemmelaget: Stople, Fredriksen, Walstad, Leite, Solheim, Njie, Gong, Tounekti, Samuelsen.
    RBK (4-3-3): Hansen - Reitan, Henriksen, Giampaoli, Cornic - Skarsem, Jensen, Holse - Tahseth, Tengstedt, Sæter.
    Benken til Rosenborg: Tangvik, Røsten, Augustinsson, Pereira, Skjelbred, Broholm.
    Kjetil Rekdal gjør én endring på laget fra forrige kamp. Olaus Skarsem kommer inn til kveldens batalje på Haugalandet.
    Vi er i gang!
    Haugesund starter med ballen. Går rett i angrep, men stoppes på første forsøk.
    1'
    En rolig start på denne kampen. Haugesund som får holde litt i ballen.
    3'
    Haugesund presser RBK høyt her. Hansen klarerer ballen over stadiontaket.
    4'
    Kjetil Rekdal er nok storfornøyd med resultatene tidligere i kveld. Både Vålerenga og Glimt tapte, begge naboer på tabellen.
    6'
    Haugesund kommer rundt på høyresiden og legger inn. Ingen som lukter på den.
    6'
    RBK kommer seg til et innlegg. Klareres ut til corner.
    8'
    Rosenborg som presser på nå. Kommer seg inn i boksen nok en gang, uten resultat.
    8'
    Cornic prøver et tidlig innlegg. Fullstendig uten adresse.
    11'
    RBK på en overgang, men slurver litt når Tengstedt går i offside.
    12'
    Haugesund triller ball. Forferdelig tam åpning på denne kampen fra begge lag.
    16'
    RBK med en lang ball i bakrom mot Cornic. I offside.
    16'
    Haugesund kommer offensivt midt i banen og det kreves en ordentlig sklitakling for å få rensket unna.
    17'
    Haugesund med en vill ball bakover. Slås helt ned mot sidelinjen og keeper klarer ikke å berge innkast imot.
    18'
    Mål for Rosenborg!
    FK Haugesund 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Erlend Dahl Reitan
    Rosenborg i ledelsen etter et rotete mål! Kommer til innlegg ved Søter fra venstre. Haugesund klarerer dårlig og ballen havner hos Reitan i mellomrommet. Fyrer løs og etter en styring havner ballen i mål.
    19'
    RBK fortsetter å trykke på etter scoringen. Fått blod på tann nå.
    21'
    Corner til RBK.
    22'
    Får ikke noe ut av den.
    23'
    Lavt tempo i denne kampen nå. Haugesund som har ballen mest, men det skapes absolutt ingenting
    25'
    Der kommer faktisk hjemmelaget til et innlegg. RBK får imidlertid raskt kontroll.
    26'
    El lekker luke, så et innlegg fra Haugesund. Nære at de klarer å skape noe inne i boksen der.
    28'
    Hjørnespark til FK Haugesund
    29'
    Får nikket corneren inn i boksen igjen, men da klarerer RBK.
    29'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 1 Rosenborg
    Mål: Christos Zafeiris
    Målgivende: Kevin Krygård
    Haugesund banker ballen langt. Forsvarsspillet er dårlig, men Zafeiris er også god når han holder unna RBK-forsvarerne. Får skutt ballen mot lengste hjørne, forbi en utspilt Hansen.
    29'
    To skudd i denne kampen. To mål. Om ikke spillet har vært blendende fra noen av lagene, kan ingen ta de på effektiviteten.
    31'
    Ti minutter til pause her. Kan ett av lagene gå ekstra blide inn i garderobene?
    35'
    Haugesund vinner et frispark litt inne på RBKs halvdel.
    38'
    En kraftfull takling sender ballen og Tengstedt over sidelinjen. Innkast til RBK.
    40'
    Feilkast fra Therkildsen.
    42'
    "HAAAUUGEEESUUUND!" runger over stadion.
    43'
    RBK lemper ballen over forsvaret til hjemmelaget. Helt inn til keeper.
    45'
    Godt innlegg fra gjestene, men ballen nikkes unna av forsvaret.
    45'+1
    Sæter med et knallhardt, lavt innlegg. Klareres.
    45'+1
    Cornic får seg en real smell.
    Godt Rosenborg-angrep ender hos Ole Sæter. Avslutningen er under pari.
    48'
    Haugesund frispark ute i korridor.
    49'
    Forsøket stangs unna. Corner FKH!
    50'
    Stanges unna.
    51'
    Cornic kommer seg til et skudd etter en RBK-kontring, men avslutningen går et stykke utenfor mål.
    52'
    Christensen er litt for røff i en duell med Skarsem. Dermed får RBK et frispark på midtbanen. Det tas kjapt.
    53'
    Eskesen slår inn i Reitan. Deretter spretter ballen ut til corner.
    53'
    Stor Haugesund-sjanse! Slås mot bakerste stolpe der Therkildsen står helt umarkert. Headingen er ganske god, men Hansen slår unna til nok en corner.
    54'
    FK Haugesund 2 - 1 Rosenborg
    Mål: Magnus Christensen
    Målgivende: Julius Eskesen
    På den andre corneren sitter scoringen! Christensen knuser Reitan i duellen i feltet og stanger inn 2-1. Haugesund har snudd det!
    55'
    Sæter rives i bakken like utenfor sekstenmeteren til Haugesund. Frispark i fin posisjon.
    57'
    Tengstedt, Holse og Henriksen står alle rundt ballen.
    58'
    Tengstedt bøyer den fint over muren, men Selvik får bokset unna skuddet!
    58'
    Rosenborg får et frispark på midtbanen. Det tas kort.
    60'
    Haugesund er svært dype nå, med samtlige spillere på egen banehalvdel. Dermed er det lite rom for trønderne.
    60'
    Pedersen sender en kanonkule rett i planeten på Henriksen. Stopperen faller i bakken, men er raskt på beina igjen. Oppofrende forsvarsspill!
    62'
    Gult kort til FK Haugesund
    Mads Sande
    River ned Holse.
    62'
    Tagseth smeller til fra distanse. Ballen går innom to Haugesund-spillere og får retning mot mål, men Selvik har grei kontroll.
    64'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Marius Broholm
    Ut: Victor Jensen
    65'
    17 år gamle Marius Broholm kastet innpå av Rekdal.
    65'
    Broholm viser seg frem umiddelbart. Skaffer seg rom og curler inn et godt innlegg, men Tagseth rekker akkurat ikke frem til ballen.
    66'
    Therkildsen sitter nede på gresset.
    67'
    Søderlund er også i knestående. Han har stått på i dag, kraftspissen.
    67'
    Der er spillet i gang igjen.
    68'
    Så tar Zafeiris telling. Han får en albue i ansiktet av Henriksen. Den er ikke fin!
    68'
    Zafeiris er på beina igjen.
    69'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Bilal Njie
    Ut: Mads Sande
    70'
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Alexander Søderlund
    70'
    Innbytterne har stått klare i en god stund. Endelig får de komme innpå.
    70'
    Cornic klarerer unna et Haugesund-innlegg. Hjemmelaget beholder ballen.
    72'
    Samuelsen viser lekker nærteknikk når han vender seg forbi et par RBK-spillere, før han avleverer ballen.
    72'
    Holse prøver å curle ballen i hjørnet, men ballen går over mål.
    74'
    Eskesen og Giampaoli havner i løpsduell. Sistnevnte får med nød og neppe taklet ballen ut til kast.
    75'
    Midtstopper Bærtelsen viser seg frem med en sylfrekk finte som sender Skarsem i pølseboden, men innlegget til dansken er ikke av samme kvalitet.
    75'
    Njie vinkes av for en offside. Marginalt, men mest sannsynlig korrekt!
    76'
    Broholm skaffer RBK et frispark i dypet.
    76'
    Ballen heades frem og tilbake i feltet, før Haugesund omsider får kontroll.
    77'
    Zafeiris slår i bakrom. Njie går på løp, men Reitan holder vingen bak seg og til slutt får keeper Hansen kontroll på ballen.
    77'
    Zafeiris sleiver en klarering innover i eget felt, men Haugesund får til slutt banket unna ballen.
    79'
    Tagseth vinner ballen like utenfor Haugesunds felt. Deretter oppstår det en misforståelse mellom han og lagkamerat Tengstedt.
    80'
    Sæter er illsint etter at Holse skyter i Haugesund-blokka. Ønsket nok heller en pasning der, RBK-spissen. Spørs om den hadde nådd gjennom uansett.
    82'
    Inn: Jonathan Augustinsson
    Ut: Renzo Giampaoli
    82'
    Inn: Sebastian Tounekti
    Ut: Julius Eskesen
    84'
    Inn: Per Ciljan Skjelbred
    Ut: Edvard Tagseth
    84'
    Inn: Bruno Leite
    Ut: Magnus Christensen
    84'
    Inn: Adrian Nilsen Pereira
    Ut: Olaus Skarsem
    84'
    Skjelbred viser seg frem umiddelbart med et godt innlegg, men Bærtelsen header ut til corner.
    84'
    Therkildsen stanger unna corneren.
    85'
    Augustinsson ligger nede og holder seg til kneet. Svensken tråkker feil og får en stygg vridning. Det er utrolig leit for den svært skadeutsatte backen.
    87'
    Spillerne roper på båremannskapet.
    88'
    Skjelbred er borte og trøster svensken. Fryktelig triste bilder.
    89'
    Inn: Håkon Røsten
    Ut: Jonathan Augustinsson
    89'
    Augustrinsson klappes av banen.
    89'
    89'
    Minimum syv minutter legges til etter skaden til Augustinsson.
    90'+1
    Zafeiris skaffer Haugesund et frispark på egen banehalvdel. Haugesund har ikke noe hast med å ta det.
    90'+2
    Henriksen kommer seg til et skudd, men det går rett i blokka.
    90'+3
    Haugesund kontrer, men til slutt mister Tounekti ballen.
    90'+3
    Broholm spiller en pasning uten å se seg rundt. Den går rett til en Haugesund-spiller.
    90'+4
    Både Therkildsen og Pedersen setter seg ned med kramper, men RBK vil selvfølgelig ikke spille ut ballen frivillig.
    90'+5
    Tengstedt legges i bakken utenfor sekstenmeteren. Det er Zafeiris som blir litt vel ivirig i jakten på ballen.
    90'+5
    Holse skyter via muren og ut til corner.
    90'+6
    Selvik redder Haugesund! Tengstedt kommer seg til en heading, men Selvik er lynraskt nede og får hindret 2-2.